Προς το περιεχόμενο

νυχτερινά κέντρα ''διασκέδασης''.

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα θα τα ακούσεις 1-2 φορές,ή 5-10 για να ρίξεις τη γκόμενα κλπ κλπ...

Δε θα τα επιλέξεις ΜΟΝΟΣ σου,σπίτι σου,να τα ακούσεις!αυτό λεω!

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΧΜ ίσως δεν έγινε κατανοητός.

Δεν εννοώ πως πάω σπίτι και πιάνω κάθε είδους ρεπερτόριο.

House-ας θεωρούμε αλλά με το κρασάκι θα βάλω ελληνικά,με την vodka ντίσκο και house και όταν παίζω gta βάζω απο πίσω οτι έχω και δεν έχω έτσι για ποικιλία.

Είναι ανάλογα τις στιγμές.

Πως να το κάνουμε ρε αδερφέ? Θα έχω νταλκάδες για μια γκόμενα και θα ακούω Ride the white horse ή το Ενα της Ζήνας?

Θα ετοιμάζομαι για έξοδο και θ ακούω ο χάρος βγήκε παγανιά?

Θα γιορτάζω θα γενεθλιά μου σπίτι και θ ακούω wake me up when september ends?

όλα στην ώρα τους το ίδιο και τα μπουζούκια.Τα μπουζούκια με μέτρο όμως γιατι θέλουν πολλά λεφτα.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον πολίτη του κόσμου Finn.

Δηλαδή, ήμουν φουλ ερωτευμένος με την άλλη.

Και, ναι οκ, όσο και να μου αρέσουν οι Rammstein, κάπου δεν μου πήγαινε να την σκέφτομαι ακούγοντας "σε αγκαλιάζω νεκρή, μα εσύ για μια ακόμη φορά γλυστράς από τα χέρια μου". Επειδή η γκόμενα αποσυντίθεται βγάζοντάς την από τον τάφο. Παρά τις όποιες εμπειρίες μου, δεν έχω ζήσει (ακόμη) κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Συμφωνώ με τον πολίτη του κόσμου Finn.

Δηλαδή, ήμουν φουλ ερωτευμένος με την άλλη.

Και, ναι οκ, όσο και να μου αρέσουν οι Rammstein, κάπου δεν μου πήγαινε να την σκέφτομαι ακούγοντας "σε αγκαλιάζω νεκρή, μα εσύ για μια ακόμη φορά γλυστράς από τα χέρια μου". Επειδή η γκόμενα αποσυντίθεται βγάζοντάς την από τον τάφο. Παρά τις όποιες εμπειρίες μου, δεν έχω ζήσει (ακόμη) κάτι τέτοιο.

Ναι αλλά για σκέψου... Προτιμάς μία που αρέσκεται στο ''πότε τον παίρνεις πότε τον τρώς'' ή μια που αρέσκεται στο ''Σκίσε με και σκότωσε με...'' Ποια θα είναι καλύτερη???

Δημοσ.
Ναι αλλά για σκέψου... Προτιμάς μία που αρέσκεται στο ''πότε τον παίρνεις πότε τον τρώς'' ή μια που αρέσκεται στο ''Σκίσε με και σκότωσε με...'' Ποια θα είναι καλύτερη???

θα ηθελα να απαντησω, αλλα κολυομαι...

(σκεφτομαι οτι ακομα μιλατε για μουσικη)

Δημοσ.

Ε, ρε είπαμε. Άλλο να ακούει λαϊκά και άλλο να ακούει μαλακίες τύπου Μπουγά.

Και τώρα κάντε τουμπεκί, να ακούσουμε την άποψη της Ματζίκα.

Έλα μικρή μάγισσα, μην κολλάς. Κρεμόμαστε από τα χείλη σου.

Δημοσ.

αν απαντησω θα μαμησω το thread...

και δεν το θελω.

και στα μπουζουκια εχω παει, μου ανοιξαν και σαμπανια, αλλα δεν ειμαι μπουζουκογκομενα να πεσω με αυτα...(ηθικο διδαγμα: η γκομενα αν δεν σε γουσταρει ΔΕΝ...)

ουτε εμενα μου αρεσουν οι τιμες, αλλα δικαιωμα τους να τις βαζουν...

Δημοσ.

το θεμα νομιζω δεν ειναι αυτο που σηζητατε.

δεν ειναι για το αν γουσταρει ο ελληνας τα αιδιαστικα μπουζουκια, αλλα τον λογο που τα γουσταρει.

οπως καποτε ακουγανε τιεστο ολα τα μαλακισμενα....

και λιγα για τον αρμιν γιατι ειναι φιλος μου.

Δημοσ.
Δηλαδή γιατί κάναμε όλοι σαν τρελλοί να δούμε Μερκούρη;Λες να μας αρέσει η φωνή της;

Τι λες?

Καταλαβες τι ειπα?

Οτι εκανες ενα ποστ στο οποιο ήθελες να πεις Α, ολοι καταλαβαμε Β και την ειπες σε καποιους επειδη δεν καταλαβαν το Α,χωρις να σκεφτεις μηπως εσυ δεν το εδωσες σωστα.

Ε τράβα πλούταρχο μια νύχτα και ρώτα πόσι ξέρουν ένα όνομα δίσκου του Πλούταρχου από αυτούς που είναι στο μαγαζί

Kι ομως φιλε θα εμενες εκπληκτος αν εβλεπες ποσοι οντως ξερουν. Η πλακα βεβαια ποια ειναι?Οτι εγω που παω για να τα σπασω, να πιω ενα Haig μονος μου και να ριξω και 5 καφασια λουλουδια δεν τα ξερω γιατι παω για το χαβαλε, μου κανει ομως εντυπωση που τα ξερουν τοσοι, ειδικα τα πιο δευτερα τραγουδια.Αρα τους ακουνε μονοι τους σπιτι ή στο αμαξι.

Και τα δυο ζητήματα που αναφέρεις μπορούν να δεχθούν κριτική... όσο υπερβολικό είναι να δίνει κάποιος 50 την εβδομάδα για τα μπουζούκια τόσο υπερβολικό είναι και το να αγοράζει καινούργιο επεξεργαστή κάθε 2 μήνες για να έχει 2% μεγαλύτερη απόδοση στο doom. Δεν τίθεται ζήτημα χλευασμού, αλλά ζήτημα άκρατου υπερκαταναλωτισμού.

Μαλλον τοχασες το τοπι....

Σε εκεινο το σημειο ειχαμε ξεφυγει απο το θεμα της τιμης και ειχαμε περασει στο σημειο κατα ποσο μπορεις να πας σε συναυλια των Μοτορχεντς και την αλλη βδομαδα στον Μακροπουλο

Δημοσ.
μου ανοιξαν και σαμπανια,

Κάτι λέγαμε για τα σοβαρά άτομα που συχνάζουν στα μπουζούκια.Να και η επιβεβαιώση του μπιπ αντρός.Επεσες τελικά η τσάμπα πήγε το κέρασμα;

δεν τα ξερω γιατι παω για το χαβαλε,

Αν εγώ πήγαινα για χαβαλέ στο μπαμπύρεν σου θα σου άρεσε;Κι έλεγα από μέσα μου ρε τους βλα΄κες τους χαπάκηδες.

Πέρα από την πλάκα 50 ευρώ ο μπαμπούρεν που είναι στο top3 των dj παγκοσμίως στο Λονδίνο και 50 στην Ελλάδα στο Venue;Είναι η δεν είναι η κλεωιά.Εδώ 600 ευρώ ο κατώτατος εκεί 1300 δηλαδή γι αυτούς είναι 25 ευρώ.Μπράβο κοροιδα

Δημοσ.
Κάτι λέγαμε για τα σοβαρά άτομα που συχνάζουν στα μπουζούκια.Να και η επιβεβαιώση του μπιπ αντρός.Επεσες τελικά η τσάμπα πήγε το κέρασμα;

τσαμπα δε λες τιποτα...

σιγα ρε μην επεφτα 17 ετων στον 40αρη που την ανοιξε...

Δημοσ.

Άνοιξε σαμπάνια και περίμενε να πηδήξει ε?

Ο ορισμός του μαλάκα. Όπως κάναμε στο Λύκειο όταν ο κολλητός μου οδηγούσε και βλέπαμε κορίτσια στον δρόμο και τα πειράζαμε και νομίζαμε ότι κάτι κάναμε. Έτσι και αυτός. Άνοιξε σαμπάνια και νόμιζε ότι κάτι έκανε.

Δημοσ.

Αν εγώ πήγαινα για χαβαλέ στο μπαμπύρεν σου θα σου άρεσε;Κι έλεγα από μέσα μου ρε τους βλα΄κες τους χαπάκηδες.

1. Δεν ειναι "ΜΟΥ", δεν τον εχω ινδαλμα, κοινως τον εχω χεσμενο.Μαρεσει η μουσικη του.Τελος.Μεχρι εκει.Αρα δεν χρειαζεται να τον υπερασπιστω

2. ΕΛπιζω να μην με βαζεις στους χαπακηδες...

3. Και βασικα ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ....Τι ειμαι γω ρεσυ?Ο Μανατζερ του?Η γκομενα του? Ο λογιστης του? Κανε οτι θες, ένα καρο κοσμος ήταν που δεν ειχαν ιδεα απο την μουσικη του απλα τους αρεσουν τα dance παρτυ γιατι σε τετοιο εξελιχθηκε αν και θεωρητικα ηταν "συναυλια", ο τυπος εκανε τρελο κεφι.

Πέρα από την πλάκα 50 ευρώ ο μπαμπούρεν που είναι στο top3 των dj παγκοσμίως στο Λονδίνο και 50 στην Ελλάδα στο Venue;Είναι η δεν είναι η κλεωιά.Εδώ 600 ευρώ ο κατώτατος εκεί 1300 δηλαδή γι αυτούς είναι 25 ευρώ.Μπράβο κοροιδα

Παμε μια τελευταια...Ο γαμαζατορας σου λεει "Προσφερω αυτο κι αυτο, και το κοστολογω ΤΟΣΟ". Αν δεν σαρεσει η αν λες "Εχω το Χ που προσφερεις το κοστολογω τα μισα αρα δεν ερχομαι" μαγκια σου και τελος. Αυτος αμα βρει αλλους 500 που θα του δωσουν οσα ζηταει σε εχει γραμμενο. Αν θες να ακους Βανδη με 10 ευρω, πιαστην γκομενα, δειρε τον Ντεμη και τον Ιβιτς (και την Πετρουλακη) και πεςστης να σου τραγουδαει οταν κανει μπανιο και να της αφηνεις 10 ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...