choq Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Εχω αγορασει ενα Acer Aspire 1692WLMI DDR2 Οταν πρωτοεγκατεστησα τα windows XP (Home) Ειχα κανονικα Bluetooth... Μετα απο ενα Format, που (Δυστυχως) χρειαστηκε να κανω, το Bluetooth δεν λεει να αναγνωριστει... Οχι απλα να λειτουργησει να αναγνωρισει την συσκευη... Το κουμπι που εχει ως shortcut μπροστα στον υπολογιστη οταν το παταω βγαζει "No Device"... Εψαξα στο Site στο internet και δεν βρηκα οδηγους για bluetooth... κατεβασα οδηγους για αλλο μοντελο αλλα Bluetooth συσκευη δεν υπαρχει... Τι γινεται??? :mad::mad::mad::mad: Εδω ειναι το review του... http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2426
HexStatic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Den mporw na katalabw pou einai to problima sou. Apo tin stigmh pou den exeis perasei tous swstous drivers einai polly logiko na min mporei na anagnwrisei to bluetooth. Giati den bazeis ta recovery cd na kaneis tin doulia sou kai na teleiwneis?
choq Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Απο τα cd εκανα επανεγκατασταση... και εκει δεν εχει τους drivers για το bluetooth...
Dreamchaser Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Xronia polla k kalh xronia!!! Aftoi edw oi drivers dld den kanoun? http://www.acerpanam.com/synapse/forms/portal20.cfm?recordid=2455&formid=3394&website=AcerPanAm.com/canada&siteid=7297&words=all&keywords=&areaid=17
dr_psiloulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 pedia exo kai ego AKRIVOS tp idio provlima me ena Acer 9302WSMi....ti ginete?
Dreamchaser Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 To parakatw link exei drivers gia ola ta notebook acer. http://www.acerpanam.com/synapse/forms/portal20.cfm?website=AcerPanAm.com/canada&siteid=7297&areaid=17&formid=3394&LINKTEXT=Drivers%20%26%20Downloads Edw ine oi drivers bt gia th seira aspire 9300 http://www.acerpanam.com/synapse/forms/portal20.cfm?recordid=3723&formid=3394&website=AcerPanAm.com/canada&siteid=7297&words=all&keywords=&areaid=17 dokimase tous k des an kanoun.
dr_psiloulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Aftous exo vali mou vgazi to eikonaki tou bluetooth kato deksia patao omos to kompi pou exi gia to bluetooth alla tipota......
alfista Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Αν δεν κάνω λάθος από ανάλογη εμπειρία με κουμπάκι ασύρματου σε acer, αυτό σχετίζεται με άλλα προγραμματάκια-drivers της acer και όχι με τους drivers της συσκευής (bluetooth στη συγκεκριμένη περίπτωση) αυτής καθεαυτής. Βέβαια πέρασε και πολύς καιρός και ίσως θυμάμαι λάθος. Για να το ξεκαθαρίσουμε, τη συσκευή bluetooth στο device manager τη βλέπεις και απλά δεν λειτουργεί το κουμπάκι; Έχεις κάνει κανονικό recovery από το dvd της acer ή απλά πέρασες δικά σου ΧΡ και απλά φόρτωσες μεμονωμένα τους drivers των συσκευών;
acomaedo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δοκίμασε να δείς μήπως έχει κανένα διακοπτάκι που ενεργοποιεί το wireless. Πολλές φορές το bluetooth ενεργοποιείται μόνο μαζί με το ασύρματο.
dr_psiloulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Exo psaksi se diafora site gia to Acer 9302WSMi.Alla lene oti exi bluetooth kai alla oxi ti na po.......exo perasi dika mou XP.Sto device manager den vlepi siskevi bluetooth ALLA otan pernao tous drivers gia bluetooth apo to site tis ACER vriski diafores sikeves Bluetooth.....(Bluetooth Audio - Bluetooth Video - Bluetooth emulator kapos etsi mporite va riksete kai esis mia matia....
Filos19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Εχω αγορασει ενα Acer Aspire 1692WLMI DDR2Οταν πρωτοεγκατεστησα τα windows XP (Home) Ειχα κανονικα Bluetooth... Μετα απο ενα Format, που (Δυστυχως) χρειαστηκε να κανω, το Bluetooth δεν λεει να αναγνωριστει... Οχι απλα να λειτουργησει να αναγνωρισει την συσκευη... Το κουμπι που εχει ως shortcut μπροστα στον υπολογιστη οταν το παταω βγαζει "No Device"... Εψαξα στο Site στο internet και δεν βρηκα οδηγους για bluetooth... κατεβασα οδηγους για αλλο μοντελο αλλα Bluetooth συσκευη δεν υπαρχει... Τι γινεται??? :mad::mad::mad::mad: Εδω ειναι το review του... http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2426 Ρε φίλε Acer πήρες τι περίμενες να σου βγει και καλό? Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.Ο άλλος που δίνει δηλαδή 2000 ευρώ για ίσες δυνατότητες και εσύ που δίνεις 1000 τι σημαίνει ότι ειναι βλάκας?Οοοοχι!!!
arakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εγω παντως έχω acer 1.5 χρονια κανένα πρόβλημα και δεν υπαρχουν acer μόνο με 1000euro να μην λέμε ότι θέλουμε και sony που ξέρω και HP ενα σωρό προβλήματα έχουν Αν και το δικό μου μοντέλο δεν έχει Bluetooth δοκίμασε πάλι να κάνεις recovery δυστηχώς όλοι οι φορητοί όλο και κάποιο πρόβλημα βγάζουν αν δεν τους κάνεις format με το δικό τους cd λες και μας έχοθν γραμμένους οι εταιρίες...
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Περνεις ενα usb dongle για bluetooth με 20 ευρω και καθαρισες.
sotosko Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εγω λεω οτι θελει να κατεβασεις τον driver για το chipset απο το site της Acer και μετα θα το βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.