Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ενα μελος μας φοιτητης ειπε οτι πηρε απο Πλαισιο την εκδοση Windows Vista Premium Home που εχει καπου 320 ευρω με 92 ευρω.Οχι την dsp εκδοση αλλα την κανονικη με το κουτι. :-D http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=176410&page=6&highlight=%D0%EB%E1%E9%F3%E9%EF Ειχα παρει και την MS και μου ειπε οτι απο το δικτυο που πουλεει δικο τους software δινετε μεγαλη εκπτωση σε φοιτητες και αλλες ομαδες.
dimokritos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 μήπως ξέρει κανεις μέχρι πόσες φορες μπορείς να εγκαταστήσεις τα windows? κάπου άκουσα για μέχρι 10 φορες. γιατί, να είναι απεριόριστο... too good το be true.
PATRINOS06 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ποια windows?τα XP τα εγκαθιστας οσες φορες θελεις,παντα στο ιδιο μηχανημα φυσικα
thief7710 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Το δωρεαν software μεσω αυτου του προγραμματος ισχυει γενικα για τους φοιτητες?θελω να πω , εμενα η σχολη μου ειναι 5 χρονια αλλα εγω τωρα ειμαι στο 11ο εξαμηνο.με πιανει και μενα η ειναι μονο για αυτους που ειναι μεχρι 10ο?
dimokritos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 όχι, για τα vista αναφερόμουν. δική μου παράλειψη. πήρα σήμερα το πρωί τηλ στην microsoft hellas και μου είπαν ότι και εσύ. απεριόριστες φορές στο ίδιο pc. δηλαδή αν εγώ αύριο πάρω καινούργιο και πετάξω αυτό, δεν θα μπορώ να τα εγκαταστήσω? λίγο παράλογο μου φαίνεται. το δωρεάν software πρέπει να ισχύει ανεξαρτήτως εξαμήνου, αλλα παρέχεται σε σχολές με αντικείμενο σπουδών τους υπολογιστές. όχι σε όλες τις σχολές. αν δεν είσαι σίγουρος για την δικία σου, μπες στο site της microsoft και τσέκαρε αν περιλαμωάνεται η σχολή σου στην λίστα.
PATRINOS06 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 εφοσον εισαι γραμμενος στη σχολη και εισαι προπτυχιακος φοιτητης ολα ΟΚ
ziakkur Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 όχι, για τα vista αναφερόμουν. δική μου παράλειψη. πήρα σήμερα το πρωί τηλ στην microsoft hellas και μου είπαν ότι και εσύ. απεριόριστες φορές στο ίδιο pc. δηλαδή αν εγώ αύριο πάρω καινούργιο και πετάξω αυτό, δεν θα μπορώ να τα εγκαταστήσω? λίγο παράλογο μου φαίνεται. Q: Can I install my software on two computers at once? A: Yes, as long as you are the owner of both computers and both are being used for instructional purposes. NOTE: If you require another key for a product you must contact your program administrator. Also, friends, family and colleagues not currently enrolled in a course that is part of an MSDNAA department are not allowed to access or use the software available from this website. (For examples of appropriate usage see: http://msdn.microsoft.com/academic/program/usageguide/default.aspx) Q: I have a new computer now, how can I re-install my software? A: You are allowed to install the software more than once based at the discretion of the program administrator and the software distribution method chosen. Note: if you purchase a product through the CD media sales method of distribution you will have to go through the Microsoft Customer Care Center for support: 1-800- 936-5700 in North America/ World Wide 1-800-249-8314. Επισης Q: Is the software permanently unlocked by the license (or "key")? A: No - the key allows you to install the software once.Also, if you need to re-install the software, you will need to contact your program administrator Απο MSDNAA FAQ's.Συγνωμη για τα αγγλικα,αν μπορει καποιος ας το μεταφρασει.
poscaman Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 καλημερα σε όλους.σήμερα ανεβασα στην ιστοσελιδα μου εναν οδηγο σχετικα με το msdnaa.τον οδηγο μπορειτε να τον βρειτε εδω:www.poscaman.gr ελπιζω να φανει χρήσιμος και ζητω την κατανοηση σας γιατι ειμαι αρχαριος ακομα στους οδηγους.περιμενω σχολια παρατηρησεις και κυριως τα "κακα" του για να διορθωθουν
Freakster Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ναι γίνεται με το MSDNAA (MSDN Academic Alliance - msdn.microsoft.com/academic/). Μπορείς να κατεβάσεις μόνο προγράμματα της microsoft (σχεδόν τα πάντα εκτός από το office). Και όπως είπε ο angmar είναι ανάλογα τη σχολή. Ξερετε τι ισχυει για τα ΤΕΙ ; Θα ηθελα να αγορασω τα βιστα για τον υπολογιστη μου αλλα αν γινεται να τα παω μεσω της σχολης ακομα καλυτερα.
nicsie Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Στο http://www.students.autodesk.com με μια απλη εγγραφη-χρησιμοποιηση πανεπιστημιακου email μπορεις να κατεβασεις εντελως δωρεαν και νομιμα προγραμματα όπως autocad, autocad civil etc. Προυπόθεση η σχολή να ασχολήτε με σχεδιασμό, πχ πολυτεχνειο
charllestone Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ξερετε τι ισχυει για τα ΤΕΙ ; Θα ηθελα να αγορασω τα βιστα για τον υπολογιστη μου αλλα αν γινεται να τα παω μεσω της σχολης ακομα καλυτερα. για τα τει πληροφορικής ισχύει σίγουρα...
Freakster Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 για τα τει πληροφορικής ισχύει σίγουρα... Aδικο και εγω πως θα κατηγοριοποιω τους ασθενεις μου αν οχι στο excel με aero??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.