Sellers Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.... Λοιπόν δεν ξέρω πόσοι την είδατε αλλά θέλω να σας πω κάτι που πρόσεξα για να δω αν αληθεύει γιατι αν αληθεύει ήταν καλή μαγκιά. Στην σκηνή όπου και καλά ο Κυριακίδης με τον Χατζηπαναγιώτη μαλώσαν και επέστρεψε ο δεύτερος στο σπίτι και περπάτησε πάνω στα ροδοπέταλα ακούστηκε ο εξής διάλογος. - Θες να ξανασυστηθούμε απο την αρχή? Με λένε Στέφανο... Ο Χατζηπαναγιώτης γελάει και ο Κυριακίδης συμπληρώνει - Αχ αυτό το γελιο σου με σκοτώνει. Αυτά τα λόγια στη σκηνή έκοβα το κεφάλι μου ότι ήταν ακριβώς τα ίδια σε μια παρόμοια σκηνή του Vanilla Sky. Και μετά στο τέλος ως δια μαγείας κατέληξε η όλη υπόθεση να ήταν όνειρο. Λέτε να ήταν επίτηδες ή τρέχω μακριά??? :-?
shadowmsc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 αυτή η Movie πρεπει να απαγορευτεί για άτομα κάτω των 21. Πολλά άσχημα μηνύματα έδωσε προς τα έξω και παρόλου που το τέλος "σωζει" κάπως την κατάσταση δεν παύει να δίνει πολύ άσχημα παραδείγματα......
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.... Λοιπόν δεν ξέρω πόσοι την είδατε αλλά θέλω να σας πω κάτι που πρόσεξα για να δω αν αληθεύει γιατι αν αληθεύει ήταν καλή μαγκιά. Στην σκηνή όπου και καλά ο Κυριακίδης με τον Χατζηπαναγιώτη μαλώσαν και επέστρεψε ο δεύτερος στο σπίτι και περπάτησε πάνω στα ροδοπέταλα ακούστηκε ο εξής διάλογος. - Θες να ξανασυστηθούμε απο την αρχή? Με λένε Στέφανο... Ο Χατζηπαναγιώτης γελάει και ο Κυριακίδης συμπληρώνει - Αχ αυτό το γελιο σου με σκοτώνει. Αυτά τα λόγια στη σκηνή έκοβα το κεφάλι μου ότι ήταν ακριβώς τα ίδια σε μια παρόμοια σκηνή του Vanilla Sky. Και μετά στο τέλος ως δια μαγείας κατέληξε η όλη υπόθεση να ήταν όνειρο. Λέτε να ήταν επίτηδες ή τρέχω μακριά??? :-? Γιατι το γεγονος οτι στο τελος το επαιξε "Λυντς" και εβλεπε στο ονειρο οσους ηξερε στην πραγματικοτητα αλλα σε αλλους ρολους?
Sellers Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Και μετά κατηγορούμε τον Παπακαλιάτη.
Parasight Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Η "αυθεντικότητα" είναι μια ιδιότητα που οι Έλληνες σεναριογράφοι αγνοούν παντελώς, δεν είναι νέο αυτό.
vasoula78 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 ενταξει παντα καπου θα υπαρχει μια αντιγραφη ειτε ειναι παπακαλιατης ειτε οποιοσδηποτε αλλος την ειδα την ταινια καλη ηταν περασε ευχαριστα η ωρα κ καποιες φορες εβγαζε γελιο το μηνυμα που ηθελε να περασει πιστευω ηταν για τον "ρατσισμό" οσο αναφορα τους ομοφυλοφιλους προσωπικα οσο ηταν αντιστροφοι οι ρολοι για το ποιο ειναι το straight και ποιο οχι δεν με χαλασε ιδιαιτερα.γελαγε ολο το σινεμα οταν ομως στο τελος ειδα την πραγματικοτητα (ονειρο) τοτε μπορω να πω πως στεναχωρεθηκα.ηταν λιγο κοψε φλεβα τεσπα που καλος ο Χατζηπαναγιωτης-Κυριακίδης η κοπελα που εκανε την σχεση της Σοφιας (αν θυμαμαι καλα) και ο τυπος που επαιζε τον Ιακωβο...
gassim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 εμένα πάλι μου φάνηκε οτι το κοινό γέλαγε σε κάποια σημεία που κάθε άλλο παρά αστεία ήταν. Για παράδειγμα όταν η "δεν ξερω το ονομα της αλλά καταλάβατε ποια έννοω" έκανε τσακωτή την φίλη της με τον "μικρό" (ουτε αυτουνου το όνομα ξέρω) στην τουαλέτα, η σκηνή αν και ιδιαίτερα δραματική προκάλεσε ένα σωρό χάχανα στην αίθουσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.