Προς το περιεχόμενο

Emule 0.47 VS ZoneAllarm

bisnessman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω χαμηλη συνδεση γιατι μαλλον το ZoneAllarm μου μπλοκαρει τις πορτες του Emule οπως μου λεει το site του Emule. ειναι κανεις που μπορει να με βοηθησει να ξεμπλοκαρω τις πορτες απο το ZoneAllarm???????? πως γινεται?????????????

Δημοσ.

Overseer486 δεν ειναι θεμα super-duper hacker, ειναι θεμα ποσο ελεγχο θελεις να εχεις εσυ στον υπολογιστη σου. Προφανως δε θελεις να εχεις καποιο ελεγχο εσυ, αυτο δε σημαινει πως καποιος αλλος δε θα ηθελε...

bisnessman καταρχας σβησε την αναφορα στο παρανομο site, οι οροι χρησης δε το επιτρεπουν... Για να ρυθμισεις το firewall σου, απλα ακολουθα τις οδηγιες σε αυτον τον οδηγο:

Zone Alarm Pro

Δημοσ.

Κοίτα, αν μπαίνεις σε sites στύλ cracs... ή sites που έχουν σχέση με astalavista μην ψάχνεσαι...Δν θα σε σώσει το zonealarm...καλύτερα να παρεις ενα απλό φτηνό pc να κατεβάζεις αυτά που θες να τα αποθηκεύεις και μετά format ή ghost...Αλλά να αξίζει τον κόπο να τα κάνεις όλα αυτα..Τώρα να κατεβάζεις crack ετσι για να περνάς την ώρα σου και κατι τρέχει στα γύφτικα..Πάντως και στο emule βρίσκεις αυτά που θες..

Δημοσ.

Καλα filtrohouana τους ορους χρήσης του Insomnia δε τους εχεις διαβασει ποτε? Ρiξε μια ματια και σβησε τις αναφορες σε παρανομα sites...

Αν θελει να μπει καποιος σε παρομοια sites πρεπει να το κανει με καποιον εναλλακτικο browser οπως ο Firefox ή ο Opera. Με Ιnternet Εxplorer πας γυρευοντας ποσο γρηγορα θα κολλησεις ζωυφια τον υπολογιστη σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...