Vatos_locos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 παιδιά όπως τα λέει ο τίτλος αν ξέρει κανένας κάποιο link με HoW το για να αυξήσουμε την εμβέλεια από ένα Usb Bleutooth stick ας το ρίξει εδώ χρονια πολλά σε όλους
Overseer486 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 den nomizw na mporeis, afou to range den eksartatai mono apo to stick, alla kai apo th syskeyh pou 8eleis na syndeseis me bluetooth (kinhto fantazomai) me class1 bluetooth stick (100m range) isws exeis ligo megalyterh emveleia, na ftaneis dld ta 8ewrhtika 10m pou prosferei to "kanoniko" (class 2) bluetooth h epomenh lysh einai bluetooth bridge, mia syskeyh dld pou th vazeis ekei pou teleiwnei h emveleia tou stick, kai auth me th seira ths sou dinei alla 10 h 100 metra (analoga me to bridge)
Vatos_locos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ναι αυτό που έχω λέει ότι εκπέμπει μέχρι 100 μέτρα αλλά σκατά μέσα σε εσωτερικούς χώρους δεν κάνει τίποτα και επειδή το θελώ και για αλλά και όχι μονό για κινητό το ψάχνω να το αυξήσω κάπου είχα δει ένα project αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα την σελίδα πια
Overseer486 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Η μόνη λύση που μπορώ να σκευτώ είναι με bridge/range extender, οπως αυτό, που όπως 8α δείς έχει απαγορευτική τιμή... Μετά ίσως καταφέρεις κάτι αν πειράξεις τις συσκευές που θέλεις να συνδέσεις με το stickακι. (όταν λέω πειράξεις εννοώ να βάλεις χέρι/κολλητήρι, αν και απο όσο έχω δεί ανοιγμένες συσκευές bluetooth αυτό είναι σχεδόν αδύνατο.) Η ίσως (αν και τραβηγμένο) μπορείς να ψάξεις για οδηγίες για να φτιάξεις ενα δικό σου repeater στις συχνότητεσ του bluetooth...
Vatos_locos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 εγώ σκεφτόμουν το άλλο πάνω στο stickακι μου μπορώ και βλέπω την νησίδα που παίζει τον ρόλο τις κεραίας αν του προσαρμόσω εκεί μια κεραία τι θα γίνει θα έχει αποτέλεσμα θεωρητικά μόνο και αν ναι τι κεραία πρέπει να του βάλω ?
Overseer486 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δεν νομιζω να καταφέρεις πολλα.... οπως σου είπα δεν είναι θέμα μονο του usb, αλλα και της αλλης συσκευής. Πρέπει δηλαδή να κάνεις μετατροπή και στην άλλη συσκευή για να δείς αποτελέσματα. Το stick εφόσον έχει 100μ απο μόνο του, δεν χρειάζεται άλλη παρέμβαση. Edit: εκτώς και αν σε ανδιαφέρει να συνδέσεις 2 pc me ίδια sticks και δεν σε καλύπτουν σαν εμβέλεια... Εγώ εχω ένα τέτοιο Bluetooth usb stick τοποθετημένο περίπου στη μέση του σπιτιού (με καλώδιο-προέκταση 5μ), και με το κινητό (το οποίο εχει εμβέλεια 10μ) μου έχω σήμα σχεδόν παντού. Με το bluetooth handsfree μιλάω παντού, σε όλο το σπίτι κανονικά, χωρίς διακοπές (όταν το χρησιμοποιώ msn).
Vatos_locos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ναι εκεί και εγώ καλά είμαι έχω σήμα μέσα στο σπίτι σχεδόν παντού αλλα έχω και κάτι κοψίματα αλλα έχω κολλήσει γιατί είχα δει ένα project που είχανε πειράξει ένα bleutooth και του βάλανε μια εξωτερική κεραία και λένε ότι δούλεψε τώρα τι κεραία παίζει να ήταν αυτή ένας θεός ξέρεις τελοσπάντων σφού δεν γίνετε τίποτα
Nikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Διάβασε αυτό: http://www.popsci.com/popsci/how20/51460e0796b84010vgnvcm1000004eecbccdrcrd.html Δείχνει πως μπορείς να βάλεις μια wireless κεραία σε ένα bluetooth adapter
Vatos_locos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 ωραίος φίλε όταν μπορέσω θα πάω στο e-shop να πάρω μια και να το δοκιμάσω
Vatos_locos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 όταν βρω χρόνο και μεράκι να το κάνω σίγουρα θα το πω αν δούλεψε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.