Προς το περιεχόμενο

Σύγκριση internet security suites pc magazine

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με το περιοδικό λοιπόν οι 2 καλύτερες σουίτες ασφαλείας δεν περιλαμβάνουν το...kaspersky!Μένει 3ο...

1ο λοιπόν με 4,5 γενικό δείκτη έρχετε το norton internet security 2007 και 2o zonelaram security suite 6.5!

4ο το f-secure,5o panda,6o bitdefender.

Σε λειτουργίες καθαρά firewall το zonealarm βγήκε το καλύτερο με 5 βαθμό και 2ο τον νόρτονα!3ο το kaspersky...

Σε λειτουργίες καθαρά antivirus το norton είναι το καλύτερο με βαθμό 4,5 και 2ο το kaspersky με 4.

Δημοσ.

Μιλάμε για ένα περιοσικό που παίρνω από παιδί και είναι κατ εμέ το πιο αξιόλογο του είδους...

Αναφέρετε ότι έχει μειωθεί πολύ και η επιβάρυνση του συστήματος σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Το έχει δοκιμάσει κανείς το NIS 2007?

Δημοσ.

+1 apo mena KASPERSKY 6IS kai ksero psomi Norton kai m@l@kies...

pote ebgale kati sosto i symantec gia na mpori na antagonisti tous rosous?

ala akoma kai ean to Norton 2007IS eiani kalitero apo to KASPERSKY 6IS i sigkrisi einai anisi dioti sigkrinoume anises genies

katse na erthi to KASPERSKY 7IS kai ta leme meta...

Δημοσ.

Αυτή η άποψη είναι καθαρά υποκειμενική...

Το περιοδικό έκανε τεστ σε όλες τις σουίτες ασφαλείας και συ μιλάς για κάθε χρήστη εδώ μέσα...

Δηλαδή αυτών που είναι η δουλειά τους και δεν είναι αντιπρόσωποι της...symantec δεν νομίζω ότι είναι μ..κες και μεις είμαστε οι...έξυπνοι...

Κι εγώ πορσωπικά kaspersky χρησιμοποιώ αλλά είμαι ανοιχτός σε ότι αποδειχθεί πιο ασφαλές με στοιχεία...

Δημοσ.
Αυτή η άποψη είναι καθαρά υποκειμενική...

Το περιοδικό έκανε τεστ σε όλες τις σουίτες ασφαλείας και συ μιλάς για κάθε χρήστη εδώ μέσα...

Δηλαδή αυτών που είναι η δουλειά τους και δεν είναι αντιπρόσωποι της...symantec δεν νομίζω ότι είναι μ..κες και μεις είμαστε οι...έξυπνοι...

Κι εγώ πορσωπικά kaspersky χρησιμοποιώ αλλά είμαι ανοιχτός σε ότι αποδειχθεί πιο ασφαλές με στοιχεία...

συμφωνω απολυτα!

καλη η ασφαλεια αλλα το ποσο 'βαρυ' ειναι το καθε προγραμμα αναφερουν? καλα τα λεει ο punky πιο πανω!

Δημοσ.

kai autoi tou site thn douleia tous kanoun kai thelw na deis oti kathe periodiko kathe site kai otidhpote allo briskei diaforetika apotelesmata kai diaforetikous nikhtes giauto egw pisteuw auto pou lene oi xrhstes kai oxi ta periodika

Δημοσ.

oi 9/10 emperistatomeni xristes kai oxi ta pedakia pou pane me ton mpampa tous sto plaisio kai tous lei o politis "NAI KYRIE TO NORTON EINAI TO KALYTERO AYTO NA PARETE" file mou KASPERSKY xrisimopoioun.

Δημοσ.

Αναφέρετε ότι ο νόρτονας έχει σημαντικά μικρότερες επιπτώσεις σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις που ήταν ένα μεγάλο παράπονο των χρηστών...

Δε κάνει μετρήσεις ελαφριών-βαριών προγραμμάτων.

Κάνει μετρήσεις επιδόσεων,χαρακτηριστικών και firewall,antivirus, antispyware,antispam...

Θα το δοκιμάσω και θα σας πω πάντως ...

JOHNX η σελίδα που αναφέρεις έχει μετρήσεις Αυγούστου...

Αυτές οι μετρήσεις που ανέφερα είναι στο τεύχος Ιανουαρίου τώρα..

Παλιότερα όταν χρησιμοποιούσαν όλοι νόρτονα λέγαμε ότι όλα τα άλλα είναι άχρηστα μαζί και το kaspersky...

Τώρα λέμε το kaspersky είναι κορυφή(άντε και το nod) και τα άλλα είναι άχρηστα...

Θέλω να πω μην είστε απόλυτοι...Αυτά τα προγράμματα αλλάζουν κάθε δίμηνο κορυφή,δεύτερα,τρίτα οπότε να ακούτε τις μετρήσεις..

Οι εμπειριστατωμένοι χρήστες δε νομίζω ότι είναι καταληλότεροι από αυτούς που δουλεύουν στο pc magazine ειδικά...

Δημοσ.
Παλιότερα όταν χρησιμοποιούσαν όλοι νόρτονα λέγαμε ότι όλα τα άλλα είναι άχρηστα μαζί και το kaspersky...

Τώρα λέμε το kaspersky είναι κορυφή(άντε και το nod) και τα άλλα είναι άχρηστα...

Μα αυτό ακριβώς λοιπόν καταδεικνύει ότι οι χρήστες ψάχνονται και δεν είναι κολλημένοι. Αναζητούν αυτό που είναι το καλύτερο ανά πάσα στιγμή.

Θέλω να πω μην είστε απόλυτοι...Αυτά τα προγράμματα αλλάζουν κάθε δίμηνο κορυφή,δεύτερα,τρίτα οπότε να ακούτε τις μετρήσεις..

Σωστό είναι αυτό. Το απάντησα και με το παραπάνω σχόλιο. Και για αυτό αναρωτιόμαστε αν κάτι βελτιώθηκε αυτή τη φορά σε ένα από τα μεγαλύτερα μεινονεκτήματα του Νόρτονα ας πούμε. Τι να το κάνω το ασφαλές PC άμα δεν έχω PC αλλά σαλιγκάρι;

Οι εμπειριστατωμένοι χρήστες δε νομίζω ότι είναι καταληλότεροι από αυτούς που δουλεύουν στο pc magazine ειδικά...

Εδώ επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Δίνω βαρύτητα στη γνώμη χρηστών που ξέρω ότι είναι διαβασμένοι και ψάχνονται, παρά στη γνώμη έμμισθων πιτσιρικάδων. Οι πρώτοι δεν έχουν να χαϊδέψουν τα αυτιά κανενός διαφημιζόμενου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...