Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με USR Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα 4-Port Router της US Robotics, μοντέλο 9105. Το Router δούλευε μια χαρά μέχρι πριν δυο βδομάδες. Μέχρι που έφυγα για τις διακοπές των χριστουγέννων και πήρα μαζί μου το PC. Η μόνη αλλαγή που συνέβη σε όλο αυτό το διάστημα, ήταν ότι αποσυνέδεσα το ethernet καλώδιο από το PC. Όταν επέστρεψα, το μόνο που έκανα ήταν να ξανασυνδέσω το καλώδιο με τη κάρτα δικτύου του PC. Τίποτα άλλο. Από τότε όμως το Router δεν μπορεί να συνδεθεί στο Internet. Για να είμαι πιο ακριβής, συμβαίνουν τα εξής:

- Το router συνδέεται για μερικά λεπτά. Μετά το Wan IP Led σβήνει τελείως και μετά γίνεται κόκκινο. Μετά από αρκετή ώρα (μισή ώρα και βάλε), ξανασυνδέεται για μερικά λεπτά κ.ο.κ.

- Στο Status του Easy Configurator, αναγράφεται μερικές φορές NO LINE και άλλες ότι η DSL είναι Operational, αλλά ότι δεν μπορεί να συνδεθεί. Ακόμα κι όταν το router συνδέεται κανονικά στο Internet, στο Status εμφανίζεται μήνυμα που λέει ότι "Your router is connected, but the Internet is still unavailable. Please check your computer networking settings".

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω πειράξει τίποτα. Ούτε τα Settings του Easy Configurator, ούτε firmware update έχω κάνει. Δοκίμασα Reset (ακόμα κι εργοστασιακό), αλλά εις μάτην. Από την άλλη είναι σίγουρο ότι δεν έχει πρόβλημα η γραμμή, γιατί με το απλό USB Modem που έχω συνδέομαι κανονικά.

Δημοσ.

ego tha to ekana ena reset sta default telios apo to koumpaki kai tha to xanasetara apo tin arxi.to user 9105 den eixe genikos kati provlimata kai ixan ftiaxei kai patch gia na to kanei automata reboot?episis iparxei kai thema pou ine poles selides kai grafoun gia ta provlimata tou usr stin katigoria modems

Δημοσ.

Φίλε poulinos, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.

Τώρα φαίνεται να δουλεύει μια χαρά. Η λύση ήταν η εξής: Στο πεδίο Authentication του Tab "Configuration" του Easy Configurator, είχα βάλει την επιλογή "CHAP". Ένας φίλος (ο nzeppos), με συμβούλεψε να βάλω "PAP", και δούλεψε! Δεν είχα προσέξει αυτή την επιλογή πριν φύγω για να ξέρω αν ήταν στο PΑΡ πριν αρχίσουν τα προβλήματα και για κάποιο λόγο άλλαξε από μόνο του. Πάντως τώρα φαίνεται να δουλεύει...

Δημοσ.

to chap kai to pap ine o tropos pou tha ginei authenticate to username sou kai to password sou.oloi oi isp pezoun me pap.theoritika kapoioi apo autous pezoun kai me chap se periptosi pou ginei kati me to pap.alla kalo einai na exeis pap an dinei mia epilogi.pap nomizo ine password authentication protocol ano chap ine Challenge Handshake Authentication Protocol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...