Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Σαν Syphon Filter μοιάζει, αλλά κατώτερης ποιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Σαν Syphon Filter μοιάζει, αλλά κατώτερης ποιότητας. Δυστυχώς όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Άντε να δώσω άλλες 3 φωτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μια τελευταία μαντεπσά και τα παρατάω.... Traitor's Gate 2: Cypher Motherfuckaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 "Publisher: The Adventure Company Developer: 258 Productions AB" Ποιοι είναι αυτοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 "Publisher: The Adventure Company Developer: 258 Productions AB" Ποιοι είναι αυτοί; Αν δεν είναι ρητορική η ερώτηση, να σου πω εγώ που έκανα και έρευνα :ρ Σουηδοί είναι οι τύποι. Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι μάπα(πιο αρμόδιος βέβαια είναι ο Achilles!, που το πόσταρε!) αλλά το πρώτο Traitor's gate πρέπει να είναι πολύ καλό όπως μου είπε φίλος που κατέχει. Το στυλ του είναι Myst meets Thief, οπότε από εμένα δεν πρόκειται να ξεφύγει. Σούπερ επιλογή πάντως από τον Achilles!. Μας έστειλε αδιάβαστους. Είχα αρχίσει να ψάχνω σε λίστες με όλα τα παιχνίδια από καταβολής υπολογιστών Λίγο πριν το ανακαλύψω(όχι τόσο τυχαία βέβαια ) ήμουν έτοιμος να ρωτήσω μήπως πρέπει να ψάχνουμε στις κονσόλες τελικά... Ps: Άλλο ένα review από ένα πιο στιβαρό site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Καλά, θα ξεθάψω τα του 2000 PC Gamer UK και θα αρχίσω να βρίσκω ότι είχε πάρει 25% και κάτω για να βάλω την επόμενη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Βάζω ένα εύκολο και ετοίμασε τα δικά σου screenshots ghostrider :ρ Εδώ είμαστε. Τα έφτιαξα με τα χεράκια μου! "][/url] "][/url] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 avencast και το εκδίδει η Stardock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 avencast και το εκδίδει η Stardock Αυτός είσαι. Κάνε παιχνίδι LuxJaja... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 @ livewire Ο ακριβής τίτλος του παιχνιδιού είναι: Cypher: Code of Ruin. Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 2003 με Ελληνικό εξώφυλλο και αγγλικό εγχειρίδιο. Δεν διεκδικεί δάφνες αλλά έχει πολύ puzzle στοιχεία. Συγχαρητήρια, γιατί δεν έβαλα φώτο από inventory, οι οποίες θα πρόδιδαν ότι πρόκειται για adventure. @ GhostRiderLSOV Το παιχνίδι έχει την σφραγίδα των πασίγνωστων The adventure Company και DreamCatcher. Η ανάπτυξη έγινε από 258 Production AB, tac games. Αυτά αναφέρονται στο εγχειρίδιο. Κυκλοφόρησε το 2003 και δεν είναι για 25%. Δεν είναι βέβαια και top adventure, αλλά αξίζει να ασχοληθεί κανείς γιατί είναι κάτι διαφορετικό. Επίσης δεν ξέθαψα από περιοδικό, αλλά το έχω στην κατοχή μου αυθεντικό. Φιλικά. Άντε ας βάλει ο LuxJaja, για να κάνουμε παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 @ GhostRiderLSOV Το παιχνίδι έχει την σφραγίδα των πασίγνωστων The adventure Company και DreamCatcher. Η ανάπτυξη έγινε από 258 Production AB, tac games. Αυτά αναφέρονται στο εγχειρίδιο. Κυκλοφόρησε το 2003 και δεν είναι για 25%. Δεν είναι βέβαια και top adventure, αλλά αξίζει να ασχοληθεί κανείς γιατί είναι κάτι διαφορετικό. Επίσης δεν ξέθαψα από περιοδικό, αλλά το έχω στην κατοχή μου αυθεντικό. Φιλικά. Συμφωνώ και εγώ, μπορεί να μην είναι σαν το πρώτο, αλλά είναι αξιοπρεπές. Παιχνίδια σαν αυτά δύσκολα πλέον. Έτσι κι αλλιώς, έχω τη γνώμη ότι κάθε adventure που έχει βαθμολογία από 25% και κάτω σε αγγλικά περιοδικά τύπου PC Gamer UK, μάλλον αξιοπρεπές είναι, το λιγότερο, παρά μάπα, οπότε αξίζει τον κόπο να αναφερθεί εδώ. Thanks Achilles που μου το θύμισες να το τσεκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 gia peite mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Sins of a solar empire. Καλό είναι αυτό; To Galactic Civilizations από τους ίδιους είναι δύναμη. Αυτό τί λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό, δυστυχώς για μένα, είναι RTS. Αλλά επειδή έχει εξαιρετική φήμη το studio, υπάρχουν ψηλές προσδοκίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις