greekzero Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 οποια βοήθεια για τo παρακάτω πρόβλημα με τo δίσκο γιατί είμαι έτοιμος να τον πετάξω.Έχω αγοράσει τον εξωτερικό δίσκο Lacie ο οποιος είναι 500 Giga USB μοναχα. θέλησα να τον βάλω μέσα στο κουτί κάποια στιγμή επειδή στις IDE τις θύρες δεν έχω άλλους δίσκους,έχω άλλους 5x 250 Giga αλλα Sata 2,οποτε τον έβαλα μέσα με δυο τζάμπερς τον βλέπει master αλλα όχι παραπάνω από 130 Giga. Βίος Updated, motherboard A8N32-SLI Deluxe.όπως και να έβαλα τα τζάμπερς δεν τον βλέπει παραπάνω ενώ μέσα στο κουτί τον έβλεπε 500 Giga.ο δίσκος είναι Hitachi Deskstar 7K500.και στο manage τον δίσκων μοναχα 130 Giga τον βλέπει και στο BIOS τα ίδια.καμια ιδέα?
greekzero Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 ναι.... δεν είναι θέμα software γιατί στο κουτί τον βλέπει 500 και όχι εκτος κουτιού...
paparoupas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δοκιμασε να πας control panel -> administrative tools -> Computer Management -> Disk Management και να δεις τι μεγεθος εχει εκει. Υπαρχει μια περιπτωση να σου εμφανιζει τον υπολοιπο χωρο σαν unpartitioned space.
greekzero Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 έχω γράψει στην περιγραφή ότι και εκεί τόσο τον βλέπει και δεν υπάρχει unpartitioned space.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.