adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 http://www.iqtest.dk/main.swf Ποσο βγαζετε? Ειναι αξιοπιστα οσον αφορα την εξυπναδα καποιου? http://www.plastelina.net/loginpage_east.swf εδω εχει καποια αλλα παιχνιδακια λογικής αυτο με τους κανιβαλλους εχει πλακα
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Eλάτε να μετρηθούμε!! Φίλε adi32 ωραίο το θεματάκι σου! ΥΓ: Για να ξέρουμε πόσο μετράει η γνώμη του καθενός!! :grin: :grin: :grin: :grin:
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Ρε λές να είναι κωλιά το τέστ? Δε πιστεύω να έκανες copy paste τη φώτο μου?? Θα ζητήσω καταπατηση πνευματικών δικαιωμάτων!!
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 αν ηταν θα εβαζα παραπανω αλλωστε εμενα ειναι με firefox
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Πάω στοίχημα όλοι μεγάλα σκόρ θα έχουμε εδω μέσα. Ξέρετε γιατί? Γιατί οποιος βγάλει χαμηλο σκόρ θα ντραπεί να ποστάρει. Αλλα όποιος μου ξανακάνει τσαμπουκάδες σε κάποιο θέμα θα τον στείλω να κάνει το τέστ του φίλου adi32!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
SGP Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Είναι λίγο μονόχνωτο το τεστ... Πολύ spatial thinking γενικά, επίσης είναι κουραστικό μετά από λίγο το βαριέσαι λόγω έλειψης ποικιλίας. Αλλά τες πα.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Στο τραγικα γρηγορο και χαλαρο-νομιζω τοχω ξανακανει γιαυτο δεν τουδωσα σημασια
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Eγώ εκτός των αλλων είμαι και μάντης!!:razz: :razz:
kirileman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Με κλειστό το ένα μάτι, τα χέρια δεμένα πίσω από την καρέκλα κ το στόμα μπουκωμένο με μελομακάρονα... Και του χρόνου.
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 τι εγινε οσο παει κι ανεβαινει το σκορ? αντε να δουμε ποιος θα πιασει πρωτος 140
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Ρε! ένας φίλος μου που είναι Γιωτάς έβγαλε 110. Κρίμα τη χαρά που έκανα ότι είμαι νοήμων. Πρέπει να βρούμε ένα πιο δύσκολο τέστ. Εδώ θα το κάνουμε τέτρις, Ποιος θα κάνει high score! :D
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Ρε μην τρελενεστε, τα κανονικα τεστ δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτης της μορφης. Αυτα εξεταζουν κυριως την δυνατοτητα να βρισκεις λογικη και patterns, δεν ειναι μονο αυτο εξυπναδα. Ασε που ειναι σε τι φαση θα πεσεις (εγω εκεινη την στιγμη εψαχνα για το RipIt4Me,σιγα μην εδινα σημασια) , πως εισαι εκεινη την στιγμη (ο αλλος μπορει να ειναι νυσταγμενος) και καμποση τυχη (μπορει να βαλεις 1-2 στην τυχη,ειδικα προς το τελος χωρις να εισαι 100% σιγουρος και να κατσουν στον αλλο να μην κατσουν) Για χαβαλε τα βαζουμε τα σκορ αλλιως συμφωνα με τα σκορ μας ήδη 2-3 ειμαστε για την ΜΕNSA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.