Πέτρος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Άντε βάζω γιατί παρακολλήσαμε... Παλιό (πλέον), απλά εκπληκτικό!
Πέτρος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Ω, ναι... Παρατηρείται μια κόπωση/κάμψη ή είναι ιδέα μου?
mimisdutch Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Σόρρυ ξεχάστηκα, εννοείται ότι βάζει όποιος θέλει αν και δεν το βλέπω ....
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Έτσι απλά για να ξεκολλήσω το θέμα.. Παρακαλείστε να μην δείτε το source σιτε και να παίξετε δίκαια.. Ευχαριστώ.. ;0)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δεν χρειάζεται να δω τίποτα. (check my sig ) Wing Commander III: Heart of the Tiger Συγκεκριμένα ο Αυτοκράτορας των Kilrathi (σε σκηνή της εισαγωγής που κάνει νόημα να ησυχάσει το πλήθος αν θυμάμαι καλά: ), αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του. Ας βάλει όποιος θέλει.
klainmaingr Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Το πρώτο "μεγάλο" παιχνίδι που έχω παίξει σε pc.. (και προφανώς δεν εννοώ το μέγεθος) Σωστότατος ο Ghost as usual...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Καλά, όταν εγώ έπαιζα WC3, δεν είχα δυνατό PC και έπρεπε να "κόβω" τα μισά πράγματα στο φόρτωμα του για να έχω μνήμη. Στο WC4 έγινε η αναβάθμιση γιατί δεν έπιαναν αυτά και ήταν πιο βαριά τα FMVs. Άντε κάποιος να βάλει.
StavrosD Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ας βάλω και κάτι παλιό. Είχα παίξει το 1, αυτό είναι μεταγενέστερο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Χο χο! Ένα από τα παλιά μου αγαπημένα παιχνίδια! (άλλο αν τότε δεν ήξερα πως ακριβώς να παίξω) Sopwith! Και σε γραφικά CGA (όπως τα είχα κι εγώ), είχε πλάκα με τις ψηλοκρεμαστές βόμβες.
klainmaingr Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 My first serious pc was EGA ;p Plz don't mess with the source..
mimisdutch Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Σαν το Prehistorik μου φαίνεται. Το 2 για την ακρίβεια.
StavrosD Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Χο χο! Ένα από τα παλιά μου αγαπημένα παιχνίδια! (άλλο αν τότε δεν ήξερα πως ακριβώς να παίξω) Sopwith! Και σε γραφικά CGA (όπως τα είχα κι εγώ), είχε πλάκα με τις ψηλοκρεμαστές βόμβες. Το Sopwith 3 ήταν. Έχω απωθημένο να παίξω το sopwith σε multiplayer (NAI!!! To υποστήριζε από τότε!). Θα βρώ δυο PC με 8086 και Null modem cable μια μέρα, δεν θα βρώ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Off-topic για Sopwith: Δυστυχώς δεν θυμόμουν το νούμερο. (πάει καιρός) Θυμόμουν το πρώτο κομμάτι του τίτλου όμως, γιατί αναρωτιόμουν τι λέξη ήταν το Sopwith στα Αγγλικά. (περίπτωση ε; ) Μέχρι που έμαθα κάποτε για το Sopwith Camel. Btw, είχες ρίξει αντίπαλο αεροπλάνο με βόμβα πιστεύω. Τέλος πάντων μέτρησε οκ η απάντηση μου κι ας μην πέτυχα το νούμερο...ε; On-topic για το screenshot από πάνω: βάζε τα στο imageshack.
FarCry Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 On-topic για το screenshot από πάνω: βάζε τα στο imageshack. ειναι noobas τι να κανουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις