mimisdutch Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Έλα τουλάχιστον δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το platform του επομένου: Μόνο παλούκι ήταν.
geran Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Έλα τουλάχιστον δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το platform του επομένου: Μόνο παλούκι ήταν. fortress of fear , gameboy .
hexenlord Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Hexen 2, δύναμη.... Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!Βαλατε hexen ξαι γω που ειμαι?!Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε,εγω επρεπε να το ειχα βρει αυτο!Ρε λεμε εχω καει με αυτο το game (φαινεται?)!!!!
mimisdutch Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 fortress of fear , gameboy . Ναι ναι, πολύ σωστά....
livewire Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Έχεις κάνει παγαποντιά στο Summoner φίλε. Λίγο που το είχα παίξει, είχε ελαφρώς διαφορετικό GUI. Αλλά είναι σίγουρα αυτό.
BossDoc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 The summoner λεγότανε νομίζω το είχα δει σε Ps2 πρώτα
BossDoc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Εψαχνά για ένα και βρήκα 2 . Δεν μπορούσα να διαλέψω πιό απο τα 2 να βάλω και τα έβαλα και τα 2 Αν τα βρείτε θα δώσω και link με ytube video απο τα games Το game το βρήκε και άλλος αλλά όταν απάντησα δεν φαινόταν to post του?!! Μετά που πόσταρα τις ss το είδα!
livewire Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Εψαχνά για ένα και βρήκα 2 .Δεν μπορούσα να διαλέψω πιό απο τα 2 να βάλω και τα έβαλα και τα 2 Αν τα βρείτε θα δώσω και link με ytube video απο τα games Το game το βρήκε και άλλος αλλά όταν απάντησα δεν φαινόταν to post του?!! Μετά που πόσταρα τις ss το είδα! Αν θες βάλε λίγο πιο μεγάλα screenshots γιατί είναι δύσκολο να καταλάβουμε, και παίζουμε με τις δικές σου. Αν επιβεβαιώσει ο geran βέβαια....
BossDoc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Αν θες βάλε λίγο πιο μεγάλα screenshots γιατί είναι δύσκολο να καταλάβουμε, και παίζουμε με τις δικές σου.Αν επιβεβαιώσει ο geran βέβαια.... sorry δεν βρήκα πιο μεγάλες, αλλά είναι καθαρές αν τα ξέρουν θα βγάλουν άκρη
geran Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 σωστα το summoner ειναι.. φιλε livewire εννοεις οτι "πειραξα" την photo?..και ομως οχι, ετσι την βρηκα στο gamespot
livewire Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 σωστα το summoner ειναι.. φιλε livewire εννοεις οτι "πειραξα" την photo?..και ομως οχι, ετσι την βρηκα στο gamespot Έχεις δίκιο. Απλά στο λίγο που το έπαιξα τότε, το interface ήταν αλλιώτικο,αλλά μάλλον στη συνέχεια αλλάζει. Και το gamespot έχει screenshot και από τους 2 τρόπους. Anyway, παίζουμε με τα screenshots του Bossdoc....
hexenlord Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 to proto shooter prepi ine to G darius.
BossDoc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Nope... Το 1 είναι απο PSX από τα πρώτα games και το 2 PC game αρκετά παλιό Να τα πάρει το ποτάμι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις