klainmaingr Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ειναι noobas τι να κανουμε Όντως θα ήθελα ένα πλήρες tutorial πως να ανεβάζω σε Imageshack.. βοηθήστε το newb:cry: Το γράφω πάντα κάτω απο τα screenshot οτι βαριέμαι τα ανεβοκατεβάσματα.. Βασίζομαι στην ηθική Άσε που αμα δείς την ώρα που ανέβηκε και αναλογιστείς και την κατάσταση... Prehistoric 2 indeed.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 You got PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 You got PM. Yes! Yes! Yes! Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Ghost που μου έμαθε τον ερ... εεεεε πώς να ανεβάζω εικόνες... Τώρα θέλω κάποιος να μου πεί πως μπαίνω στο msn.. (ο επόμενος που θα το πάρει σοβαρά θα τιμωρηθεί παραδειγματικά) Καλά τα πήγα θείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Yes! Yes! Yes!Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Ghost που μου έμαθε τον ερ... εεεεε πώς να ανεβάζω εικόνες... Τώρα θέλω κάποιος να μου πεί πως μπαίνω στο msn.. (ο επόμενος που θα το πάρει σοβαρά θα τιμωρηθεί παραδειγματικά) Καλά τα πήγα θείο; Titus the Fox Το είχα βάλει πριν μήνες και εγώ... Ξαναβάλε ένα... γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόχειρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Titus the Fox Το είχα βάλει πριν μήνες και εγώ... Ξαναβάλε ένα... γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόχειρο. Πού να ξανακάνω τη διαδικασία αυτή.. δεν είμαι l33t user Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Πού να ξανακάνω τη διαδικασία αυτή.. δεν είμαι l33t user Καλά το πας πάντως... αβούτο όμως ... κε το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Yes! Yes! Yes!Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Ghost που μου έμαθε τον ερ... εεεεε πώς να ανεβάζω εικόνες... Τώρα θέλω κάποιος να μου πεί πως μπαίνω στο msn.. (ο επόμενος που θα το πάρει σοβαρά θα τιμωρηθεί παραδειγματικά) Καλά τα πήγα θείο; Δεν ξαναβοηθάω κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δεν ξαναβοηθάω κανέναν. χΑΧΑχαΑΧΧΑχαΧαΧΧ Όχι ρε.. να την πληρώσουν για μένα οι υπόλοιποι... Well done by you Το screenshot anyone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Rise & Fall : Civilizations at war Θα κλείσουμε μήνα όπου να'ναι.. Ας βάλει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Που το θυμήθηκες ρε; Το είχα ξεχάσει εντελώς το τόπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 χμμμ... καιρό έχει να μπει κανένα καλό adventurάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Art20 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura Το έχω εγκατεστημένο στο PC μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura Το έχω εγκατεστημένο στο PC μου... Right you are! Your turn... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Art20 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ορίστε ένα παλιό ωραίο παιχνιδάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tredor Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ορίστε ένα παλιό ωραίο παιχνιδάκι... Master of magic apo microprose !!! Να ειναι καλα το Google το ειχα παιξει παλια , αλλα δεν θυμομουν τον τιτλο !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις