Προς το περιεχόμενο

Windows XP σε Flashaki Transend Jetflash 2GB

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά χθες αγόρασα ένα Flashaki τις Transend Jetflash 2GB Εκεί θέλω να βάλω τα windows xp μου που έχω σε ένα image και στο root directory τον xp να έχω και έναν φάκελο με όλα τα setups τών program που θέλω!!! Πως θα μπορέσω να το κάνω έτσι ώστε να κάνω και format?

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

helparei??

Έλληνες είμαστε ρε παιδιά.

Εντάξει να γράφουμε greeklish αλλά όχι και inventοποιούμε λέξεις..

Νομίζω ότι σε βοήθησε αρκετά ο bomberb17

Στο Link που σου έδωσε υπάρχει το θέμα:

Howto:Hacking WinXP to boot directly off a USB HDD drive

και πολλά άλλα θέματα που να λύνουν την απορία σου.!

Δημοσ.
Μαζί με το flashaki μου δώσανε cdaki για το πως να κάνω bootable etc

Αν δε σου κάνει η πηγή πληροφοριών που σου παρέθεσε ο bomberb17 και δεν αρκεί ούτε καν το cd που επεξηγεί προφανώς το τι και το πως, το επόμενο βήμα είναι να περάσουμε μια βόλτα από τη Ρόδο να στο κάνουμε εμείς αντί για σένα.

Δημοσ.
το οτι εχω τοσα χρονια στη πλατη με τους υπολογιστες, μου δινει το δικαιωμα να γραφω οπως θεωρω σωστα εγω και οχι οι κανονες που εχουν θεσπισει χαζα παιδακια.
Σιγά ρε μεγάλε μας λες ότι είσαι κολλημένος με τα pcια που αποξενώνουν κόσμο, που ξεχνάς να κάνεις μπάνιο, που ξεχνάς να μαμίσεις ακόμα και να κοιμηθείς και το παίζεις μάγκας, κολλημένε.Για σφαλιάρες είσαι.Αμα γουστάρεις ψώνιο βοήθα τα παιδιά και μην ειρωνεύεσαι.
Δημοσ.

Διακρίνω ένταση η μου φαίνεται!!!!!!

Καλά το παιδί έκανε μια ερώτηση και τον πήρατε από τα μούτρα ένας για τα greeklish… ο άλλος έχει πείρα στην ειρωνεία όσοι ξέρουν και μπορούν να βοηθήσουν το κάνουν γι αυτό υπάρχει το forum δεν νομίζω να γεννήθηκε κανείς που να τα ξέρει όλα

Και όσο για την υπογραφή σου blueviper ουδέν σχόλιο

Δημοσ.

Αφήστε ήσυχο τον blueviper. :-) Η υπογραφή του δεν λέει αυτό που νομίζετε!

~~~~~~

Η απορία μου:

Τί είναι αυτό που μπερδεύει τον κόσμο; Ακόμα και αν δεν καταλάβει κάποιος τις δύο «δύσκολες» λέξεις στη σειρά, το γ΄ πρόσωπο δεν δίνει ένα hint;

Η άλλη απορία μου:

Ποιος το έχει πει αυτό; :-P

Δημοσ.
Αφήστε ήσυχο τον blueviper. :-) Η υπογραφή του δεν λέει αυτό που νομίζετε!

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; Γιατί ο οποιοσδήποτε διαβάσει την υπογραφή του φίλτατου καταλαβαίνει ένα και μόνο πράγμα.

Δημοσ.

[offtopic]

Αν και αρμόδιος να απαντήσει είναι ο ίδιος, έχει εξηγήσει παλιότερα όπως θυμάμαι πως είναι χιουμοριστική/αυτοσαρκαστική η υπογραφή. Αν θυμάμαι σωστά.

[/offtopic]

Δημοσ.

Έτσι που πάμε, στο τέλος θα αναγκαστώ να δίνω και link σε μέθοδο εκμάθησης νέων Ελληνικών. Μα τι διάολο ρε μάγκες (στους αδυνατούντες να ερμηνεύσουν την υπογραφή αναφέρομαι)...η λέξη "υποφαινόμενος" δε σας υποψιάζει ούτε στο παραμικρό, για να καταλάβετε πως προφανώς και δεν είμαι ο ίδιος που ξεστόμισε την παραπάνω φράση;

antonl, Eusebius thanks για τις επεξηγήσεις. Αποτελεί προϊόν pm συζήτησης με χρήστη που δεν είναι πλέον ανάμεσά μας (ούτε καν θυμάμαι το nick του). Γκουρού των υπολογιστών κατά πως φαίνεται!

@Dark-Shadow

Θα στο θέσω λίγο διαφορετικά, γιατί φαίνεται πως η πρώτη παρατήρηση δε σε βοήθησε (αν και δεν ελπίζω πως θα αλλάξει και τίποτα σπουδαίο). Μέχρι τώρα έχεις στα χέρια σου 2 διαφορετικές προτάσεις/μπούσουλες για να επιτύχεις το ζητούμενο. Αντί λοιπόν να κάτσεις να τις εξετάσεις και να πεις συγκεκριμένα που κόλλησες ή τι δεν κατάλαβες, πετάς ένα ανεκδιήγητο "κανείς να με helparei;" και μας στέλνεις αδιάβαστους, λες και δεν ασχολήθηκες καν. Δε νομίζεις πως πράγματι το επόμενο βήμα είναι να έρθουμε να σου πιάσουμε το χεράκι και να τα κάνουμε παρεούλα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...