Προς το περιεχόμενο

μικρά προβλήματα μετά την αναβάθμιση

PATRINOS06

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους και καλη χρονια.λοιπον πηγαινω στην κεντρικη σελιδα του insomnia στα βοηθηματα και οταν παταω σημερινα μηνυματα μου πεταει αυτο

PATRINOS06, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:

1. Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;

2. Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή απλά αυτός ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί.

γιατι?

Δημοσ.
den xerw emena pali mou litourgoun ola ok ektos apo tin anazitisi pou ehei hathei

και μενα...

EDIT:γιατι εχω την εντυπωση οτι τα παιδια τρεχουν και δεν φτανουν????....(mods,smods κλπ)

Δημοσ.

btw έχετε προσέξει πόσοι έχουν γενέθλια σήμερα;

πρέπει να πέφτει τρελό σεξ κάθε τέλος Μαρτίου στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους. Το κλασικό θέμα με το search είναι αυτό. Γίνεται rebuild του index από την αρχή και μέχρι να ολοκληρωθεί δεν υπάρχει πρόσβαση στα νέα μηνύματα ούτε στην αναζήτηση. Αύριο θα επανέλθει.

Δημοσ.
Καλή χρονιά σε όλους. Το κλασικό θέμα με το search είναι αυτό. Γίνεται rebuild του index από την αρχή και μέχρι να ολοκληρωθεί δεν υπάρχει πρόσβαση στα νέα μηνύματα ούτε στην αναζήτηση. Αύριο θα επανέλθει.

ε,μα λεω κι εγω!με το που μπηκε ο καινουριος χρονος φαγαμε χυλοπιτα απ΄το insomnia???ευχαριστουμε πολυ κεριε διαχειριστα...

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους και να'ναι καλά όσοι εργάστηκαν τέτοιες ημέρες για να επανέλθει το site (όταν και όποτε) στους παλιούς του ρυθμούς.

Δημοσ.

Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση πλέον στο

Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη

(http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?do=finduser&u=χχχχχ)

Ίσως είναι bug της αναβάθμισης ίσως απόφαση του webμάστορα, εγώ το εντόπισα και το αναφέρω πάντως.

Δημοσ.

Ανακατασκευάζεται το search index, και ως εκ τούτου οποιεσδήποτε λειτουργίες αναζήτησης είναι προς το παρόν απενεργοποιημένες. 1,5 μύριο posts είναι αυτά :-P

• Super Moderators
Δημοσ.

Λίγη υπομονή, θα φτιάξουν όλα σιγά-σιγά...

Μετά από αλλαγές στο forum, μερικά πράγματα δεν λειτουργούν στην εντέλεια από την πρώτη στιγμή.

Δημοσ.

μετά την αλλαγή που έγινε, δε μου βγάζει το κουμπί νέων μηνυμάτων από την τελευταία μου επίσκεψη. αν πατήσω βοηθήματα/σημερινά μηνύματα μου βγάζει ένα μήνυμα όπως όταν δεν έχω κάνει activate στο account μου. έκανα logout/in και ξαναέκανα register & activate το mail μου αλλά δεν διόρθωσε το πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο παρόν topic συγκεντρώνονται τα μικροπροβλήματα που συναντούνται από τα μέλη μετά την αναβάθμιση.

Μικροπροβλήματα θα υπάρχουν, είναι λογικό. Καλό είναι να αναφέρονται εδώ. Παράκληση προς όλα τα μέλη να κάνουν υπομονή μια-δυό μέρες μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...