Telisss Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Γεία σας και χρόνια πολλα! έχω πρόβλημα με το σύστημα μου, μπλέ οθόνες, και κολήματα ακόμα και κατα την εγκατάσταση των windows. το σύστημάμου είναι το εξής: dfi lanparty sli-dr, 3700+,ati x800xt,2*256 kingstone value ram(οι οποίες λειτουργούσαν έως τώρα κανονικα με αυτή τη μητρική),200sata seagate, 320 sata2 segate, 450w ocz modstream. Έχω δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό, αλλη vga, σκληρό ide και sata, και άλλες μνήμες, με τις οποίες όμως το pc δεν ξεκινούσε. Το πρόβλημα αυτο το έχω τώρα και 1 μήνα περίπου, και όπως καταλαβαίνετε, έχω καταλήξει οτι φταίει ή η μητρική, ή οι μνήμες. στα κολήματα, το pc θέλει reset. μεμτεστ έχω τρέξει, με 0 σφάλματα, αλλα τη μία έτρεξε 7 τεστ χωρίς να κολήσει, και την αλλη κόλησε στο 3ο. βοηθήστε με pls, γιατι έχω απογοητευτει....
Powerline Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Ερώτηση πρώτη: Τι Windows χρησιμοποιείς; Απο τα ιερογλυφικά υποθέτω οτι είναι κάποια έκδοση πριν τα ΧΡ, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Ενας ασφαλής τρόπος πάντως, πριν καταλήξεις στις μνήμες, είναι να αρχίσεις να "ξηλώνεις" μία-μία τις κάρτες που έχεις πάνω στη μητρική. Μετά, βάζε την κάθε μία μόνη της και ξεκίνα τον υπολογιστή. Λογικά η προβληματική θα σου εμφανιστεί. Αν πάλι δεν βγάλεις άκρη έτσι, τότε μάλλον θα χρειαστείς άλλες μνήμες. Πάντως απο ένα μικρό ψάξιμο, η αναφορά "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" έχει σχέση μάλλον, με κάποιον Driver ή συσκευή
Telisss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Χρησιμοποιώ windows xp sp2 .Η συγκεκριμένη μπλέ οθόνη είχε εμφανιστεί κατα την εγκατάσταση των windows xp sp2. όπως ξαναείπα, πρίν κάνω φορματ, δλδ ενώ έτρεχαν πάλι με προβλήματα τα windows, είχα αλλάξει πολλές συσκευές για να εντοπίσω το πρόβλημα, όπως vga, pcu, ram, σκληρούς δίσκους. είχα και άλλα πράγματα πάνω, τα οποία τώρα τα έχω βγάλει για τους λόγους που είπες. έχω αφήσει μόνο τα βασικά, δλδ pcu,mobo,cpu,vga,ram και δίσκο. εάν όντως φταίει κάποιος driver, ή συσκευή, τότε λογικά θα βρίσκεται πάνω στη μητρική, η θα είναι οι μνημες, όλα τα άλλα τα έχω αλλάξει. για να μήν σας μπερδέψω, με τις μνήμες που είχα βάλει δέν άνοιγε το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.