Προς το περιεχόμενο

Identify the screenshot - Βρες ποιό παιχνίδι είναι - Topic v1

doitjustdoit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Giants: Citizen Kabuto.

Συγκεκριμένα βλέπουμε έναν Meccaryn. (ή όπως γράφονταν αυτοί οι βρετανοί πορωμένοι) :P

edit: Το πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι, είναι πως το είχαν αγοράσει λίγοι και τότε είχαμε και χάλια συνδέσεις εδώ κάτω οπότε είχε τρελό lag. :(

+ μια φορά που κατάφερα επιτέλους να παίξω, πήρα τον Kabuto και μου φώναζαν (...) που τον διάλεξα. Ε, δεν πρόσεχαν και έγιναν γεύμα. :P

ΥΓ. Delphi rules.

ΥΓ2. Tim! Tim! Tim! TIIIIIIIIIIM! (αν θυμάμαι καλά, μάλλον πρέπει να το ξαναπαίξω)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Blah...

Τελικά δεν είχα καμία έμπνευση (σόρρυ για την αργοπορία). :(

Ας βάλει όποιος θέλει, όσο εγώ θα βγάζω τα User (πρέπει να έχουν περισσέψει και τίποτα Pixel) από το ντουλάπι. :P

Λοιπόν έχουμε και λέμε, για να μην πεθάνει ο thread, βάζω:

00000dp2.th.jpg

Άντε βάλτε κανένας να μην πεθάνει ο thread, κρίμα είναι γιατί θα βάζω εγώ που μόνο καμένα adventures ξέρω και θα μου την πει ο livewire :-)

Και όχι μόνο. :P

Βρε ghost. Ο Μίμης είπε να βάλει όποιος θέλει. Και επειδή δεν έβαζε κανείς, έβαλε ο ίδιος. Τι να κάνουμε. Adventures παίζουμε, αυτά ξέρουμε, αυτά βάζουμε. :-)

Άσε που μας ξενέρωσες προχθές που σε περιμέναμε εναγωνίως να βάλεις και μας άφησες στα κρύα του λουτρού. :mad:

Εννοείτε φιλικά :-) , μην παρεξηγήσεις τίποτα :mad:

Λοιπόν μάλλον δύσκολο είναι....

Χιντς για τους παλιούς αντβεντζουράδες: Είναι παιχνίδι του 98 (ωραία γραφικά για παιχνίδι του 98 ε;), είναι δημιούργημα εταιρείας που θεωρείται συνεχιστής της Infocom και βασίζεται σε ομώνυμο best seller τρόμου. Αν δεν... μέχρι αύριο, θα το πάρει το ποτάμι και θα βάζω μόνο AAA τίτλους από'δω και πέρα :-). Μα καλά δεν υπάρχει κανένας παλιός adventuras στο forum?:shock:

Πω, πω κόλλημα....

Μας έστειλες αδιάβαστους Μίμη. Θέλει πολύ ψάξιμο. Τι έβαλες ρε θηρίο.

Πάντως από τα γραφικά φαίνεται ενδιαφέρον. Και αν βασίζεται σε ομώνυμο best seller τρόμου, θα το τιμήσω. Αν το βρω. :mad:

Ουφ, το βρήκα.

John Saul's Blackstone Chronicles: An Adventure in Terror της Legend Entertainment Company, Published by Mindscape.

Θα ρίξω ένα βλέφαρο Μίμη.

Ας βάλει όποιος θέλει.

Κρατήστε το παρών topic ζωντανό. :-)

• Moderators
Άσε που μας ξενέρωσες προχθές που σε περιμέναμε εναγωνίως να βάλεις και μας άφησες στα κρύα του λουτρού. :mad:

Όπως και στα PW/AJ: Ace Attorney όταν βγάζεις λάθος αποδειχτικό στοιχείο και μετά είσαι "Oops, δεν είμουν προετοιμασμένος". :P

Κάτι τέτοιο μου έκατσε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...