Προς το περιεχόμενο

παραξενο e-mail...

Vagos_46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω!

δεν ειναι ακρως περιγραφικος ο τιτλος αλλα δεν σκεφτηκα αλλο!

λοιπον στον outlook express εχω τον λογαριασμο του isp μου και το yahoo mail μου! το προβλημα ειναι οτι καθημερινα λαμβανω e-mail τα οποια εχουν ως παραληπτη το [email protected] οπου ουδεμια σχεση εχει με μενα,βεβαιως εχει το ονομα μου!

ευχαριστω.

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με το mail της OTENET. Στο δικό μου ερχόταν mail με άσχετο όνομα τελέιως με αυτό του δικού μου e-mail απλά ήταν και αυτό @otenet.gr. Φυσικά - φαντάζομαι και στην περίπτωσή σου - ήταν spam e-mails.

Πήρα τηλ στην ΟΤΕΝΕΤ και μου είπαν ότι δεν πρόκειται για π.χ forward των e-mails απο κάποιον άλλον στον δικό μου λογαριασμό, αλλά ότι είναι "νέος" τρόπος spam...

Αυτό που θα σε ενδιαφέρει είναι πώς λυθηκε. Ε, έβγαλα αυτό το e-mail απο το Outlook και έφτιαξα καινούργιο... Δεν μου πρότειναν κάποια καλύτερη λύση, μιας και είπαν ότι τα e-mails για εμένα ερχόταν καινονικά (και όχι για κάποιον άλλον) απλά "έτσι το κάνουν τώρα" οι spamers...

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση! φοβηθηκα μηπως κολλησα καποιο malware ή δεν ξερω κι εγω τι! anyway σε δυο μηνες ληγει το συμβολαιο οποτε.... διαγραφη!

Δημοσ.

Mia akoma kaliteri lisi einai apo to na allakseis mail einai na pas na valeis critiria sto mail sou wste na ginondai kateu8eian delete apo ton proswpiko sou logariasmo.Nomizw tha einai pio eukolo apo to na allakseis mail...

Δημοσ.

εννοεις να το χαρακτηρισω σαν ανεπιθυμητη αλληλογραφια δηλαδη σωστα? ναι αλλα τα μηνυματα αποστελονται στο @aias.gr και παρολα αυτα τα λαμβανω εγω!

anyway γνωριζει καποιος αυτο το aias ειναι isp ή παροχος mail...? εκανα ενα search αλλα δεν βρηκα κατι!

Δημοσ.

Aias απο όσο ξέρω είναι το πρώην όνομα της Altec (παλιά AiasNet - Αν βάλεις τώρα http://www.aias.gr θα σε κάνει κατευθείαν redirect στο site της Altec). Και το e-mail που έδινε ήταν @aias.gr. Αν δίνει ακόμα η Altec e-mail με aias.gr δεν ξέρω.

Δημοσ.

χμμμ... τωρα βγαινει ακρη! πραγματι το e-mail μου στην altecnet ειναι απλα εχει διαφορα το _46! τελοσπαντων thes1os σε ευχαριστω για τη βοηθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...