Da Vinci Codec Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Ενδιαφέρομαι για αγορά αεροπορικού εισητηρίου μέσω Ίντερνετ, αλλά δεν έχω και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα. Ένας γνωστός μού είπε να βγάλω κάποια χρεωστική κάρτα (debit card), όπου τα πράγματα είναι κάπως πιο "ελεγχόμενα". Ρωτώντας όμως, ενδεικτικά, σε κάποια Τράπεζα (Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) μού είπαν ότι η δικιά τους debit card με το σήμα της Visa Electron δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές μέσω Ίντερνετ, "για λόγους ασφαλείας" όπως μου είπαν. Κάνω αναζήτηση στα sites διάφορων τραπεζών, αλλά διαπιστώνω ότι καμία δεν αναφέρει ρητά ότι η κάρτα της μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για e-commerce. Εξαίρεση η GiftCard της Αττικής, που μου είπαν γνωστοί ότι έχει χρέωση. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια (δωρεάν) χρεωστική κάρτα;
Erunildo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Κανε μια αναζητηση για χρεωστικη.Υπαρχει ενα καλο τοπικ. Η χρεωστικη της eurobank ειναι visa(και οχι electron) οποτε δεν θα εχεις προβληματα με τις αγορες. Για την giftcard σου κρατανε καποιο μικρο ποσο για καθε φορα που βαζεις χρηματα στην καρτα. Την ειχα παρει πριν κανα χρονο,κσι αν θυμαμαι καλα ειναι visa electron. Δεν ειχα προβλημα με το play.com(υποθετω δεν θα εχεις και με τα υπολοιπα μεγαλα sites). Δεν μπορεσα να αγορασω ομως κατι απο μικροτερη σελιδα.. Αυριο μαλλον θα παω να βγαλω την χρεωστικη της eurobank,θα ξαναποσταρω..
filtrohouana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Η nova bank(ή η euro bank-δεν θυμάμαι καλά) έχουν μια χρεωστική που μπορείς να κάνεις αγορές μέσω Internet.
dop Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Όσες χρεωστικές κάρτες (βλ debit) είναι Visa (και όχι electron) γίνονται κανονικά δεκτές σαν πιστωτικές από τις αεροπορικές εταιρίες. Μόνον η Skype είχε πρόβλημα να δεχτεί την debit Visa μου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=117598 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=71432 Τα δύο κυριότερα θέματα για χρεωστικές κάρτες. Λίγη αναζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.