ts00ts00 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Kalhspera paidia, xronia polla. Proparamones Xristougennwn, kathomastan mia parea k anapolousame palies stigmes. Thumithikame thn Carousel pou blepame otan phgainame dhmotiko . Gnwrizei kanenas pou mporoume na broume epeisodia ? H ET1 tha mas dwsei kati ?
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Κλαψ λυγμ..........τι μου θυμισες........σνιφ σνιφ..........σε κανα τορεντ και με μεγαλο ζορι........εγω παντως ειχα βρει προσφατως καντυ καντυ οποτε υπαρχει ελπις..................η ΕΡΤ χλωμο να βοηθησει........ειχε γινει κατι αντιστοιχο για το κουτι με τα παραμυθια και την φρουτοπια και τους ειχε φτυσει κανονικοτατα αυτους που ειχαν απευθυνθει για βοηθεια.....
ts00ts00 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Akribws Tipota etsi ? Sthn ERT phrame, diaforetika onomata thlefwna klp, den ginetai mas enhmerwsan. Na ta mazeuoun kseroun omws
Apostolishatz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 AkribwsTipota etsi ? Sthn ERT phrame, diaforetika onomata thlefwna klp, den ginetai mas enhmerwsan. Na ta mazeuoun kseroun omws Το Καρουζέλ και οι Ατρόμητοι υπήρξαν οι μόνες μεταγλωττισμένες σειρές που έβλεπα.Α! και βέβαια το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι" Για τις δύο πρώτες σειρές παίζουν τα εξής α)από torrent που ανέφερε κάποιος θα έχουν υπότιτλους και όχι την ελληνική μεταγλώττιση(Έλληνας δύσκολα θα τα έχει) β)Επειδή κα εγώ είχα απευθυνθεί μέσω κονέ μάλιστα,στην ΕΡΤ για τους Ατρόμητους,έχουν τα δικαιώματα προβολής αλλά όχι της εμπορικής εκμετάλλευσης ή της διάθεσης με οποιοδήποτε τρόπο στο κοινό(Τους πρότεινα και τη λύση της "Ραδιοτηλεόρασης" αλλά ούτε αυτό γίνεται για τον ίδιο λόγο Η μόνη λύση είναι κάποιος insomniac ή μη που να έχει κονέ γερό με κάποιο περιοδικό ώστε να τους πείσουμε να πάρουν τα δικαιώματα και να δίνουν σε DVD μαζί με το περιοδικό.Κάτι τέτοιο είχε επιτευχθεί με τους Ατρόμητους και τα 64 πρώτα επεισόδια τα είχε δώσει η Απογεματινή,εικόνα πραγματικά άψογη,ακριβώς η κασέτα που δίνει η εταιρεία παραγωγής στο κανάλι για να μας τα δείξει Όσο για το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι" κάτι μπορεί να κάνει ο γνωστός θείος....
ts00ts00 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Kanenas gnwstos dustuxws, htan h teleutaia mou elpida auto to Forum. Euxaristw pantws gia ton xrono pou diathesate wste na diabastei
karot Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω και τους Ατρομητους αλλα σε βιντεοκασετες,ολα σχεδον τα επεισοδια.Αν μπορει καπιος να βοηθησει να τα τις κανουμε ντι βι ντις.
soturin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 αααααααα καρουσελ!!!!!! θυμάστε πώς λεγόταν το παιδάκι που ήταν ή γιαπωνεζος ή απλά ήξερε καράτε κι έτσι? έχουμε τρελαθεί με τον αδερφό μου να το θυμηθούμε
galil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ένα βιντεάκι για να θυμηθούμε έστω και λίγο: και άλλο ένα για να δούμε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Καρουζέλ: http://www.youtube.com/watch?v=oYN5EiNAS3E&feature=related
empement Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 και άλλο ένα για να δούμε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Καρουζέλ: http://www.youtube.com/watch?v=oYN5EiNAS3E&feature=related :shock: OMG :shock:
andreapaog328 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 τα επισόδεια υπάρχουν στο διαδίκτυο...
LL_NEO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε σεις; Τι μπότσα έχει γίνει η δασκάλα. Μπήκε μέσα στη τάξη και μετά απο δυο λεπτά έφτασε και ο υπόλοιπος της κώλος....
slipknot Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 και άλλο ένα για να δούμε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Καρουζέλ: http://www.youtube.com/watch?v=oYN5EiNAS3E&feature=related Oh shit,ποιος έφαγε τη δασκάλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.