hierophant Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 καταρχάς με το καλό να μας μπει ο καινούριος χρόνος !!! αλλά της ευχές 8α της αφήσω για αύριο . no1.gif έχω ένα παράξενο πρόβλημα με τον ηχο .. θα προσπαθήσω να το μεταφερω όσο καλύτερα μπορώ , γιατί το να αναλύσεις ένα πρόβλημα προϋποθέτει γνώση , και εκεί έχω ένα μικρο έλλειμμα help2.gif λοιπον καταρχάς έχω μοδερμπορτ μια a8n sli deluxe οι οποία έχει ελεγκτη ηχου nvidia(oo59) kai κωδικοποιητής ήχου alc 850 kai elenxths hxoy βιντεο και παιχνιδιών realtec ac'97 audio ... ουφ φ μέχρι εδώ νομίζω τα πήγα καλά από δω και πέρα δωστε προσοχή γιατί είναι θολο το τοπιο rain.gif εδώ και καπιες μέρες μου πετάει όταν παίζω μουτζα (ποπ απ) τον ρυθμιστή ήχου της asus prrrrrr.gif o ο ήχος λειτουργεί κανονικά μέχρι εδώ και μετά από καπιο σημείο τσακ russian_roulette.gif σταματάει ο ήχος ,και όχι απλά σταματάει αλλά χάνεται και από τον πινάκα ελεγχου και το realtec ac'97 audio, και απο το υλικό στον υπολογιστή μου , επίσης μερικές φορές κάνει ρισταρτ μαλών απο αυτό. αυτά που έχω δοκιμάσει είναι επαναφορά συστήματος σε προηγούμενο σημείο, την πρώτη φορά λειτούργησε, και μετά απο λίγο τσουπ χάθηκε πάλη sorry.gif προσπάθησα με επαναφορά τίποτα, ξαναεβαλα το cd της μοδερμπορτ τίποτα. και απο δω και περα , ερχεται και φευγει μονο του .... τι γινετε ? τι μπορω να κανω ? ευχαριστώ εκ των προτέρων για τι πάντα απαντάτε άμεσα και ουσιαστικό cleaning.gif -------------------- AMD 64 ATHLON A8N SLI DELUXE INVIDIA GF 6600
PATRINOS06 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 καταρχην κανε edit το post γιατι με τοσα .gif γινεται πανικος και θελει αποκωδικοποιηση.καλως ηρθες στο φορουμ και καλη χρονια. στο θεμα μας,restart οταν κανει πεταει και bluescreen?γιατι αν ναι μαλλον το τσιπακι σου στην mobo τα χει φτυσει....(γενικα απ'οτι το κοβω δηλ) δοκίμασε να απενεργοποιησεις την AC '97 απ'το BIOS,λογικα θα παψουν οι επανεκκινησεις αλλα δεν θα εχεις ηχο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.