patrickdrd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους! Μου περισσεύει ένα premium account, το οποίο το έφτιαξα κατά λάθος μετά την αλλαγή και θα ήθελα να το δώσω σε κάποιον από εδώ, αλλά να κάνει κάτι για μένα, π.χ. να κατεβάζει κάποια αρχεία μου σαν free user, ώστε να μου δίνει πόντους! Τι λέτε, ενδιαφέρεται κανένας;
momotis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 xaireto,mexri tora katebazo giro sta 2 giga ti mera sa free user.an den exis dosi idi to logariasmo,let me know na to kanonisoume auto pou zitas.
aiantas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Καλή μέρα και χρόνια πολλά... ενδιαφέρομαι μιας και κατεβάζω full...
hackermon1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 krima filaraki kai to hthela poly giati kathe mera katevazw apo to rapidshare kana 10GB,den peirazei.epipleon na kleidwthei to topic afou to account exei dwthei hdei
red7genius Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 @patrickdrd: αν σου ξαναπερισεψει κανενα account στειλε ενα Pm...ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.