Gl0bAlZer0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εαν θες να πας πρωτοχρονια σε πρωτα ονοματα θα πληρωσεις. Γενικα τα μπουζουκια δε ξερω γιατι θεωρουνται ακριβη διασκεδαση απο μερικους. Οσα θες τρως εκει μεσα. 2 ζευγαρι- 1 τραπεζι -1 μπουκαλι-100 ευρω(120) σε νορμαλ σεζον. 25 ευρω το ατομο μια χαρα ειναι για μενα που θα πιω και απο σφραγισμενο μπουκαλι,θα εχω και τη θεση μου και δε θα αναγαστω (τις περισσοτερες) φορες να παιζω φαπες με το διπλα μου για μια θεση στο club. Εαν εχεις κεφια περνεις ακομα ενα μπουκαλι,πετας και κανα λουλουδι και τοτε γινεται ακριβη η διασκεδαση
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Πλακα πλακα ξερετε ποσο παει ενα μπουκαλι σε "club"?
mindtrapper Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 τσαμπα δε λες τιποτα...σιγα ρε μην επεφτα 17 ετων στον 40αρη που την ανοιξε... Το πρόβλημα δηλαδή ήταν η ηλικία του (πως ξέρεις ότι ήταν 40 by the way; Μπορεί να έδειχνε μεγαλύτερος ), ότι δε σου άρεσε ή ότι έκανε βλακείες; Δηλαδή αν ήσουν 25 και ήταν 35 τι θα έκανες; Από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον ρωτάω
omnislash Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δηλαδή αν ήσουν 25 και ήταν 35 τι θα έκανες; Κάτι πράγματα που ρωτάς και συ;δεν ξέρεις την απ΄ντηση;
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Πλακα πλακα ξερετε ποσο παει ενα μπουκαλι σε "club"? Αναλογως του μαγαζιου Το Γκιουζελ εχει 120(δεν ξερω αν ηταν λογω γιορτων), το Ακανθους μου το αφησε 80 απο 100.Αν εχεις γνωστα πολλα γινονται. Μια καλη προσεγγυση θα ηταν απο τα αντιστοιχα σε βεληνκες "μπουζουκια" κοψε ενα 20%-25% Επισης ειναι λιγο περιεργα τα ατομα στα κλαμπ. Για ποσοτητες ανω των 10 ατομων δεν παει 1 στους 6 (νομιζω οτι στα κλαμπ δεν ειναι 1 στους 4) αλλα ειναι πιο χυμα. Πχ για 20 ατομα θα σου δωσει 3 τραπεζακια χωρις να σε χρεωσει τα εξτρα 2 ατομα ακριβως επειδη στο κλαμπ κανενα δεν ειναι τραπεζι-τραπεζι, δηλαδη δεν καθεσται κυριολεκτικα 6 ατομα σε καρεκλες, ειναι περισσοτερο "ο δικος σου χωρος" για κανα παλτο οποτε στην ουσια δες ποσοι θα πατε, ποσα θα κλεισεις (συνηθως δεν μπορεις πολλα λογω περιορισμενου χωρου, σε κοινη γιορτη με φιλο και με γνωστο εκ των εσω του μαγαζιου, εφερα 40+ ατομα και μπορεσαμε μεχρι 5 τραπεζια) ε, υπολογισε ΣΤΑΝΤΑΡ ενα μπουκαλακι το τραπεζι (αρα λογικα αν ειστε παραπανω ατομα αποσα τυπικα επρεπε θα σας ερθει φθηνοτερο)
MagicaDeSpell Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Το πρόβλημα δηλαδή ήταν η ηλικία του (πως ξέρεις ότι ήταν 40 by the way; Μπορεί να έδειχνε μεγαλύτερος ), ότι δε σου άρεσε ή ότι έκανε βλακείες; Δηλαδή αν ήσουν 25 και ήταν 35 τι θα έκανες; Από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον ρωτάω δε μου αρεσε το γεγονος οτι ενας "καθοσπρεπει κυριος", επεσε τοσο χαμηλα ωστε να νομιζει οτι ενα πρωτο τραπεζι πιστα και μια σαμπανια θα του εξασφαλιζαν εμενα... οσο και να ημουν την ιδια αντιδραση θα ειχα...
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 δε μου αρεσε το γεγονος οτι ενας "καθοσπρεπει κυριος", επεσε τοσο χαμηλα ωστε να νομιζει οτι ενα πρωτο τραπεζι πιστα και μια σαμπανια θα του εξασφαλιζαν εμενα...οσο και να ημουν την ιδια αντιδραση θα ειχα... Απλά ρώτησα επειδή από το αρχικό σου post φάνηκε ότι το μόνο που σε ενόχλησε ήταν η ηλικία. Παρόλο που και αυτό θα ήταν λογικό, η κατάσταση τελικά ήταν όπως φανταζόμουν οπότε δικαίως και ξενέρωσες.
stefan123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 δε μου αρεσε το γεγονος οτι ενας "καθοσπρεπει κυριος", επεσε τοσο χαμηλα ωστε να νομιζει οτι ενα πρωτο τραπεζι πιστα και μια σαμπανια θα του εξασφαλιζαν εμενα...οσο και να ημουν την ιδια αντιδραση θα ειχα... Γιατι δεν ειναι "καθωσπρεπει κυριος"? Επειδη σου ανοιξε σαμπανια?Μπορει να γουσταρε και να το εκανε χωρις εξασφαλισεις...Εξαλλου θα πρεπει να ηταν πολυ γκαγκα αν πιστευε οτι θα σε εριχνε με μια σαμπανια αλλα και εσυ μια απο τα ιδια αν πιστευεις οτι θα σε κερδιζε με αυτο....
Lucifer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ναι αλλά έχουμε ανήλικο στο φόρουμ και φωτο δεν έχουμε δει.
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Καϊζερ μου εγω παντως οσες φορες εχει τυχει να παω σε κλαμπ με μπουκαλι μου φευγει στανταρ απο 25-30 ευρω μινιμουμ.......αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν το θεωρω ιδιαιτερα φτηνη διασκεδαση σε σχεση με τα μπουζουκια........για μενα ειναι το ιδιο πραγμα....ακομα και σε μπαρ να παω με 8 ευρω το ποτο 4-5 ποτα να πεις οτι θα παρεις (οσα σου αναλογουν δηλαδη σε ενα μπουκαλι ουισκυ) παλι 40 ευρω θα δωσεις.....επομενως αυτο που κοστιζει ειναι το ποσο πινεις και οχι το που το πινεις....μπορεις να πας στα μπουζουκια με εισοδο 15 ευρω και να πιεις ενα ποτο μονο? οποιος μπορει μαγκια του....εγω δε μπορω....
MagicaDeSpell Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ναι αλλά έχουμε ανήλικο στο φόρουμ και φωτο δεν έχουμε δει. αγαπητε lucifer, αν αυτο αναφερεται σε εμενα σου λεω οτι δεν ειμαι ανηλικη. οσο για φωτο σε παραπεμπω στον punky...
SGP Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 αγαπητε lucifer,αν αυτο αναφερεται σε εμενα σου λεω οτι δεν ειμαι ανηλικη. κάτι μου έλεγε ότι είσαι όντως μεγαλύτερη από 6!
MagicaDeSpell Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 κάτι μου έλεγε ότι είσαι όντως μεγαλύτερη από 6! ελεος πια... ποιος ζηταει απο τον admin αλλαγη τωρα...
Silok Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Να καταθέσω κι εγώ την αποψή μου μιας και πέρασα από το κοπροσκύλιασμα,στην ηρεμία.Έχω δουλέψει από σκυλάδικο μέχρι κλαμπ.Το τι έχουνε δει τα μάτια μου αρκετοί νεότεροι δεν θα τα πιστεύετε αν σας τα πώ.Θεωρώ την ¨διασκέδαση¨ στο κλαμπ που έχει ταυτότητα όμως κι όχι στα δήθεν κλαμπς που παίζουν ότι νάναι πιο ειλικρινή αν μπορώ να την πω έτσι για τους εξής λόγους: α)Αυτός που θα πάει εκεί πάει για το dj και μόνο,και αλοίμονο του αν δεν παίξει καλά. β)Μπαίνεις στο μαγαζί και δεν σου τα ζαλίζουν διάφοροι(λουλουδούδες,φωτόβαγγό και τα κατσικοτάβλαρα από το πίσω τραπέζι. γ)Δεν θα ασχοληθεί ο διπλανός σου με σένα(τι φοράς,πώς χορεύεις)γιατί κοιτάζει τη δικιά του διασκέδαση. δ)Τα ναρκωτικά είναι παντού και είναι γελοίο επιχείρημα να το παντρέψει κάποιος με το είδος της μουσικής. Όσο αφορά τις μπουζουκλερί, γιατί τα καθαρά μπουζούκια και ρεμπετάδικα έχουν εκλείψει στις μέρες μας(οι πιο παλιοί στη νύχτα θα συμφωνήσουν)είναι μία βιομηχανία τεραστίων διαστάσεων πλύσεως εγκεφάλου. Βγαίνει το κάθε μπιριμπόγκολο από τα shame sorry και μας βομβαρδίζουν κάθε sec τα μύδια με τα χαζοτράγουδά του.Πάει ο κάθε κάφρος πρωτοτραπεζίτης και επειδή τα σκάει νομίζει ότι θα πηδήξει ότι κινείται.Και μην πεί κανείς ότι γουστάρει και την ανοίγει την σαμπάνια ή πετάει τα λουλούδια έτσι γιατί γούσταρε,γιατί αυτό είναι η κλασσικότερη δικαιολογία αν δεν του κάτσει η κοπέλα.Όλα και τα πάντα γίνονται για το πουλμούρ εκεί. Για όσους δεν γνωρίζουν οι πρωτοτραπεζίτες δηλ.οι τακτικοί αιμοδότες ξέρετε πόσο τους χρεώνουν το δίσκο τα λουλούδια;3 ευρά + τηλ τελική έκπτωση στη λυπητερή.Κι εσύ μ@λ@κα πλήρωνέτα 10 και 15 κι όταν έρθει το κηδειόχαρτο υπέγραφε γραμμάτια.Οι περισσότεροι γουστάρουν τα μπουζούκια πρώτον γιατί είναι πουλμούρ και κατά δεύτερον γιατί τα περισσότερα κοριτσάκια τα γουστάρουν κι έτσι πάμε εκεί που έχει γυναίκες.Εσείς κορόιδα τρέχτε στον κάθε μαστούρη dj.Οι μπόμπες είναι παντού οπότε δεν τίθεται θέμα.Α και για κάποιον που είπε τι θ'ακούσω αν έχω νταλκά και που θα πάω;Δηλαδή αν έχεις νταλκά θα πας στην Πέγκυ και όταν δεις εκείνο το πανυγήρι θα ηρεμήσει η ψυχούλα σου;I don't think so.Απλά την ακούς την Πέγκυ στο σπίτι.No offence. Εγώ μεγάλωσα με παλιά καλά ΛΑΪΚΑ τραγούδια και έχω πάει στα πιο κλασσικά σκυλάδικα.Και για να μην μπερδεύεστε ακούω progressive trance,techno,rock,heavy,ambient,minimal και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. 220 ΕΥΡΩ το μπουκάλι σε ΛΑΪΚΟ τραγουδιστή.Για γιατρούς και δικηγόρους ίσως.Για το λαό ΟΧΙ.Αλλά τι να πείς ο ΝεοΕλλην προτιμάει το ρεζερβουάρ από τη μέση και πάνω σκουριασμένο αλλά η μπιμβέ,μπιμβέ.
punky Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 αγαπητε lucifer,αν αυτο αναφερεται σε εμενα σου λεω οτι δεν ειμαι ανηλικη. οσο για φωτο σε παραπεμπω στον punky... κρύβε λόγια κι εσύ ρε παιδί μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.