Achilles Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αρχίζω και στερεύω από ιδέες.Για να δούμε.... "][/url] Έσβησα κάποια σημεία, γιατί περιείχαν λέξεις-κλειδιά... Μήπως είναι το Riddle of the Sphinx, φίλε livewire;
mimisdutch Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Άι άι άι, τί είναι πάλι τούτο; Κανένα hint για το είδος του παιχνιδιού;
livewire Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως είναι το Riddle of the Sphinx, φίλε livewire; Ταρατατζούμ ταρατατζούμ ... βάζεις! Άι άι άι, τί είναι πάλι τούτο; Κανένα hint για το είδος του παιχνιδιού; Μάλλον δεν χρειάζεται να απαντήσω πια, έτσι?
mimisdutch Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Καλό adventure είναι αυτό ρε παιδιά; Άμα είναι να του ρίξουμε καμιά ματιά...
Achilles Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως livewire, ποιο δύσκολη φωτογραφία του παιχνιδιού δεν υπάρχει. Δεν είναι από το κανονικό interface του παιχνιδιού, αλλά από την οθόνη που χειρίζεσαι το ρομποτάκι μέσα στην πυραμίδα. Φρέσκα κουλούρια: EDIT: Ξέχασα να σβήσω κάποιες πληροφορίες. Τώρα είναι εντάξει.
Achilles Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ghost in the sheet Σωστός . Καινούργιο σχετικά adventure που διαφέρει από τα συνηθισμένα. Βάζεις.
livewire Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως livewire, ποιο δύσκολη φωτογραφία του παιχνιδιού δεν υπάρχει. Δεν είναι από το κανονικό interface του παιχνιδιού, αλλά από την οθόνη που χειρίζεσαι το ρομποτάκι μέσα στην πυραμίδα. Ε,ναι. Τι να 'βαζα? Όλα τα άλλα screenshots στο δίκτυο βρωμάνε Αίγυπτο. Και να μην το 'χεις παίξει, το καταλαβαίνεις αμέσως! Για Ghost in the Sheet τι ξέρουμε? Το έχει παίξει κανένας? Λουξ πρόμισινκ...
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 το είχα πετύχει σε ένα "θείο" μου αλλά το προσπέρασα... για πείτε...
Achilles Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ε,ναι. Τι να 'βαζα?Όλα τα άλλα screenshots στο δίκτυο βρωμάνε Αίγυπτο. Και να μην το 'χεις παίξει, το καταλαβαίνεις αμέσως! Για Ghost in the Sheet τι ξέρουμε? Το έχει παίξει κανένας? Λουξ πρόμισινκ... Όντως ήταν καταπληκτική η επιλογή της φώτο. Για το ghost in the sheet, να σου πω ότι είναι "εξελληνισμένο", ωραία γραφικά και καταπληκτική μουσική. Πρωτότυπο και ενδιαφέρον. Έχει γέλιο. Μπορείς να το νοικιάσεις από τα seven. Εγώ εκεί το είδα πρώτη φορά και μου κίνησε το ενδιαφέρον.
mimisdutch Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Εύκολο είναι για τους ψαγμένους adventurades,παίζει και σε Pocket PC πλέον.
livewire Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Τι έγινε ρε παιδιά? Κόλλησε η ομάδα ή δεν ασχολείται? Πανεύκολο screenshot. Inherit the Earth. Ας βάλει κάποιος άλλος για να κάνουμε και λίγο ψάξιμο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Inherit the Earth. Δεν το είχα καν ακουστά... Αλλά πάλι δεν είμαι adventure-guy.
Achilles Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Για να σας βάλω ένα δύσκολο, φίλοι συμφουρίτες. Περιμένω ιδιαίτερα τον φίλτατο livewire
Προτεινόμενες αναρτήσεις