mentoras99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Εχει δοκιμασει κανεις το corel trace? Υποτιθεται φτιαχνει διανυσματικη εικονα απο μια κανονικη εικονα. Εχει να προτεινει κανεις κατι καλυτερο γιατι παλια που το δουλεψα δεν εκανε και τρομερη δουλεια.
accipio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Το δοκίμασα στην έκδοση 13, αλλά όχι εκτεταμένα, δηλαδή ερασιτεχνικά, και όχι με ιδιαίτερα πολύπλοκες εικόνες. Κάνει αρκετά καλή δουλειά θα έλεγα, εμένα με ικανοποίησε.
gfilippas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Για να έχεις αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι όσο γίνεται απλή η εικόνα. Όσο πιο πολύπλοκη τόσο πιο χάλια θα είναι το αποτέλεσμα. Και δεν νομίζω ότι θα βρεις άλλο πρόγραμμα που να κάνει καλύτερη δουλειά.
Silok Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Το trace του 13 είναι ότι καλύτερο έχει βγει μέχρι τώρα.Του 10 ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο και τόσα χρόνια δούλευα της adobe το streamline μέχρι που είδα το trace του 13.Αν παίξεις και λίγο με τις ρυθμίσεις του και έχεις βελτιώσει και λίγο την εικόνα στο photoshop κάνει παπάδες.
gfilippas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Να συμπληρώσω ότι είναι και πολύ πιο γρήγορο πλέον σε σχέση με το CorelTRACE 12 που ήταν αυτόνομη εφαρμογή.
mentoras99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 ok, Silok, γιατι ημουν ετοιμος να ριξω μια ματια και σε μια υποεφαρμογη του adobe illustrator, ονοματι Live trace, αν την ξερει κανεις.
Silok Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δεύτερο πράγμα.Μην ασχοληθείς καν. Χ3 και τίποτε άλλο προς το παρόν. Καλά όσο για το 12 και το 11 μεγαλύτερες μπαρούφες δεν έχω ξαναδεί.Είδαν ότι τα έκαναν σκ@τά και το 13 το καλοδούλεψαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.