MagicaDeSpell Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ξενέρωτη μάγισσα καθολου, αλλα ετσι κλεινουν σπιτια... τστστσ...
punky Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 έλα βρε κουτό, μη φοβάσαι. δεν μπορεί να μας δει η fireflies. δεν έχει internet αυτό τον καιρό. και πάω στοίχημα ότι με την αλλαγή διακομιστή, θα γίνει της πουτάνας και θα χαθούν όλα τα posts. Γιατί ο θεός δεν συμπαθεί αυτό το άθεο φορουμ
MagicaDeSpell Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 τοτε να εκφρασω τον απεραντο θαυμασμο μου για εσενα και το σεξουλιαρικο προβατακι σου...
Forensick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 punky,τωρα που αλλαξες το αβαταρ, μπορω πλεον να σου αφαιρεσω το δικαιωμα να με λες εξωγηινο. χαρ-χαρ-χαρ.
MagicaDeSpell Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 off topic... εντυπωσιαστηκα με το ποσο γρηγορα εγινα απο junior senior member... πως καθοριζονται αυτα?
PATRINOS06 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 off topic...εντυπωσιαστηκα με το ποσο γρηγορα εγινα απο junior senior member... πως καθοριζονται αυτα? οταν ολα τα post σου εχουν να κανουν σχεση με τους υπολογιστες ανεβαινεις γρηγορα,αν και γυναικα,τις σκαλες της ιεραρχιας...
punky Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 τοτε να εκφρασω τον απεραντο θαυμασμο μου για εσενα και το σεξουλιαρικο προβατακι σου... να, αυτά μου λες και γίνεσαι ερωτεύσιμη. ορίστε κι εγώ, από τη χαρά μου ήρθα τούμπα και περιμένω να με χαϊδεψεις στην κοιλιά punky,τωρα που αλλαξες το αβαταρ, μπορω πλεον να σου αφαιρεσω το δικαιωμα να με λες εξωγηινο. χαρ-χαρ-χαρ. καλώς τον μυτόγκα της Ursa Minor
MagicaDeSpell Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ...γρηγορα,αν και γυναικα,τις ... μη με προκαλεις... ορίστε κι εγώ, από τη χαρά μου ήρθα τούμπα και περιμένω να με χαϊδεψεις στην κοιλιά γουτσου γουτσου...
punky Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 γουτσου γουτσου... ε, πες και τίποτα πιο πρόστυχο μωρέ, όσο θωπεύεις. αλλιώς καλύτερα να πάω να βοσκήσω.
PATRINOS06 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΑΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟ THREAD????ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ....κυριε mod ριχτε ενα λουκετακι κατα δω.... edit:υπάρχει και το mIRC για να κανουμε chat....
MagicaDeSpell Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ε, πες και τίποτα πιο πρόστυχο μωρέ, όσο θωπεύεις.αλλιώς καλύτερα να πάω να βοσκήσω. αφου δε σου αρεσει η παρεα μου... πηγαινε βοσκα...
punky Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 έλα ρε πατρινέ πως κάνεις έτσι; δηλαδή τι να γράψουμε σε τέτοιο τόπικ; πόσο θα μας λείψει το φόρουμ και άλλα δακρύβρεχτα;
MagicaDeSpell Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΜΑΣ... να ηρεμισει ο πλανητης...
Forensick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΑΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟ THREAD????ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ....κυριε mod ριχτε ενα λουκετακι κατα δω.... edit:υπάρχει και το mIRC για να κανουμε chat.... κοιτα: 1)για αυτο εισαι στο μπλα-μπλα και δεν γ@μαμε καποιο αλλο τοπικ. Εχω βρεθει να διαβαζω "δεν ειναι τσατ, δεν ειναι τσατ".Ναι οκ, αλλα μπορουμε να τον παιζουμε και λιγο 2)θεωρεις οτι το θρεντ σου ειναι σοβαρο? Γιατι αν το θεωρεις, τοτε πρεπει να αλλαξεις κριτιρια. 3)Αν θες να το προχωρησουμε ακομα περισσοτερο, δεν το ανοιξες καν στο σωστο μερος. Το σωστο μερος ειναι ακροβως κατω απο το "μπλα-μπλα".
PATRINOS06 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 έλα ρε πατρινέ πως κάνεις έτσι;δηλαδή τι να γράψουμε σε τέτοιο τόπικ; πόσο θα μας λείψει το φόρουμ και άλλα δακρύβρεχτα; οχι,απ'την αρχη διευκρινισα το χιουμοριστικο του topic..αλλα ΠΑΝΤΑ,βγαινουμε εκτος θεματος,νομιζω οτι η συζητηση που γινεται πιο πολυ αρμοζει σε chat,παρα σε ένα topic που στην τελικη εχει κι εναν τιτλο....χωρις παρεξηγηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.