LL_NEO Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2002 Παιδιά δεν ξέρω τι έχει πάθει το ρημάδι μου. Όταν ξεκινήσουν τα ΧΡ αν θελήσω να μπω μέσα στο Control Panel/System και κάνω κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο το παράθυρο αυτό ανοίγει μετά απο 32-45 δευτερόλεπτα, χωρίς να φαίνεται να δουλεύει ο σκληρός δίσκος. Το μεγάλο κουλό είναι οτι η συχνότητα λειτουργίας ποικίλει απο 450 εως 463. Τι μπορεί να φταίει ρε παίδες; Μήπως οτι πριν λίγο καιρό έπαιξα λίγο με FSB και το πήγα απο 100 στα 113 και το οποίο πλέον έχω ξανά στα 100; Η μητρική μου είναι η Abit BE6 και έχω 256 RAM/100 MHz
pyro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 Βασικα δεν καταλαβα αν αλαζει εκεινη την στιγμη, η αλαζει αφου κανεις επανεκινηση...Κοιτα, λογικο ειναι να εχει μια διαφορα απο την συχνοτητα που δηχνει στο βοοταρισμα, π.χ. ο [email protected] λεει οτι ειναι 1400 στο βοοτ ενω στα xp ειναι 1.39, αν ειναι κατι τετοιο τοτε εισε οκ, ειδαλως δεν ξερω
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 Σε κάθε reboot δείχνει και διαφορετικό, ενω πριν έδειχνε ακριβώς 450. Πέραν τουτου υπάρχει και το άλλο. Αν υποθέσουμε οτι πατάω του κουμπάκι του System, το αφήσω και συνδέσω ενα USB εξάρτημα, ο Add new hardware wizard θα εμφανιστεί μετά απο την εμφάνιση του παραθύρου των settings. Δεν ξέρω αν έγινε κατανοητό όλο αυτό, πάντως το pc μου δίνει την αίσθηση οτι καθυστερεί να αντιληφθεί τα εξαρτήματα του.
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 an exeis karta diktiou isos psaxnei gia ip
pyro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 βασικα ναι, κατι τετοιο, για δες μπας και εχεις καμια καθηστερημενη καρτα!
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2002 apla kai ego to idio eixa.. mexri na parei ip i karta diktiou den mporousa na mpo net
LL_NEO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2002 Ρε παιδιά δεν έχω κάρτα δικτύου. Με Crypto USB TA συνδέομαι. Βασικά αυτό που με απασχολεί είναι οτι ο υπολογιστής δείχνει να σέρνεται ακόμα και μετά απο format και χωρίς ακόμα να έχω βάλει μυστήρια προγράμματα κτλ.
LL_NEO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2002 Και κάτι άλλο που σήμερα διαπίστωσα. Σε divx απο 6-7 fps έχει πέσει απότομα στα 3!!! Μήπως, λέω μήπως, ετοιμάζεται ο επεξεργαστής να μου αφήσει χρόνους;
pyro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 οπα ρε, ο δικος μου χτυαπει 70 και δεν καταλαβαινει χριστο!!!! LoL τι να σου πω ρε φιλαρα.....κανα bios update....δες πως παει στην κανωνικη συχνοτητα...τι να πω δεν ξερω
LL_NEO Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Τι εννοείς 70? Εγω λέω οτι με το Virtual Dub το divx encoding πιάνω 2 εως 4 fps ενω παλιά ήμουν στα 6-7. Και το επόμενο σοκ ήταν όταν έβαλα το Sisoft Sandra οπου πλέον με βγάζει χειρότερο κατα πολύ απο PIII/400. Και το γ@#$μένο το download section της Abit είναι down.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.