Προς το περιεχόμενο

Identify the screenshot - Βρες ποιό παιχνίδι είναι - Topic v1

doitjustdoit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

@ GhostRiderLSOV

Το παιχνίδι έχει την σφραγίδα των πασίγνωστων The adventure Company και DreamCatcher. Η ανάπτυξη έγινε από 258 Production AB, tac games. Αυτά αναφέρονται στο εγχειρίδιο. Κυκλοφόρησε το 2003 και δεν είναι για 25%. Δεν είναι βέβαια και top adventure, αλλά αξίζει να ασχοληθεί κανείς γιατί είναι κάτι διαφορετικό. Επίσης δεν ξέθαψα από περιοδικό, αλλά το έχω στην κατοχή μου αυθεντικό. Φιλικά.

Το ότι έχει την DreamCatcher από πίσω δεν μου λέει κάτι, γιατί ξέρουμε παιχνίδια με Ubisoft, EA κλπ από πίσω που δεν πήγαν καλά.

Anyways, δεν είπα ότι το παιχνίδι είναι για 25%, αλλά για μένα ήταν σχεδόν άγνωστο. Οπότε κι εγώ θα βρω 25% που θα είναι άγνωστα σε εσάς. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως, μεγάλες εταιρίες έχουν βγάλει και πατάτες, αλλά είναι η εξαίρεση στον κανόνα, ειδικά παλιότερα. Εδώ μιλάμε για 2 κολοσσούς.

Όπως είπε και livewire: "Βάζω ένα εύκολο και ετοίμασε τα δικά σου screenshots ghostrider :ρ".

Σε περιμένουμε φίλε GhostRiderLSOV.;) Φιλικά.:-)

Ας το επιβεβαιώσει ο LuxJaja, για να βάλει ο mimisdutch.

Το ότι έχει την DreamCatcher από πίσω δεν μου λέει κάτι, γιατί ξέρουμε παιχνίδια με Ubisoft, EA κλπ από πίσω που δεν πήγαν καλά.

Anyways, δεν είπα ότι το παιχνίδι είναι για 25%, αλλά για μένα ήταν σχεδόν άγνωστο. Οπότε κι εγώ θα βρω 25% που θα είναι άγνωστα σε εσάς. :P

Εντάξει ο καθένας ξέρει διαφορετικά πράγματα και έχει διαφορετικές εμπειρίες, άρα όλα τα screenshots είναι ευπρόσδεκτα, αλλά δεν νομίζω ότι screenshots από games του Dreamcast (σε προηγούμενα post νομίζω παίξανε μερικά και είναι και offtopic :-D) είναι εξίσου γνωστά ή πιο γνωστά από το Traitor's Gate που στο κάτω κάτω το πρώτο ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Αξίζει να αναφερθεί και αυτό φτάνει.

• Moderators
Σε περιμένουμε φίλε GhostRiderLSOV.;) Φιλικά.:-)

Περίμενε. :P

Τόσο καιρό που έβαζα δεν είσουν στο topic. Και για να ξαναβάλω πρέπει να βρω.

το παιχνίδι είναι καταπληκτικό αν και θέλει αρκετό ρετουσάρισμα το οποίο και κάνουνε τα παλικάρια καθώς πάμε ήδη για το δεύτερο patch. να τονίσω ότι δεν έχει campaign αλλά maps που θα έλεγα ότι είναι πιο πολύ τρόπος γνωριμίας του παιχνιδιού. η δύναμη του είναι στο online μέρος του όπου μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 10 παίχτες σε ένα χάρτη εώς και 120 πλανήτες (φυσικά χωρίς να υπολογίζω τους user mader maps). Τέλος έχει αρχίσει η δημιουργία αρκετών mod με αγαπημένα μου τα Star Wars, Battlestar Galactica και Battlefleet Gothic (warhammer 40k spaceship board game).

Σωστός είσαι και το παιχνίδι στηρίζεται σε νουβέλα της Margaret Weis (Dragonlance Chronicles για όσους ασχολούνται με fantasy λογοτεχνία).

Ναι μόνο από αυτά ξέρω τι να κάνω αλλά κι εσύ δεν πας πίσω, έχεις βάλει σκρινσοτς από εξίσου τελειωμένα (με την καλή έννοια) rpgs (βλέπε Wizardry 8, ποιός το'χει παίξει αυτό μέχρι τέλος;;;; :-)).

Άντε βάλε να δούμε τι θα βάλεις...:-)

Δεν το ήξερα εκ πείρας, αλλά με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι είναι τοοοοοο

Mystery of the Druids.

Αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που ψάχνει!

ή που ξέρει να ψάχνει :ρ

(άντε και 3-4 ακόμα, βλέπε mimis,achilles και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις λολολ)

Συγχαρητήρια. Το μισό παιχνίδι διαδραματίζεται στην παρών εποχή "the present" ως τυπικό adventure. To 2o μισό διαδραματίζεται στο παρελθόν "the past", και εκεί απογειώνεται το παιχνίδι. Τρομερό φινάλε της ιστορίας του παιχνιδιού παρακολουθώντας μια τελετή με ένα και μοναδικό αντικείμενο στο inventory, έχοντας στην ουσία μια και μόνο ενέργεια να πράξεις.

Βάζεις livewire.

Ομολογώ ότι μου κίνησες την περιέργεια να το ξαναδώ το MotD. Το είχα ξεκινήσει και κόλλησα σχετικά νωρίς. Ούτε με walkthrough δεν έβγαλα άκρη-υποψιάζομαι bug.

Ας βάλω ένα game που περιέργως μου άρεσε. Δεν είμαι φαν του...σελοφάν :-)

Αλλά ας μην πω τι είδος είναι ακόμα :ρ

54331ph4.th.jpg54325gj6.th.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...