Kostas75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα σας. Αν έχετε εγκαταστήσει τα Vista το Screen Saver σας δουλεύει;;; Εγώ έχω δοκιμάσει και 32-bit και 64-bit αλλά το Screen Saver δε λέει να δουλέψει με τίποτα αν και το έχω ενεργοποιημένο για μετά από 5 λεπτά απραξίας στο σύστημα. Επίσης έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers της nVidia για τη κάρτα γραφικών μου (7900 GT). Καμία ιδέα τι συμβαίνει;; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
User_32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Εγώ με την 7600 GT δεν εχω κανένα προβλημα !
Kostas75 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δεν το κατέβασα. Είναι screen saver των Vista. Και έχει ακόμη πρόβλημα ακόμη και με τους τελευταίους drivers. Καμιά ιδέα;;;
Kostas75 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αλλά εγώ ρωτάω αν ξέρετε να με βοηθήσετε εμένα που έχω πρόβλημα!! Δεν ρώτησα αν έχετε εσείς πρόβλημα. Περιμένω άλλες απαντήσεις-γνώμες. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Meraklis56 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 μήπως τρέχει κανά πρόβλημα που δεν αφήνει το screen saver να τρέξει(κάτι τέτοιο κάνει το windows media player) επίσης έλεγξε αν το screen saver,τρέχει,δηλαδή κάντο ένα preview απο το μενού
Kostas75 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Με το Preview τρέχει κανονικά. Επίσης διαπίστωσα πως όταν κάνω Log off και βρίσκομαι στο Log in screen των Vista, αν το αφήσω τότε το μηχάνημα χωρίς να κάνω τίποτα το screen saver ενεργοποιείται κανονικά όπως πρέπει! Κάτι που τρέχει στο background όταν είμαι στο desktop πρέπει να το εμποδίζει να ενεργοποιηθεί πιστεύω.. αλλά τί!.. Απενεργοποίησα το Antivirus (NOD32), έκανα disable μία κάρτα TV Tuner Pinnacle PCTV Pro που ακόμη δεν έχει drivers για Vista. Επίσης έκλεισα από το Task bar ότι δεν φαινόταν απαραίτητο και αφαίερεσα από το startup όσα είναι περιττά κτλ. κτλ. αλλά πάλι δεν κατάφερα τίποτα. Έχετε άλλες ιδέες;;; ...
Kostas75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Τώρα δεν τρέχει το screen saver ούτε στο Log in screen των Vista.. Δοκίμασα επίσης και έβαλα και drivers για την οθόνη μου (LG L1970HQ-BF), αλλά πάλι τίποτα. Δε βλέπω να λύνεται κάπως το πρόβλημα και έχω απελπιστεί ότι δεν υπάρχει λύση.. Κάποια άλλη πρόταση;;...
Kostas75 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Επανεγκατέστησα τους drivers της nVidia (97.46), αλλά εξακολουθεί να μη δουλεύει το screen saver!
Kostas75 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Καμία άλλη ιδέα;;; Νόμιζα ότι απευθύνομαι σε experts εδώ μέσα.. Τελικά μήπως είμαι ο πιο expert;!;; Ελπίζω πως όχι γιατί δεν μπορώ να λύσω τα πάντα μόνος!! Μακάρι να υπάρχουν καλύτεροι.. Παρεπιπτόντως να τονίσω ότι έχω τα Vista 64-bit Ultimate edition. Οπότε τα προβλήματα συμβατότητας με όλες τις γνωστές εφαρμογές είναι περισσότερα φαντάζομαι..
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Να που το ιδιο προβλημα εχω κι εγω σημερα με τα ελληνικα vista !!!!! :mrgreen:
abakas7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάλι είχα αυτό το πρόβλημα όταν είχα XP και συγκεκριμένα: Αρχικά έμπαινε η προφύλαξη οθόνης. Αν καθόμουν μετά στον υπολογιστή να κάνω κάποια δουλειά, όταν τελείωνα και τον άφηνα τότε δεν έμπαινε προφύλαξη οθόνης. Αποδείχτηκε τελικά ότι η συγκεκριμένη προφύλαξη οθόνης δεν σταμάταγε να τρέχει στα processes. Για να ξαναλειτουργήσει έπρεπε να την σταματήσω από τα processes.
Kostas75 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Προς τους απανταχού "Experts" εδώ μέσα: Αφήστε, βρήκα μόνος τη λύση.. Απλά κατεβάστε το Optional update από τo web site της Microsoft σχετικά με τα non-HID interfaces και το πρόβλημα λύνεται αμέσως (ούτε restart δεν χρειάζεται). Πιο συγκεκριμένα το πρόβλημα εντοπίζεται σε συγκεκριμένο hardware της Microsoft, και ειδικότερα σε κάποια wireless keyboard sets που φέρουν το receiver version 3.0A. Με το εν'λόγω Optional update πάντως όλα καλά πλέον. Άντε, μόνο παιχνίδια παίζετε τελευταία εδώ μέσα και ξεχάσατε όλα τα άλλα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Εδωσα ενα search με το ονομα του αρχειου που λες και με εβγαλε εδω: http://search.microsoft.com/results.aspx?mkt=en-US&mkt=en-US&q=Optional+update&x=9&y=6 Ποιο ειναι ???? Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.