mimisdutch Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Α να σας δω τώρα ρε μάγκες γιατί παίζω επιθετικά.... http://www.imageshack.gr/files/ew2r2tef87texckz2sue_thumb.gif
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Α να σας δω τώρα ρε μάγκες γιατί παίζω επιθετικά.... http://www.imageshack.gr/files/ew2r2tef87texckz2sue_thumb.gif έλα ρε... ευκολάκι... το pacman είναι.
Achilles Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 έλα ρε... ευκολάκι... το pacman είναι. Σωστός. Το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. Μίμη, δεν πιστεύω να θες να βρούμε ποια ακριβώς εκδοχή του tetris είναι;
mimisdutch Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μίμη, δεν πιστεύω να θες να βρούμε ποια ακριβώς εκδοχή του tetris είναι; Θες να πεις δηλαδή ότι είναι το tetris? Κανονικά θα'πρεπε να μου πείτε και ποια έκδοση είναι (λέμε τώρα...) αλλά δεν πειράζει... Όποιος γουστέρνει βάζει...
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Άντε να κάνω το πρώτο scrrenshot . Παλιό άλλα θρυλικό...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 X-Wing vs. Tie Fighter, μήπως; Star Wars είναι, αλλά ποιο είναι...
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 X-Wing vs. Tie Fighter, μήπως; Star Wars είναι, αλλά ποιο είναι... Ιδού οι απορία Δεν είναι το X-Wing vs Tie Figther
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 x-wing alliance? Σωστός Κάνε παιχνιδι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 x-wing alliance? Φαίνεται από το glow στις μηχανές. Μόνο το XWA το είχε έτσι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Τι είναι το glow? Engine glow? Δεν είπα ότι είπες λάθος. Απλά το πρόσθεσα γιατί εκτός των καλύτερων textures, ήταν μια λεπτομέρια που μου είχε κάνει αίσθηση. Μικρή λεπτομέρια, αλλά πρόσθετε ατμόσφαιρα και είχε φέρει τα γραφικά λίγο πιο κοντά στις ταινίες. Κανένα παιχνίδι της σειράς πριν το Alliance δεν είχε engine glow.
mimisdutch Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Oκ αλλά επέτρεψε μου να διαφωνήσω γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω γράψει κάποια προγραμματάκια τόσο σε OpenGL όσο και σε DirectX και XNA που υλοποιούν κατά κάποιο τρόπο το λεγόμενο bloom shader effect (εντάξει δεν είμαι και ο Carmack αλλά προσπαθώ, τουλάχιστον τοτε ). Δεν νομίζω ότι το xwing alliance είχε glow effect όπως το βλέπω στο screenshot, αν λάβεις μάλιστα υπόψην ότι από τα πρώτα παιχνίδια με glow effect ήταν το Ico που κυκλοφόρησε το 2001, ενώ το xwing alliance είχε κυκλοφορήσει το 1999. Για του λόγου το αληθές : http://en.wikipedia.org/wiki/Bloom_(shader_effect) Εκτός βέβαια κι αν εννοείς software rendering glow που εκεί πάω πάσο, δεν γνωρίζω αν όντως το xwing alliance χρησιμοποιούσε software rendering techniques για glow, αν και η αλήθεια είναι ότι στο μάτι δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά. Διορθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά επειδή το topic έχει άλλο θέμα και ένα pm θα ήταν πιο βολικό για τους άλλους. Με εκτίμηση.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 OK, θα στείλω PM. Απλά επειδή ρώτησες, απάντησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις