Προς το περιεχόμενο

Carousel

ts00ts00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera paidia, xronia polla.

Proparamones Xristougennwn, kathomastan mia parea k anapolousame palies stigmes.

Thumithikame thn Carousel pou blepame otan phgainame dhmotiko .

Gnwrizei kanenas pou mporoume na broume epeisodia ? H ET1 tha mas dwsei kati ?

Δημοσ.

Κλαψ λυγμ..........τι μου θυμισες........σνιφ σνιφ..........σε κανα τορεντ και με μεγαλο ζορι........εγω παντως ειχα βρει προσφατως καντυ καντυ οποτε υπαρχει ελπις..................η ΕΡΤ χλωμο να βοηθησει........ειχε γινει κατι αντιστοιχο για το κουτι με τα παραμυθια και την φρουτοπια και τους ειχε φτυσει κανονικοτατα αυτους που ειχαν απευθυνθει για βοηθεια.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Akribws

Tipota etsi ? Sthn ERT phrame, diaforetika onomata thlefwna klp, den ginetai mas enhmerwsan.

Na ta mazeuoun kseroun omws

Το Καρουζέλ και οι Ατρόμητοι υπήρξαν οι μόνες μεταγλωττισμένες σειρές που έβλεπα.Α! και βέβαια το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι"

Για τις δύο πρώτες σειρές παίζουν τα εξής

α)από torrent που ανέφερε κάποιος θα έχουν υπότιτλους και όχι την ελληνική μεταγλώττιση(Έλληνας δύσκολα θα τα έχει)

β)Επειδή κα εγώ είχα απευθυνθεί μέσω κονέ μάλιστα,στην ΕΡΤ για τους Ατρόμητους,έχουν τα δικαιώματα προβολής αλλά όχι της εμπορικής εκμετάλλευσης ή της διάθεσης με οποιοδήποτε τρόπο στο κοινό(Τους πρότεινα και τη λύση της "Ραδιοτηλεόρασης" αλλά ούτε αυτό γίνεται για τον ίδιο λόγο

Η μόνη λύση είναι κάποιος insomniac ή μη που να έχει κονέ γερό με κάποιο περιοδικό ώστε να τους πείσουμε να πάρουν τα δικαιώματα και να δίνουν σε DVD μαζί με το περιοδικό.Κάτι τέτοιο είχε επιτευχθεί με τους Ατρόμητους και τα 64 πρώτα επεισόδια τα είχε δώσει η Απογεματινή,εικόνα πραγματικά άψογη,ακριβώς η κασέτα που δίνει η εταιρεία παραγωγής στο κανάλι για να μας τα δείξει

Όσο για το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι" κάτι μπορεί να κάνει ο γνωστός θείος....

• 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχω και τους Ατρομητους αλλα σε βιντεοκασετες,ολα σχεδον τα επεισοδια.Αν μπορει καπιος να βοηθησει να τα τις κανουμε ντι βι ντις.

Δημοσ.

αααααααα καρουσελ!!!!!! θυμάστε πώς λεγόταν το παιδάκι που ήταν ή γιαπωνεζος ή απλά ήξερε καράτε κι έτσι?

έχουμε τρελαθεί με τον αδερφό μου να το θυμηθούμε

Δημοσ.

Ρε σεις; Τι μπότσα έχει γίνει η δασκάλα. Μπήκε μέσα στη τάξη και μετά απο δυο λεπτά έφτασε και ο υπόλοιπος της κώλος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...