Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 @ GhostRiderLSOV Το παιχνίδι έχει την σφραγίδα των πασίγνωστων The adventure Company και DreamCatcher. Η ανάπτυξη έγινε από 258 Production AB, tac games. Αυτά αναφέρονται στο εγχειρίδιο. Κυκλοφόρησε το 2003 και δεν είναι για 25%. Δεν είναι βέβαια και top adventure, αλλά αξίζει να ασχοληθεί κανείς γιατί είναι κάτι διαφορετικό. Επίσης δεν ξέθαψα από περιοδικό, αλλά το έχω στην κατοχή μου αυθεντικό. Φιλικά. Το ότι έχει την DreamCatcher από πίσω δεν μου λέει κάτι, γιατί ξέρουμε παιχνίδια με Ubisoft, EA κλπ από πίσω που δεν πήγαν καλά. Anyways, δεν είπα ότι το παιχνίδι είναι για 25%, αλλά για μένα ήταν σχεδόν άγνωστο. Οπότε κι εγώ θα βρω 25% που θα είναι άγνωστα σε εσάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Όντως, μεγάλες εταιρίες έχουν βγάλει και πατάτες, αλλά είναι η εξαίρεση στον κανόνα, ειδικά παλιότερα. Εδώ μιλάμε για 2 κολοσσούς. Όπως είπε και livewire: "Βάζω ένα εύκολο και ετοίμασε τα δικά σου screenshots ghostrider :ρ". Σε περιμένουμε φίλε GhostRiderLSOV. Φιλικά. Ας το επιβεβαιώσει ο LuxJaja, για να βάλει ο mimisdutch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Το ότι έχει την DreamCatcher από πίσω δεν μου λέει κάτι, γιατί ξέρουμε παιχνίδια με Ubisoft, EA κλπ από πίσω που δεν πήγαν καλά.Anyways, δεν είπα ότι το παιχνίδι είναι για 25%, αλλά για μένα ήταν σχεδόν άγνωστο. Οπότε κι εγώ θα βρω 25% που θα είναι άγνωστα σε εσάς. Εντάξει ο καθένας ξέρει διαφορετικά πράγματα και έχει διαφορετικές εμπειρίες, άρα όλα τα screenshots είναι ευπρόσδεκτα, αλλά δεν νομίζω ότι screenshots από games του Dreamcast (σε προηγούμενα post νομίζω παίξανε μερικά και είναι και offtopic ) είναι εξίσου γνωστά ή πιο γνωστά από το Traitor's Gate που στο κάτω κάτω το πρώτο ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Αξίζει να αναφερθεί και αυτό φτάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 gia peite mou Μου θυμίζει πολύ το homeworld ή είναι ένα άλλο αντίστοιχο που βγήκε μετά. Μήπως είναι το Homeworld 2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Σε περιμένουμε φίλε GhostRiderLSOV. Φιλικά. Περίμενε. Τόσο καιρό που έβαζα δεν είσουν στο topic. Και για να ξαναβάλω πρέπει να βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 το παιχνίδι είναι καταπληκτικό αν και θέλει αρκετό ρετουσάρισμα το οποίο και κάνουνε τα παλικάρια καθώς πάμε ήδη για το δεύτερο patch. να τονίσω ότι δεν έχει campaign αλλά maps που θα έλεγα ότι είναι πιο πολύ τρόπος γνωριμίας του παιχνιδιού. η δύναμη του είναι στο online μέρος του όπου μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 10 παίχτες σε ένα χάρτη εώς και 120 πλανήτες (φυσικά χωρίς να υπολογίζω τους user mader maps). Τέλος έχει αρχίσει η δημιουργία αρκετών mod με αγαπημένα μου τα Star Wars, Battlestar Galactica και Battlefleet Gothic (warhammer 40k spaceship board game). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Πάρτε και ένα παρακμιακό να ψάχνεστε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά για να σας βοηθήσω adventure είναι το παιχνίδι και σίγουρα δεν είναι adventure της πλάκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Έλα άλλη μία και μετά το παίρνει το ποτάμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Death Gate. Nice! mimi dutch στις ταινίες είσαι action - στα όρια του cult - φαν, αλλά στα παιχνίδια είσαι adventurινακιας τελειωμένος, ε? χα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Σωστός είσαι και το παιχνίδι στηρίζεται σε νουβέλα της Margaret Weis (Dragonlance Chronicles για όσους ασχολούνται με fantasy λογοτεχνία). Ναι μόνο από αυτά ξέρω τι να κάνω αλλά κι εσύ δεν πας πίσω, έχεις βάλει σκρινσοτς από εξίσου τελειωμένα (με την καλή έννοια) rpgs (βλέπε Wizardry 8, ποιός το'χει παίξει αυτό μέχρι τέλος;;;; ). Άντε βάλε να δούμε τι θα βάλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Αφού ο livewire δεν βάζει και μας έδωσε το ελεύθερο να βάλουμε εμείς, πάρτε ένα από τα αγαπημένα μου (όσον αφορά το story). Εύκολο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δεν το ήξερα εκ πείρας, αλλά με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι είναι τοοοοοο Mystery of the Druids. Αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που ψάχνει! ή που ξέρει να ψάχνει :ρ (άντε και 3-4 ακόμα, βλέπε mimis,achilles και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις λολολ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Συγχαρητήρια. Το μισό παιχνίδι διαδραματίζεται στην παρών εποχή "the present" ως τυπικό adventure. To 2o μισό διαδραματίζεται στο παρελθόν "the past", και εκεί απογειώνεται το παιχνίδι. Τρομερό φινάλε της ιστορίας του παιχνιδιού παρακολουθώντας μια τελετή με ένα και μοναδικό αντικείμενο στο inventory, έχοντας στην ουσία μια και μόνο ενέργεια να πράξεις. Βάζεις livewire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Ομολογώ ότι μου κίνησες την περιέργεια να το ξαναδώ το MotD. Το είχα ξεκινήσει και κόλλησα σχετικά νωρίς. Ούτε με walkthrough δεν έβγαλα άκρη-υποψιάζομαι bug. Ας βάλω ένα game που περιέργως μου άρεσε. Δεν είμαι φαν του...σελοφάν Αλλά ας μην πω τι είδος είναι ακόμα :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις