Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Εχω τα mp3 μου σε φακελους και σε ορισμενους απο αυτους οταν παω να τους ανοιξω παιρνω το παρακατω μηνυμα. Με δεξι κλκ -ιδιοτητες μου λεει οτι ο φακελος αυτος ειναι 0 bytes.Τι μπορει να συμβαινει ???? Η απαγορευμενη διαδρομη ειναι αναλογη με τον φακελο που θελω.Ευχαριστω και Καλη χρονια !!!
asmilon Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Εχεις κανει scandisk στον δισκο σου? Τι συστημα αρχειων εχεις FAT32 ή NTFS?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 NTFS εχω και στους δυο δισκους και σε ολα τα partition.Scandisk με ποιο προγραμμα να κανω ???? Ευχαριστω.
asmilon Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Για να το τρεξεις στον δισκο σου G πηγαινε εναρξη->εκτελεση και γραψε chkdsk g: /f /r. Aν ο δισκος χρησιμοποιειται θα σου βγαλει μηνυμα να τρεξει τον ελεγχο στην επομενη επανεκκινηση. Απαντα θετικα με Υ και κανε restart...
antonl Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Εκτός από όσα ανέφετε ο asmilon έλεγξε αν στα properties->security υπάρχει το όνομα του χρήστη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Το scandisk ολοκληρωσε και τα 5 βηματα χωρις αναφορα προβληματος. Στον υπολογιστη μου με δεξι κλικ ιδιοτητες γραφει το ονομα χρηστη κανονικα. Ευχαριστω.
smilefreeware Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δεξί κλικ στον φάκελλο που θες και "Κοινή χρήση και ασφάλεια". Παίξε λίγο και με τοπική χρήση και με Δικτυακή και μας λες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δεξί κλικ στον φάκελλο που θες και "Κοινή χρήση και ασφάλεια".Παίξε λίγο και με τοπική χρήση και με Δικτυακή και μας λες. Αφαιρεσα την κοινη χρηση απο το δικτυο αλλα και παλι δεν ανοιγει τους παλαιους φακελους. Φακελους που δημιουργησα τις τελευταιες μερες τους ανοιγει κανονικα.
smilefreeware Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Αυτά που έγραψα για "Κοινή χρήση και ασφάλεια" είναι από το πρόβλημα που έχω πολλές φορές με το φάκελλο 'System Volume Information' όπου δεν με αφήνει να μπώ. Οταν τον κάνω shared έχω πρόσβαση. Μάλιστα την στιγμή που τον κάνω θέλει 2 προσπάθειες, την πρώτη μου την απορρίπτει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ρίξε μια ματιά εδώ. Ευχαριστω παρα πολυ !!!! Ειναι ΟΚ ετσι με τις οδηγιες της MS και την δικη σου επιμονη να ψαξεις. :p
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Να 'σαι καλά . Απλά έτυχε να αντιμετωπίσω χθες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα -κατά τραγική ειρωνία κι εγώ σε έναν φάκελο με mp3-.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.