Voodooman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 ρε παιδιά, αυτές τις ημέρες πήρα το Χ3:Reunion 2.0, καθώς διάβασα ότι έχουν λύσει όλα σχεδόν τα προβλήματα του πρώτου X3 και ότι είναι το τέλειο elite clone. και για 23 ευρώ δεν το συζητούσα, σκέτη προσφορά. Εχθές το απεγκατέστησα. Πιο δύσκολα παιχνίδα μου είχαν φανεί μόνο τα nemesis, R-Type και Shadow of the beast. Απλά δεν παίζεται. Η τρίτη αποστολή του σεναρίου δεν περνιέται με τίποτα. Δεν έχεις αρκετά λεφτά για εμπόριο, το σκάφος σου είναι απράδεκτο για να το παίξεις τσαμπουκάς, γενικά ξεκινάς τσίτσιδος το παιχνίδι χωρίς καμμία προοπτική. Ακόμη και η πραγματική μου ζωή πιο φιλικά μου έχει φερθεί ως τώρα! Και δεν το συζητάμε για το τί γίνεται παρακάτω, τα μισά από αυτά που λέει το manual να κάνεις, θα σου πάρει χρόνια. Το'χει παίξει κανείς;
HomoR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Nai ego kai exis apolyto dikio.. Gia na to peksis to game 8eli na afiseis oti kaneis kai na asxoli8eis mono me auto...to quote "goodbye to social life" pou exi to game den to valane gia tn plaka..
Voodooman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Για το επόμενο δίμηνο δεν θα είχα πρόβλημα να αφήσω την κοινωνική μου ζωή, αλλά φοβάμαι πως ούτε πάλι θα τα καταφέρω. Έφαγα τρεις μέρες από τη ζωή μου ασχολούμενος μόνο με αυτό και δεν κατάφερα τίποτα ακόμη! Μιλάμε το παιχνίδι είναι τελείως εχθρικό και όπως είπα μου έχει φερθεί πιο σκληρά και από την κανονική μου ζωή, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη! Κρίμα, γιατί είναι απίστευτο παιχνίδι...
@byZo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Και το Elite έτσι ξεκινούσε αν θυμάστε (lazer της συμφοράς και 100 gredits). To X3 δεν το έχω δει ακόμα αλλά θα το κάνω σύντομα.
S2Katana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 +1 απο εδω!Και εγω που νομιζα πως παιζω χαλια!
HomoR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 An 8elete as ksekinisoume edo ena thread gia to game..ego eimai mesa. Eukeria na to arxiso ksana.
Voodooman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Και εγώ λέω να του δώσω μία ακόμη ευκαιρία... Λοιπόν, την τρίτη αποστολή (εκείνη που πρέπει να πάρεις από τον πειρατή τον λευκό κρύσταλλο) δεν μπορώ να την περάσω με τίποτα, και μάλλον φταίει ο εξοπλισμός του argon buster, που δεν είναι αρκετός. Τί λύσεις πιστεύετε ότι υπάχουν ώστε να βγάλει κανείς λίγα χρήματα στην αρχή; Εμένα μου φαίνεται ότι ένας τρόπος είναι να μαζέψεις 7500 credits πoυ χρειάζονται ώστε να αγοράσεις την license να σκοτώνεις πειρατές. Έτσι, κάθε kill θα σου αποφέρει και χρήματα. Κανένας άλλος τρόπος;
HomoR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Enas sigouros tropos einai o eksis aplos. Prin arxiseis tin 3i apostoli..kane ena save kai arxise to emporio /piratia h oti se voleui.. Afou gineis oso toumpano 8elis proxora.. Klasikos tropos gia na ginoun eukola auta ta elite clones.. Sou sinisto na katevasis kai ola ta patches tou pexnidiou
Voodooman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Τι εμπόριο να κάνω, όταν: -Το αμπάρι του buster είναι γελοία μικρό και δεν χωράει τίποτε. - Τα αρχικά χρήματα δεν επαρκούν για να αγοράσεις ακριβά προϊόντα, ώστε να εξισορροπήσεις την μικρή ποσότητα των προϊόντων που μεταφέρεις. Τί πειρατία να κάνω, όταν: -Έτσι όπως ξεκινάς το παιχνίδι, ελάχιστα διαστημόπλοια είναι του χεριού σου. -Με τις πρώτες 4-5 ριπές που θα φάω, καταστρέφομαι. Λοιπόν, το εγκαθιστώ σε λίγο και κάνω μία τελευταία απόπειρα. Άντε να δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.