privateer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 * 64 4-Way SIMD Unified Shaders, 128 Shader Operations/Cycle * 32 TMUs, 16 ROPs * 512 bit Memory Controller, full 32 bit per chip connection * GDDR3 at 900 MHz clock speed (January) * GDDR4 at 1.1 GHz clock speed (March, revised edition) * Total bandwidth 115 GB/s on GDDR3 * Total bandwidth 140 GB/s on GDDR4 * Consumer memory support 1024 MB * DX10 full compatibility with draft DX10.1 vendor-specific cap removal (unified programming) * 32FP [sic] internal processing * Hardware support for GPU clustering (any x^2 [sic] number, not limited to Dual or Quad-GPU) * Hardware DVI-HDCP support (High Definition Copy Protocol) * Hardware Quad-DVI output support (Limited to workstation editions) * 230W TDP PCI-SIG compliant http://level505.com/2006/12/30/the-full-ati-r600-test/1/
littlelouievegos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Τα χω δει απο εχθες ..Caν you spell BS for me? Αν και τα specs ακουγονται λογικα και συμβαδιζουν με την πραγματικοτητα, τα benches ειναι μεγαλη απατη.. Καταρχην τα νουμερα δεν συμβαδιζουν με το Performance της 8800GTX σε αρκετες περιπτωσεις.. Κλασσικη περιπτωση απατης για επισκεψιμοτητα στο site...Ειναι και down o server τωρα..
iced Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 littlelouievegos μπορεις σε παρακαλώ να εξηγησεις παραπάνω αυτο: "τα benches ειναι μεγαλη απατη" H σε αυτο ή σε άλλο post... Ευχαριστώ
billpeppas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 level505.com huh ? LOL. Ο επόμενος που θα βγάλει πρωτιά hardware review θα είναι το wehardware.24hsex.com ? Τα νούμερα από τα benches...lolen Άλλη μια απόπειρα τύπου Hardware(Stupidity)Analysis.com
MY80- Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Exw thn entypwsh oti tha xexasw pws na kanw pollaplasiasmous an synexisw na koitaw ta noumera tous gia ligo akoma. Epishs, nomizw oti allaxe ligaki apo xtes pou to prwtoeida... To mono pou menei twra einai na doume follow-up tou sygekrimenou arthrou me thn prosthikh specs kai scores apo rampage kai series 5.
Kombatant Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 To mono pou menei twra einai na doume follow-up tou sygekrimenou arthrou me thn prosthikh specs kai scores apo rampage kai series 5.Μην αναφέρεσαι σε PowerVR γιατί έχουμε fanboy εδώ στα μέρη μας και θα αρχίσει να μας την εκθειάζει
Ailuros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μην αναφέρεσαι σε PowerVR γιατί έχουμε fanboy εδώ στα μέρη μας και θα αρχίσει να μας την εκθειάζει Φώναξε κανείς; LOL Mακάρι να μπορούσα να σου εγγυηθώ ότι το μαυρισμένο μάτι που έχει δώσει η IMG στην αγορά των PDA/mobile θα μπορούσε να επεκταθεί και στην αδυφάγα αγορά των PC, αλλά για το άμεσο μέλλον θα περιοριστώ μόνο σε UMPC και laptops. Πέραν τούτου δεν έκρυψα ποτέ την αδυναμία μου για το deferred rendering, γιατί απλά στα σημεία που έχει τεράστια προτερήματα οι IMR ούτε να εξαερώσουν δεν μπορούν και ας έχουν 512-μπιτους διαύλους :Ρ Speclists ούτε του Rampage, ούτε του Series5 αλλά ούτε του R600 δεν θα δώσω, αν θες μια φωτογραφία από σεντονάκια Epavlis πολύ ευχαρίστως ROTFLMAO Παρεπιπτόντως ο συγγραφέας αυτής της λίστας ειλικρινά δεν ξέρει από που εξαερώνει η όρνιθα. ΄Αλλο το κανάλι SIMD και άλλο το cluster....για όνομα πια.....
Ailuros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Αν και τα specs ακουγονται λογικα και συμβαδιζουν με την πραγματικοτητα, τα benches ειναι μεγαλη απατη.. Που το είδες πάλι εσύ ότι τα specs είναι λογικά; Αν βγάζουν τόσο μόνο τα ΑLUs ας μου πει κάποιος τότε πως θα είναι η high end έκδοση, γιατί αυτό είναι mainstream στην καλύτερη. 64*4*0.8 = 205 GFLOPs/s ...yeahrightsureok....:roll:
littlelouievegos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Που το είδες πάλι εσύ ότι τα specs είναι λογικά; Αν βγάζουν τόσο μόνο τα ΑLUs ας μου πει κάποιος τότε πως θα είναι η high end έκδοση, γιατί αυτό είναι mainstream στην καλύτερη. 64*4*0.8 = 205 GFLOPs/s ...yeahrightsureok....:roll: Καλη χρονια και σε εσενα.. Ενταξει μωρε τι 9 flops/cycle τι 4 το ιδιο ALU ειναι πανω κατω Δεν ειχα δει μια μικρη λεπτομερεια
Ailuros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μικρή λεπτομέρεια λες εσύ 4-way vs. 16-way SIMD; LOL
littlelouievegos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μικρή λεπτομέρεια λες εσύ 4-way vs. 16-way SIMD; LOL I think your sarcasm detector is broken .. Plz fix it immediately
Stratos2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Παντως η "αληθεια" ειναι πως ο καθενας ..... υποστηριζει ότι εχει ΠΛΗΡΩΣΕΙ.... Εγω παντως θα τα "σκασω" και παλι στην ΑΤΙ ..... Ειναι ολο εκπληξεις :) ....τί να κανουμε????? Eρωτηση : Ειλικρινα πιστευετε πως η ΑΤΙ θα κυκλοφοριση κατι ....κατωτερο απο το G80????? ή και σε κανα 6-8μηνο μερικοι μερικοι θα "αγαπανε" ( οπως "αγαπανε" τωρα ) το G80 ?????? Μην βιαστειτε να απαντησετε ...... ΑΠΛΑ σκεφτειται ;)
Ailuros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Eρωτηση : Ειλικρινα πιστευετε πως η ΑΤΙ θα κυκλοφοριση κατι ....κατωτερο απο το G80????? ή και σε κανα 6-8μηνο μερικοι μερικοι θα "αγαπανε" ( οπως "αγαπανε" τωρα ) το G80 ?????? Αλλοίμονό τους αν μετά από Χ μήνες κυκλοφορούσουν κάτι ισάξιο ή και στην χειρότερη κάτι αργότερο. Σαφώς και θα έχει ένα λογικό προβάδισμα έναντι το ανταγωνισμού, αλλά όσο καθυστερεί τόσο πιο πολύ θα ζυγώνει το refresh του G80. H ιστορία επαναλαμβάνετε και όχι δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη έκπληξη. Με την 8800GTX είμαι προς το παρών ευχαριστημένος και δεν σκοπεύω να αναβαθμίσω ξανά για όλο το 2007. Αν θα μετανιώσω την αγορά της; Λυπάμαι όχι και δεν θα σου πω και το γιατί ακόμα. Αν έβγαζε η ΑΤΙ κάρτα τον προηγούμενο μήνα και η NVIDIA αρχές του 2007, πάλι την πρώτη θα έπαιρνα γιατί απλά ήθελα αναβάθμιση, ανεξάρτητα από μισαλλοδοξίες, προκαταλήψεις και φανατισμούς. Μην βιαστειτε να απαντησετε ...... ΑΠΛΑ σκεφτειται ;) Δεν χρειάζεται. Τις απαραίτητες λεπτομέρειες τις έχουμε δει κάποιοι ήδη. Δεν τίθεται θέμα πλέον τι πιστεύουμε αλλά τι γνωρίζουμε από πρώτο χέρι
littlelouievegos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Παντως η "αληθεια" ειναι πως ο καθενας ..... υποστηριζει ότι εχει ΠΛΗΡΩΣΕΙ....Εγω παντως θα τα "σκασω" και παλι στην ΑΤΙ ..... Ειναι ολο εκπληξεις :) ....τί να κανουμε????? Eρωτηση : Ειλικρινα πιστευετε πως η ΑΤΙ θα κυκλοφοριση κατι ....κατωτερο απο το G80????? ή και σε κανα 6-8μηνο μερικοι μερικοι θα "αγαπανε" ( οπως "αγαπανε" τωρα ) το G80 ?????? Μην βιαστειτε να απαντησετε ...... ΑΠΛΑ σκεφτειται ;) Μα δεν νομιζω να ισχυριστηκε κανεις κατι τετοιο απο που το συμπερανες αυτο επειδη αμφισβητουμε την εγκυροτητα του εν λογω αρθρου; Αλοιμονο στην ΑΤΙ αν δεν βγαλει κατι τουλαχιστον οριακα πιο γρηγορο απο τo G80 ποιος ο λογος να περιμενε καποιος τοσο καιρο και να μην επερνε την 8800 εξ αρχης; Εγω προσωπικα δεν αγαπαω καμια καρτα και καμια εταιρεια.. Ηθελα μια καρτα που να μου προσφερει μεγαλες επιδοσεις και IQ χωρις ορια χωρις να θελω να περιμενω το 2007 και το G80 μου ηρθε κουτι που το περιεργο; Το χαιρομαι και σχεδον 3 μηνες τωρα παιζοντας ολα μου τα παιχνιδια χωρις να θυσιαζω τπτ.. Μεχρι αυριο εχει ο θεος ας βγαλει πρωτα το R600 η ΑΤΙ ας δουμε benches ας βγει και κανα game με d3d10 additions και βλεπω μετα αν μου αρκει το G80 ή οχι.. Edit : LOL με το αλλοιμονο Ailuros τις ιδιες σκεψεις κανουμε και εγω αυτο εγραψα χωρις να εχω δει το ποστ σου
Ailuros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Λένε ότι αν κοιμηθείς με τον στραβό το πρωί αλληθωρίζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.