Προς το περιεχόμενο

Psp Drivers

Panos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλη χρονια.Θελω να συνδεσω το psp στο pc μου ομως δεν αναγνωριζει τη συσκευη.Υπαρχουν καποιοι drivers και αν ναι απο που μπορω να τους κατεβασω?Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν χρειάζονται drivers. Δοκίμασε να το συνδέσεις σε άλλη usb θύρα. Συνήθως αυτό το παρουσιάζει όταν το συνδέεις σε usb hub και όχι σε θύρα usb του υπολογιστή

• 4 χρόνια αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re παιδια τα psp αναγνωριζονται σαν Usb mass storage device η κανω λαθος?Psp go ειχα το συνδεα και επαιζε κατευθειαν.

Δημοσ.

re παιδια τα psp αναγνωριζονται σαν Usb mass storage device η κανω λαθος?Psp go ειχα το συνδεα και επαιζε κατευθειαν.

Ακριβώς έτσι λειτουργεί και εμένα δεν χρειάζεται drivers

Δημοσ.

και παλια που ειχα psp 1000 αλλα και πριν λιγο καιρο που ειχα το go δεν εβαλα ποτε cd.το συνδεα σε xp κιολας και το βλεπε κατευθειαν. η κατι θα πρεπει να εχει παθει το pc του η κατι η usb .εκτος αν του το βγαζει με ερωτηματικο οτι δεν εχουν περαστει drivers και απλα αμα κανεις next next next τους περναει αυτο.σε σπανιες περιπτωσεις εχω δει να τρωει κολλημα σε xp οχι 7 και να θελει να του πεις εσυ κανε Install.τους λες automatically και ας μην εισαι στο net και σου τους βρισκει απο τον σκληρο.απλα δεν το κανει αυτοματα απο την αρχη.ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ UPDATE ΑΠΟ ΝΕΤ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...