Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Λίγη υπομονή, θα φτιάξουν όλα σιγά-σιγά... Μετά από αλλαγές στο forum, μερικά πράγματα δεν λειτουργούν στην εντέλεια από την πρώτη στιγμή. Μια ειναι η λυση !!!!! Τα μαστιγια αμμεσα !!!!!! :-D :-D Καλη χρονια supermod !!!!! :-D
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μια ειναι η λυση !!!!! Τα μαστιγια αμμεσα !!!!!! :-D :-D Καλη χρονια supermod !!!!! :-D τι εννοεις?
filtrohouana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Πλάκα κάνει...και εγώ έχω πρόβλημα με το search.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Η ειδοποιηση με email μολις δουλεψε.:?
apoikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Η ειδοποίηση με e-mail δούλευε εξ αρχής, απλά όσα mail ήταν στην «ουρά» του παλιού server χάθηκαν. Τώρα δεν πρέπει να υπάρχουν προβλήματα με το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, αν κάποιος παρατηρήσει προβλήματα με την αρχική σελίδα ας ρίξει μια ενημέρωση εδώ. Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους!
gokal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Στην αρχικη σελιδα μονο το διαφημιστικο banner που υπηρχε πανω δεξια γραφει failed. Κατα τ'αλλα μια χαρα ... κ δεν ξερω εαν ειναι απλα η αρχικη μου εντυπωση αλλα το forum ειναι αισθητα ποιο γρηγορο. Καλη χρονια
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 κ δεν ξερω εαν ειναι απλα η αρχικη μου εντυπωση αλλα το forum ειναι αισθητα ποιο γρηγορο. και μενα το ιδιο...
apoikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Το πρόβλημα με το banner είναι γνωστό και θα διευθετηθεί εντός των επομένων ωρών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.