Προς το περιεχόμενο

νυχτερινά κέντρα ''διασκέδασης''.

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
220 ΕΥΡΩ το μπουκάλι σε ΛΑΪΚΟ τραγουδιστή.Για γιατρούς και δικηγόρους ίσως.Για το λαό ΟΧΙ.

Εντάξει τι να πεις, και ο νέος γιατρός (ειδικευόμενος για παράδειγμα) 900 βγάζει συν τις εφημερίες.

Δύσκολα θα έδινα (σε λίγα χρόνια) 220 για ένα μπουκάλι νερό της φωτιάς.

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εντάξει τι να πεις, και ο νέος γιατρός (ειδικευόμενος για παράδειγμα) 900 βγάζει συν τις εφημερίες.

Δύσκολα θα έδινα (σε λίγα χρόνια) 220 για ένα μπουκάλι νερό της φωτιάς.

Αδερφέ επί δραχμούλας Βοσκοτόπουλος κάπου εδώ στη Σαλονίκη:

Μεσος μισθός 120.000-135.000 δρχ.Τιμή φιάλης με τα συναφή 70.000 σε κανονική περίοδο.Τι να λέμε τώρα.Με τα 220 παίρνω 10 μπουκάλια chivas στο σπίτι,πνίγω το νταλκά μου,κάνω γενέθλια, γιορτή.Εντάξει δεν μιλάω για το νέο γιατρό που προς το παρόν είναι κάποιος σαν κι εμάς.Για του παλιούς λέω.Αλλά αν διάβασες όλο το ποστ τύφλα ναχει η μούρη.Με μισθό 680 μπουζούκια και λελούδια.Πρόβατα!!!!!

Δημοσ.

Μεσος μισθός 120.000-135.000 δρχ.Τιμή φιάλης με τα συναφή 70.000 σε κανονική περίοδο.Τι να λέμε τώρα.Με τα 220 παίρνω 10 μπουκάλια chivas στο σπίτι,πνίγω το νταλκά μου,κάνω γενέθλια, γιορτή.Εντάξει δεν μιλάω για το νέο γιατρό που προς το παρόν είναι κάποιος σαν κι εμάς.Για του παλιούς λέω.Αλλά αν διάβασες όλο το ποστ τύφλα ναχει η μούρη.Με μισθό 680 μπουζούκια και λελούδια.Πρόβατα!!!!!

Μαζί σου. Δανεικά για να πας στα μπουζούκια :) Παρακμή.

Δημοσ.
Καϊζερ μου εγω παντως οσες φορες εχει τυχει να παω σε κλαμπ με μπουκαλι μου φευγει στανταρ απο 25-30 ευρω μινιμουμ
Αφενοως εχετε ΣΙΓΟΥΡΑ παρει παραπανω μπουκαλια απο τα τραπεζια-πραγμα πολυ φυσικο,σε 30 ατομα αντιστοιχουν σε κανα κλαμπ 4 τραπεζια, σιγα μην πιουνε 30 ατομα 4 μπουκαλια μονο-αφετερου αν πηγες σε μαγαζια που σου χρεωναν τραπεζι στα 4 ατομα παμε στα 100-120 ευρω οσα λεω...

αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν το θεωρω ιδιαιτερα φτηνη διασκεδαση σε σχεση με τα μπουζουκια...

Καμια σχεση. Ποιος ειπε οτι ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΘΗΝΑ? Οπως μοιραζεται ο "Βασιλης" σε περισσοτερα ατομα ετσι και το "κερδος" σε σχεση με τα μπουζουκια μοιραζεται σε περισσοτερους. 100-120 με 140-160, για 4-5 ατομα ειναι πανω κατω κανα ταλαρο στον καθενα, @@ λεφτα, ο 2ος βρωμιαρης στην ουσια

μπορεις να πας στα μπουζουκια με εισοδο 15 ευρω και να πιεις ενα ποτο μονο? οποιος μπορει μαγκια του....εγω δε μπορω....

ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ!!!

Ειδικα εμεις που εχουμε καβατζωσει 27-28 και φορτσαρουμε για 30, δεδομενου πως την "ζημια" την σωστη και τον χαβαλε και τον χορο τον ακνεις μονο σε τραπεζι με τιποτα. Σε μπαρ σου καθομαι και 4 ωρες ορθιος, μπουζουκια πλεον με την καμια.Τα τελευταια 2-3 χρονια 1 φορα πηγα και αυτη φετος σε μπαρ πιστας και ξενερωσα την ζωη μου

Δημοσ.
ο ΝεοΕλλην προτιμάει το ρεζερβουάρ από τη μέση και πάνω σκουριασμένο αλλά η μπιμβέ,μπιμβέ.

Άνετα θα το έβαζα για υπογραφή. Μια φράση όλη η ουσία του τόπικ :D

Δημοσ.

Καιζερ Συμφωνω σε ολα.........αλλα επιμενω οτι εχω πληρωσει 25-30 ευρω σε κλαμπ οπου το μπουκαλι αναλογουσε σε 4 ατομα.......ισως επειδη δεν ειμασταν μπουγιο και επομενως δεν γινοτανε "σκοντο" στα ατομα γιαυτο.....ειμασταν μικρος αριθμος παντα.....10-12 ατομα και παιρναμε 3 μπουκαλια ας πουμε απο 120 ευρω το μπουκαλι.....οποτε να σου η 30αρα....

Δημοσ.

Μα τοσο δεν σου ειπα?

Προφανως πηγες σε μεγαλο κλαμπ, αντιστοιχο του "μπουζουκιου" με 160 και 180 ευρω το μπουκαλι

Για τοσο ειναι η διαφορα, για κανα 25% το πολυ κατω

Δημοσ.

τα μπουζουκια και σουξουμουξου για μενα ειναι σαν τα μελανια του εκτυπωτη.τα πληρωνεις ακριβα κανεις την δουλια και οταν τελειωσουν τα πετας στο καδο.γιατι μετα δεν εχουν καμια αξια.

μετα ξαναπαιρνεις τα ιδια μελανια και παει λεγωντας.η μουσικη αυτη ειναι αναλωσιμη.προσφερει διασκεδαση και τελος.δεν ειναι κακο αυτο.αν εσυ σου αρεσει και την βρισκεις ακου.παντως για μενα ειναι καθαρα πεταμενα λεφτα.οχι να παρεις ενα μπουκαλι.αλλα να ξοδευεις περιουσιες για δισκους και λουλουδια.

και μη μου πειτε οτι στο μπουζουκια δεν πας και για νουνι.ολοι φιλοι μου γνωστοι μου λενε.α πηγα στο Γονιδη.πωωωωωωω τι νουνια ειχε μεσα επαθα πλακα.

αυτο που δεν ανεχομαι ειναι τους καγκουρες με τα accent και τα coupe με τις ξαπλωστρες απο πανω και γενικως τραγικα αυτοκινητα να παιζουν τερμα λαικα και να το παιζουν μαγκες.και επισης τα καμενα κοριτσακια που το μονο που τους νιαζει τι θα φορεσουν το σαβατο στην βανδη και τι μαλι θα κανουν.

δεν ειπα να ακουσουμε ολοι Θεοδωρακη αλλα λιγη ποιοτητα δεν βλαπτει στη ζωη μας.

Δημοσ.
Οντόπικ, το ποστ του Silok είναι über.

Συμφωνώ. Μου άρεσε το insight.

Punky λέγε τι ξέρεις μη σε εξοστρακίσω.

Τίποτα παραπάνω από το απλό γεγονός ότι η ματζίκα διάλεξε να εμπιστευτεί τη φωτογραφία της στον πιο αξιόλογο και γοητευτικό χρήστη αυτού του πολυπληθούς φόρουμ που έχει την τιμή να με ανέχεται.

Δημοσ.
τα μπουζουκια και σουξουμουξου για μενα ειναι σαν τα μελανια του εκτυπωτη.τα πληρωνεις ακριβα κανεις την δουλια και οταν τελειωσουν τα πετας στο καδο.γιατι μετα δεν εχουν καμια αξια.

μετα ξαναπαιρνεις τα ιδια μελανια και παει λεγωντας.η μουσικη αυτη ειναι αναλωσιμη.προσφερει διασκεδαση και τελος.δεν ειναι κακο αυτο.αν εσυ σου αρεσει και την βρισκεις ακου.παντως για μενα ειναι καθαρα πεταμενα λεφτα.οχι να παρεις ενα μπουκαλι.αλλα να ξοδευεις περιουσιες για δισκους και λουλουδια.

και μη μου πειτε οτι στο μπουζουκια δεν πας και για νουνι.ολοι φιλοι μου γνωστοι μου λενε.α πηγα στο Γονιδη.πωωωωωωω τι νουνια ειχε μεσα επαθα πλακα.

αυτο που δεν ανεχομαι ειναι τους καγκουρες με τα accent και τα coupe με τις ξαπλωστρες απο πανω και γενικως τραγικα αυτοκινητα να παιζουν τερμα λαικα και να το παιζουν μαγκες.και επισης τα καμενα κοριτσακια που το μονο που τους νιαζει τι θα φορεσουν το σαβατο στην βανδη και τι μαλι θα κανουν.

δεν ειπα να ακουσουμε ολοι Θεοδωρακη αλλα λιγη ποιοτητα δεν βλαπτει στη ζωη μας.

Ξεχασες να προσθεσεις τον διακριτικο μπλε φωτισμο κατω απο το αμαξι που βελτιωνει ακομα περισσοτερο το γοητρο του κατοχου και καταστρεφει την οποια αισθητικη του αμοιρου περαστικου......

Δημοσ.

καλα ναι ενοειται!!αλλα αμα κατσω και γραψω τι εχω δει αστο θα ξεφυγει το τοπικ.αυτοκολητο type-r στο πισω μερος καγκουρεμενου ford focus 4000 λαμπακια σε οποιδηποτε σημειο του αυτοκινητου.ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ σημα ferrari σε fiat punto τραγικους τεραστιους τερατωδες μπρος πισω προφυλακτηρες,αυτοκολητα ψευτικα αλουμινιεας ταπας βενζινης δρακους δρακαινες αστραπες και ενα μυριο αυτοκολητα...και το κορυφαιο!

ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥΡΟ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑ.

επισης για τρελες σφαλιαρες ειναι αυτοι που εχουν βαλει φωτακια που αναβοσβηνουν λευκο μπλε κλπ νομιζωντας απο μακρια οτι ειναι μπατσικο.και περασε ενα καγκουρας με ενα opel ast®a...:X

Δημοσ.

Τώρα βρήκα κάποιον να με καταλάβει. Την ώρα που περίμενα να μπώ μου δημιουργήθηκε η απορία: ''Το χρονικό διάστημα της αναμονής στην ουρά για να μπεις στο μαγαζί είναι αυτό που με κάνει να αισθάνομαι σαν πρόβατο ή η όλη κατάσταση γενικότερα''. Βρε δεν γαμιέται που θα πάω μια φορά στα μπουζούκια έτσι γιατι το θέλει η μέρα.

Αλλά τι να πείς ο ΝεοΕλλην προτιμάει το ρεζερβουάρ από τη μέση και πάνω σκουριασμένο αλλά η μπιμβέ,μπιμβέ.

Αυτό δικό σου είναι ή το ξεσήκωσες απο πουθενά? Όχι, γιατί αν είναι δικό σου να το λέω και εγώ παραέξω σαν δικό μου. Κορυφαίο πάντως. Θα μπορούσε να ανοιχτεί ακόμη ένα thread με αυτό το θέμα. Γιατί ξέρω πολλούς τέτοιους κακόμοιρους. Δευτέρα - Παρασκευή : Με την παλιά Βέσπα του μπαμπά, Σαββατοκύριακο: RX-8. Α ρε τι μαλάκες κυκλοφορούν. (Τελικά το πούλησε το αμαξάκι. Δεν συντηρείται)

Δημοσ.
Τώρα βρήκα κάποιον να με καταλάβει. Την ώρα που περίμενα να μπώ μου δημιουργήθηκε η απορία: ''Το χρονικό διάστημα της αναμονής στην ουρά για να μπεις στο μαγαζί είναι αυτό που με κάνει να αισθάνομαι σαν πρόβατο ή η όλη κατάσταση γενικότερα''. Βρε δεν γαμιέται που θα πάω μια φορά στα μπουζούκια έτσι γιατι το θέλει η μέρα.

Αυτό δικό σου είναι ή το ξεσήκωσες απο πουθενά? Όχι, γιατί αν είναι δικό σου να το λέω και εγώ παραέξω σαν δικό μου. Κορυφαίο πάντως. Θα μπορούσε να ανοιχτεί ακόμη ένα thread με αυτό το θέμα. Γιατί ξέρω πολλούς τέτοιους κακόμοιρους. Δευτέρα - Παρασκευή : Με την παλιά Βέσπα του μπαμπά, Σαββατοκύριακο: RX-8. Α ρε τι μαλάκες κυκλοφορούν. (Τελικά το πούλησε το αμαξάκι. Δεν συντηρείται)

Δικό μου.Έκραζα έναν παλιό μου φίλο μου που κυκλοφορούσε με τσαντάκι,Alpha romeo και δεν είχε λεφτά για να πιεί 2ο ποτό.Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να πουλάει μούρη.Και με την άλφα νόμιζε ότι θα πήδαγε αλλά κετέληξε ταξιτζής.Και τρελλενόταν ακόμη πιο πολύ όταν έβλεπε εμένα να βγάζω γούστα που δεν είχα αλφα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...