gatoulis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Γκαντεμιά..ρε παιδιά μου σταμάτησε το ρολόι λογικά απο μπαταρία.θέλω να ρωτήσω το εξής αν το πάω σε έναν τυχαίο ρολογά όταν το ανοίξει θα χαλάσει μετά η στεγανοποιησή του?μπορώ να το πάω κάπου και να μην χαλάσει?η μάρκα είναι D&G. καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία!
S2Katana Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Εξαρταται που βρισκεται η μπαταρια...Ειναι βιδωτο το καπακι?
fantomas3004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δέν υπάρχει λόγος να χαλάσει καμιά στεγανοποίηση ... εκτός και άν έχει πέσει στο νερό. Τότε η επισκευή του μπορεί να κοστήσει ακόμα και την μισή τιμή του, όπως οι περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές.
Icecut Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Είτε έχει χαλάσει η στεγανοποίηση είτε όχι ο ρολογάς θα σου πέι πχ 5 ευρώ για μπαταρία και 15 για στεγανοποίηση.Πάντως τα D&G δεν έχουνε και καμία στεγανοποίηση της προκοπής,μία φορά έκανα το λάθος επειδή ξεχάστηκα να μη το βγάλω σε νερό και πηρε μέσα...
madsc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Αν είσαι Αθήνα θα πας στον ρολογά στη τελευταία στοά μεταξύ Πανεπιστημίου κ Σταδίου πριν την Ομόνοια. Είναι ο μόνος που γνωρίζω πως έχει κατάλληλο μηχάνημα για στεγανοποίηση κ μέτρηση πίεσης σε bar. /sc
gatoulis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες,βασικά δεν έχω μπει ποτε σε νερό με ρολόι και ούτε πρόκειται απλά έτσι για καλό και για κακό με ενδιαφέρει η στεγανοποίηση.
ippo00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δέν υπάρχει λόγος να χαλάσει καμιά στεγανοποίηση ... εκτός και άν έχει πέσει στο νερό. Τότε η επισκευή του μπορεί να κοστήσει ακόμα και την μισή τιμή του, όπως οι περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.