Προς το περιεχόμενο

Καλά μας μπήκε ο χρόνος!!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα φιλαράκι μου έκανε το λάθος και πήρα υπολογιστή από προσφορά από ένα πολυκατάστημα στα Γιαννιτσά. Από τότε όλο τρέχω να δω τι έχει. Πρόσφατα παρήγγειλα σκληρό Serial ATA. Το βάζω επάνω περνάω όλα τα πράγματα που χρειάζεται και όλα καλά. Για λίγο καιρό όμως. Από χθές πρώτη του μηνός, έκανε κάτι περίεργα κολλήματα. Αναβόσβηνε η οθόνη πολύ γρήγορα και μετά κολλούσε. Όταν πήγαινες να το ανάψεις το led της οθόνης αναβόσβηνε μόνο πράσινο. Ανοίγω το κουτί και κάνω Clear CMOS. Ανάβω τον υπολογιστή και μπαίνει στα Windows κανονικά και ξανακολλάει. Το πρόγραμμα που έχει η μητρική του (DFI-PS83-BC/BL Rev B+) Hardware Doctor συνέχεια ειδιποιεί ότι το +3.3V έχει πέσει κάτω από το όριο. Συγκεκριμένα από default το Low Limit είναι στα 3.10 και το High Limit στα 3.50, αυτό εκείνη τη στιγμή που κοίταξα έπαιζε γύρω στα 2.62V - 2.75 V. Αν χαμήλωνα το Low Limit τότε έπαιφτε ακόμη πιο κάτω. Από τότε που άρχισε να βγάζει αυτό το μήνυμα είναι που άρχισε να κάνει τα περίεργα κολλήματα. Πειράζει ο Serial ATA; Θέλει τροφοδοτικό νέο; Δεν είναι ενεργοβόρο το μηχάνημα, έχει μια FX 5200 πάνω, 2 recorder, 1 dvd rom, ένα πολυμηχάνημα. Αυτά έχει μόνο επάνω. Εκτός άμα τα έφτυσε το τροφοδοτικό. Τι να πω; ΒΟΗΘΕΙΑΑ!!

Δημοσ.

για σου φιλε ("caveneo")

θα σε πρότεινα να αλλάξεις το τροφοδοτικό με ένα νέο προτίμησε να βάλεις ένα 400w ή ενα 550W γιατί το φορτίο που εξής είναι σχετικά μεγάλο

επίσης δες και την μπαταρία του cmos

Δημοσ.

παραμονή πρωτοχρονιά σηκώνομαι αγαπητέ "caveneo" να βάλω μπροστά το μεγάλο μου υπολογιστή pc

έχω σχετικά πολλές συσκευές πάνω δυο αντιγραφικά ένα dvd rom δυο δίσκους ένα zip drive μια κάρτα τηλεόρασης και μια δορυφορική κάρτα sky star έχω τροφοδοτικό 550W και η λογική πλακέτα του είναι GA-K8NNXP παο να το βάλω μπρός τίποτα ξανά τίποτα αυτό ήτανε λέω τροφοδοτικό αλλάζω τροφοδοτικό pale τα ίδια τι έγινε λέω

το ξεμοντερνό παο να το βάλω μπρός την λογική πλακέτα μονί της χωρίς τίποτα πάνω τίποτα αυτό είναι λέω μέχρι εδώ ήταν η ζωή του και πέρασα πρωτοχρονιά χωρίς ένα μεγάλο pc να μπορώ να δω τηλεόραση μήπως ξέρι κανεις τίποτα να κάνω να την πατεντάρω να δουλέψει μέχρι να με έρθει μια καινουργή????

ευχάριστο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...