Προς το περιεχόμενο

Κυμαινόμενη συχνότητα λειτουργίας

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι έχει πάθει το ρημάδι μου. Όταν ξεκινήσουν τα ΧΡ αν θελήσω να μπω μέσα στο Control Panel/System και κάνω κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο το παράθυρο αυτό ανοίγει μετά απο 32-45 δευτερόλεπτα, χωρίς να φαίνεται να δουλεύει ο σκληρός δίσκος. Το μεγάλο κουλό είναι οτι η συχνότητα λειτουργίας ποικίλει απο 450 εως 463. Τι μπορεί να φταίει ρε παίδες; Μήπως οτι πριν λίγο καιρό έπαιξα λίγο με FSB και το πήγα απο 100 στα 113 και το οποίο πλέον έχω ξανά στα 100; Η μητρική μου είναι η Abit BE6 και έχω 256 RAM/100 MHz

Δημοσ.

Βασικα δεν καταλαβα αν αλαζει εκεινη την στιγμη, η αλαζει αφου κανεις επανεκινηση...Κοιτα, λογικο ειναι να εχει μια διαφορα απο την συχνοτητα που δηχνει στο βοοταρισμα, π.χ. ο [email protected] λεει οτι ειναι 1400 στο βοοτ ενω στα xp ειναι 1.39, αν ειναι κατι τετοιο τοτε εισε οκ, ειδαλως δεν ξερω confused.gif" border="0

Δημοσ.

Σε κάθε reboot δείχνει και διαφορετικό, ενω πριν έδειχνε ακριβώς 450. Πέραν τουτου υπάρχει και το άλλο. Αν υποθέσουμε οτι πατάω του κουμπάκι του System, το αφήσω και συνδέσω ενα USB εξάρτημα, ο Add new hardware wizard θα εμφανιστεί μετά απο την εμφάνιση του παραθύρου των settings. Δεν ξέρω αν έγινε κατανοητό όλο αυτό, πάντως το pc μου δίνει την αίσθηση οτι καθυστερεί να αντιληφθεί τα εξαρτήματα του.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν έχω κάρτα δικτύου. Με Crypto USB TA συνδέομαι. Βασικά αυτό που με απασχολεί είναι οτι ο υπολογιστής δείχνει να σέρνεται ακόμα και μετά απο format και χωρίς ακόμα να έχω βάλει μυστήρια προγράμματα κτλ.

Δημοσ.

Και κάτι άλλο που σήμερα διαπίστωσα. Σε divx απο 6-7 fps έχει πέσει απότομα στα 3!!! Μήπως, λέω μήπως, ετοιμάζεται ο επεξεργαστής να μου αφήσει χρόνους;

Δημοσ.

οπα ρε, ο δικος μου χτυαπει 70 και δεν καταλαβαινει χριστο!!!!

LoL τι να σου πω ρε φιλαρα.....κανα bios update....δες πως παει στην κανωνικη συχνοτητα...τι να πω δεν ξερω confused.gif" border="0 frown.gif" border="0

Δημοσ.

Τι εννοείς 70? Εγω λέω οτι με το Virtual Dub το divx encoding πιάνω 2 εως 4 fps ενω παλιά ήμουν στα 6-7. Και το επόμενο σοκ ήταν όταν έβαλα το Sisoft Sandra οπου πλέον με βγάζει χειρότερο κατα πολύ απο PIII/400. Και το γ@#$μένο το download section της Abit είναι down.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...