Tredor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Είπα να βάλω κάτι σχετικά εύκολο .. σειρά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 και τώρα ένα από μένα... δεν μπορώ να πω ότι το πολύ έπαιξα, για τον πολύ απλό λόγω ότι δεν τα κατάφερνα. Ήμουν και μικρός τότε... άστα. Σας βάζω 2 εικόνες γιατί νομίζω ότι είναι παλούκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Είπα να βάλω κάτι σχετικά εύκολο ..σειρά σου καλά έκανες γιατί ήθελα να βάλω το από πάνω εδώ και λίγο καιρό που το ξαναβρήκα ψάχνοντας κάτι παλιές δισκέτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 και τώρα ένα από μένα... δεν μπορώ να πω ότι το πολύ έπαιξα, για τον πολύ απλό λόγω ότι δεν τα κατάφερνα. Ήμουν και μικρός τότε... άστα. Σας βάζω 2 εικόνες γιατί νομίζω ότι είναι παλούκι. COMMAND : Aces of the deep by Sierra Έλεοοοοος, έχεις ακόμα δισκέτες; Από το '96??? Πάρτε κι ένα από μένα, βρήκα άκυρο screenshot και ίσως να σας δυσκολέψω, αλλά όλα τα άλλα έκαναν κραααα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Όταν θυμάσαι την πρωταγωνίστρια του Dino Crisis, όλα κάνουν κρα. Αν είναι σωστό, βάζει όποιος θέλει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 hm....PS1 dino crisis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Σωστοί και οι δύο , Hexenlord η σειρά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 καποιος ειχε πει πως επειδη ειμαστε σε θρεντ με πισι καλο ειναι να μπαινουν παιχνιδια απο πισι.Εμενα δεν με πολυνοιαζει, απλα θα ποσταρω κατι απο πισι αυτη τη φορα,κατι που το ειχα λιωσει οταν ειχε βγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 COMMAND : Aces of the deep by Sierra Έλεοοοοος, έχεις ακόμα δισκέτες; Από το '96??? Δεν μπορώ να τις πετάξω ρε συ. Είναι συναισθηματικό, καταλαβαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δεν μπορώ να τις πετάξω ρε συ. Είναι συναισθηματικό, καταλαβαίνεις. Ναί σε καταλαβαίνω κι εγώ χρειάστηκε να μαζέψω όλες μου τις δυνάμεις για να πετάξω τα πακέτα με τις 5.25" που είχα, αλλά λέω αφου δισκετοοδηγό δεν έχεις, στείλτες να βρουν την ηρεμία τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ναί σε καταλαβαίνω κι εγώ χρειάστηκε να μαζέψω όλες μου τις δυνάμεις για να πετάξω τα πακέτα με τις 5.25" που είχα, αλλά λέω αφου δισκετοοδηγό δεν έχεις, στείλτες να βρουν την ηρεμία τους... Δύσκολο... πολύ δύσκολο να το κάνω (αν και ούτε εγώ έχω flopy). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Στο θέμα μας! Silver? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calcoutis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Σίγουρα το silver είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 yes sir!Bazis livewire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αρχίζω και στερεύω από ιδέες. Για να δούμε.... "][/url] Έσβησα κάποια σημεία, γιατί περιείχαν λέξεις-κλειδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις