Προς το περιεχόμενο

Αδυναμια προσβασης σε φακελο με mp3

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα mp3 μου σε φακελους και σε ορισμενους απο αυτους οταν παω να τους ανοιξω παιρνω το παρακατω μηνυμα. Με δεξι κλκ -ιδιοτητες μου λεει οτι ο φακελος αυτος ειναι 0 bytes.Τι μπορει να συμβαινει ???? Η απαγορευμενη διαδρομη ειναι αναλογη με τον φακελο που θελω.Ευχαριστω και Καλη χρονια !!!

post-2288-129062941163_thumb.jpg

Δημοσ.

Για να το τρεξεις στον δισκο σου G πηγαινε εναρξη->εκτελεση και γραψε chkdsk g: /f /r. Aν ο δισκος χρησιμοποιειται θα σου βγαλει μηνυμα να τρεξει τον ελεγχο στην επομενη επανεκκινηση. Απαντα θετικα με Υ και κανε restart...

Δημοσ.
Δεξί κλικ στον φάκελλο που θες και "Κοινή χρήση και ασφάλεια".

Παίξε λίγο και με τοπική χρήση και με Δικτυακή και μας λες.

Αφαιρεσα την κοινη χρηση απο το δικτυο αλλα και παλι δεν ανοιγει τους παλαιους φακελους. Φακελους που δημιουργησα τις τελευταιες μερες τους ανοιγει κανονικα.

Δημοσ.

Αυτά που έγραψα για "Κοινή χρήση και ασφάλεια" είναι από το πρόβλημα που έχω πολλές φορές με το φάκελλο 'System Volume Information' όπου δεν με αφήνει να μπώ.

Οταν τον κάνω shared έχω πρόσβαση. Μάλιστα την στιγμή που τον κάνω θέλει 2 προσπάθειες, την πρώτη μου την απορρίπτει.

Δημοσ.

Να 'σαι καλά :). Απλά έτυχε να αντιμετωπίσω χθες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα -κατά τραγική ειρωνία κι εγώ σε έναν φάκελο με mp3-.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...