mimisdutch Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Όι όι όι, τι'ναι τούτο ωρέ; Πού το ξέθαψες αυτό livewire? Δεν νομίζω να'ναι adventure πάντως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Άσε τα επιφωνήματα και άρχισε το ψάξιμο! Δεν κάναμε συμβόλαιο με τα adventure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Έλα να προχωράμε!!! Hint?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 2 screenshots που είναι λίγο πιο ενδεικτικές του είδους του παιχνιδιού. Το οποίο είδος έχει ως πρώτο συνθετικό το space. Το δεύτερο συνθετικό το αφήνω σε σας για την ώρα. Δεν θέλει και πολύ φαντασία πάντως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 2 screenshots που είναι λίγο πιο ενδεικτικές του είδους του παιχνιδιού. Το οποίο είδος έχει ως πρώτο συνθετικό το space. Το δεύτερο συνθετικό το αφήνω σε σας για την ώρα. Δεν θέλει και πολύ φαντασία πάντως.... Καλά.... Fargate μήπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Τόσο δύσκολο ήταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Έλεγα να αφήσω κάποιον άλλο να βάλει (γιατί πάλι έτσι κι αλλιώς κάνα adventure θα έβαζα και θα ξενέρωνε ο κόσμος) αλλά μετά μου ήρθε αυτό. Εύκολο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Το εξαιρετικό -και αδικημένο- Psychonauts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Συμφωνώ όχι απλώς αδικημένο αλλά ίσως το καλύτερο platform-adventure της τελευταίας δεκαετίας (για να μην πω όλων των εποχών και φανώ και γραφικός που είμαι και λίγο). Τι να περιμένει άλλωστε κανείς από έναν τύπο σαν τον Schafer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 το ειχα παρει στο χβοχ, και στην μεταβαση στο 360 δεν προλαβα να το παιξω. Ε, μια μερα μου την εδωσε, το εβαλα κατω και το ελιωσα! Τι παιχνιδαρα ηταν αυτη ρε παιδια. respect Eιχα να παιξω τετοιο πλατφορμ απο την εποχη του υπερθεικου MDK (to proto) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Optimus6128 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μου άρεσε πολύ το παιχνιδάκι και μόλις χθες γνώρισα το site insomnia και διάβασα όλες τις σελίδες αυτού του challenge (καλά, τα περισσότερα oldschool games τα έβρισκα για πλάκα με τα πιο σύγχρονα games είχα μεγάλο πρόβλημα). Και έτσι λέω να συνεχίσω και εγώ με μια εικόνα. Είναι μικρή γιατί έψαχνα απεγνωσμένα μια εικόνα που να μην προδίδει το filename. Ίσως πρέπει να ανοίξω και εγώ imageshack.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex221a Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος είναι ένα παιχνιδάκι με εξερευνήσεις μπουντρουμιών κλπ. Πρέπει να λέγεται "Wraith". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Καλώς ήρθατε Optimus6128 και alex221a. Καλό είναι οι φώτο να μπαίνουν σε imageshack ή κάτι παρόμοιο. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις λογαριασμό. Πας κατευθείαν http://www.imageshack.gr και ανεβάζεις φώτο. Ας επιβεβαιώσει (ή όχι) ο Optimus6128 για να μπει καινούργιο screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex221a Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Καλώς σας βρήκα Achilles αν και εδώ που τα λέμε έχω στο insomnia περίπου ενάμιση χρόνο. Απλά άλλαξα username. Όντως το imageshack είναι αρκετά πιο βολικό για τους server του site αλλά και για εμάς. Έχω είδη ανεβάσει δύο screenshots για την περίπτωση που απάντησα σωστά στην ερώτηση του φίλτατου Optimus !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peavy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μάλλον είναι το Daggerfall! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις