PATRINOS06 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 γεια σε όλους.καπου ακουσα οτι οι φοιτητες των σχολων μηχανικων Η/Υ μπορουν να παρουν δωρεαν software,ακομα και τα windows Vista.αληθεύει αυτο?κι αν ναι απο που μπορω να ενημερωθω? ΥΓ.αν λέω χοντρη βλακεία ας είστε ευγενικοί μαζι μου,όσο το δυνατόν!!!
angmar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Για περισσότερες πληροφορίες ρώτα στη γραμματεία της σχολής σου. Μην αγχώνεσαι, δεν είναι βλακεία αυτό που λες. Ισχύει εδώ και χρόνια για σχεδόν όλες τις σχολές του ΑΠΘ (πως νομίζεις οτι το παίζουμε νόμιμοι??) και απ ότι έχω ακούσει και για κάποια άλλα πανεπιστήμια. Ρώτα και μάθε!!!
takis456 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Ναι γίνεται με το MSDNAA (MSDN Academic Alliance - msdn.microsoft.com/academic/). Μπορείς να κατεβάσεις μόνο προγράμματα της microsoft (σχεδόν τα πάντα εκτός από το office). Και όπως είπε ο angmar είναι ανάλογα τη σχολή.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μεταφέρεται στην ενότητα Μπλα-Μπλα. Παρακαλώ όχι greeklish από εδώ και στο εξής.
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Παρακαλώ όχι greeklish από εδώ και στο εξής. απαγορευτηκαν τα greeklish στο forum?
tolis_01 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 απαγορευτηκαν τα greeklish στο forum? Απ' ότι ξέρω απάγορεύονται τα greeklish στο υποφόρουμ "Μπλα-Μπλα". Και επειδή το τοπικ μεταφέρθηκε, ο paredwse λέει "απο εδώ και στο εξής".
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα εδώ. ;-) ευχαριστω πολύ,ηταν αυτο ακριβως που εψαχνα...
mitsikas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 μηπως ξέρετε αν σε αυτο το προγραμμα παροχης software, ειναι και το ΕΑΠ ?
dimokritos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 κατεβάζω τώρα τα vista απο το msdnaa. ο downloader έχει 4 βήματα, εκ τω οποίων τα 2 τελευταία είναι unpack και install. μπορέι μήπως κανείς να μου πεί τί γίνεται αφού κατέβει το iso στο σκληρό? το αποσυμπιέζει και το κάνει install ή όχι? ΥΓ. χωρίς να θέλω να κάνω υποδείξεις στο μεγάλο έργο σου paredwse, μήπως θα ήταν καλύτερα να μεταφερθεί το thread στο section Software? νομίζω θα ενδιαφέρει αρκετούς που δεν έτυχε να το ακούσουν, για να το ψάξουν.
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 οπως ειναι το .iso το καις σε ενα cd/dvd ps.πολυς κοσμος δεν το ξερει αυτο που ρωτησα κι εγω στην αρχη και σιγουρα ενδιαφερει πολλους.μηπως να γινει sticky με διαφορετικο τιτλο?αν ειναι προσφερομαι να γραψω εναν μινι οδηγο για το πως και τι...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 [...]ΥΓ. χωρίς να θέλω να κάνω υποδείξεις στο μεγάλο έργο σου paredwse, μήπως θα ήταν καλύτερα να μεταφερθεί το thread στο section Software? νομίζω θα ενδιαφέρει αρκετούς που δεν έτυχε να το ακούσουν, για να το ψάξουν. Oι καλοπροαίρετες υποδείξεις και επισημάνσεις όχι μόνο επιτρέπονται αλλά είναι και καλοδεχούμενες. Πιστεύω όμως ότι α. επειδή το θέμα αγγίζει περισσότερους και β. επειδή το θέμα δεν έχει να κάνει με εγκατάσταση software ή με προβλήματα software, καλύτερα είναι να μείνει εδώ που είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.