FireJim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Εχω και ενα συστημα που κιριως κατεβαζει αλλα ειναι συνδεδεμενο και σε τοπικο δικτυο για να παιζω κανενα παιχνιδι με κανεναν φιλο μου οπου ειναι: [email protected] me HT prescott, asus p4s800d, 2x512 ddr1 400mhz kingston, maxtor 80gb, western digital 250 gb, dvd-r plextor, dvd-rom, 350watt τροφοδοτικο και ειχα πανω και μια καρτα γραφικων 9200se στα 128 mb. Δεν ηταν το πιο γρηγορο αλλα δουλευε. Πριν μερικες μερες αλλαξα την καρτα γραφικων με μια ati x1300 512mb. Κατα την εκκινηση το μηνυμα τησ mobo οπου μου γραφει asus p4s800d εμφανιζεται με πολλα χρωματα και οχι κανονικα πως με την παλια. Επισης το τροφοδοτικο εμφανιζει ασταθεια στα 3.3v οπου πεφτει συνεχεια με το που ανεβει λιγο η θερμοκρασια. Τα windows οταν ξεκινανε δεν εμφανιζεται η μπλε οθονη κανονικα αλλα εμφανιζεται απο πανω προς τα κατω. Εβαλα τους τελευταιους drivers αλλα εις ματην. Επισης ν αναφερω οτι κολλαει ολο το συστημα στα παιχνιδια μολις αρχιζει να γινεται πανικος. Φταιει το τροφοδοτικο που εινια μικρο; Μγπως εχει προβλημα και η καρτα; Να σημειωθει οτι θα μπουν αλλα 2 giga ram kingston στο μηχανημα αλλα αυτο εινα και το τελευταιο που θα του κανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.