panraf Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Έβαλα στον υπολογιστή μια ταινία blu ray και έβγαλε αυτό το σφάλμα που επισυνάπτω. Υποτίθεται οτι η 8800gtx έχει hdcp, ή κάνω λάθος?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Έχεις blu-ray drive;
panraf Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Έχεις blu-ray drive; Ναί, ένα Sony bwu-100a. Αλλά τι να το κάνεις αν δεν παίζει τίποτα...
panraf Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 η οθονη που εχεις υποστηριζει hdcp? Δεν το ξέρω αυτό, μια eizo s2410 είναι, δε νομίζω να υποστηρίζει πάντως.
Vagos_46 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 με ενα γρηγορο search δεν ειδα να υποστηριζει hdcp οποτε αυτο ειναι το προβλημα σου!
telegamesvg Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Συγγνωμη ρε παιδια , αλλα ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ HDCP .... Μας εχουν πρηξει .... Ο ανθρωπος εχει οθοναρα, τα "εσκασε" και για το BR drive και για καρτα γραφικων και τωρα δεν του παιζει λογω οθονης .....??????? Τι να πω ..#$#%%@@#$ Θα εχουμε και με το HD-DVD τα ιδια προβληματα ???
Vagos_46 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 πραγματι πολυ σπασιμο,εχει τζαματο hardware και παλι hd δεν μπορει να δει! απ'οτι ξερω ισχυει και στο hd-dvd!
BadBoy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή ταινιών, μόνο εγγραφή και ανάγνωση δεδομένων. ας πρόσεχες, να έκανες μια έρευνα πριν σκάσεις τόσα χρήματα...
panagos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Αυτό που λέει ο badboy είναι. Νομίζω οτι δεν έχει σημασία να η οθόνη υποστηρίζει ή όχι hdcp. Αν δεν υποστηρίζει, δείχνει απλά, όχι σε hd. Τώρα γιατί έβγαλαν blu ray να γράφει χωρίς να παίζει ταινίες... δεν ξέρω Αυτό που ξέρω είναι πως είναι πανάκριβα!
panraf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή ταινιών, μόνο εγγραφή και ανάγνωση δεδομένων. ας πρόσεχες, να έκανες μια έρευνα πριν σκάσεις τόσα χρήματα... Δεν φταίει το drive που δεν κάνει αναπαραγωγή, αλλά οτι η οθόνη δεν υποστηρίζει hdcp. Είναι απαράδεκτο να πρέπει να αγοράσεις ολόκληρο εξοπλισμό για να δεις μια hd ταινία. Εμπορικό κόλπο για να αλλάξουμε όλοι τις οθόνες και τις vga.
Vagos_46 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 τελικα δικιο εχει ο badboy μονο αναγνωση/εγγραφη κανει!
BadBoy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Το drive φταίει. 1000% Να ελπίζεις σε κανένα "διαφορετικό" firmware. Αν βρεις.
paravatis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 oi etairies pou vgazoune bd drives exoune yposxethei dynatotites anaparagogis se epomena f/w. episis, to hdcp, ap'oso gnorizo ypostirizetai apo tin gpu k OXI apo tin othoni. exei na kanei me anaparagogi audio/video content se hd analyseis. an den to ypostirizei i karta sou tote de se afinei na paikseis kiolas. kapoies asus k kapoies albatron to ypostirizane edo k kairo(3-4 mines peripou). episis, exe ypopsin sou oti yparxei k to hdtp(nomizo oti einai to idio pragma gia hd-dvd omos). opos k na xei, ego afto pou iksera einai oti afto mpainei se isxy me ta vista k oxi me xp... periergo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.