alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Σωστός ο φίλος mimisdutch! Βάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ok, βάζω ένα παλιό αλλά πολύ γνωστό game για διάφορους λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 The 7th Guest? Και ας μην το είχα παίξει ποτέ, είχα διαβάσει αρκετά γι'αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Σωστός ο GhostRider. Το παιχνίδι είναι το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφόρησε σε cdrom. Σειρά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δεν νομίζω ότι ήταν το πρώτο, αλλά σίγουρα από τα πρώτα. Κάποια στιγμή θα το ψάξω. Ας βάλει όποιος θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Σωστός ο GhostRider. Το παιχνίδι είναι το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφόρησε σε cdrom. Σειρά σου. Ήταν από τα πρώτα... Επίσης για την ιστορία και για όποιον ενδιαφέρεται κάποτε ετοιμαζόταν και ένα 3o sequel (το 2ο ήταν το The 11th Hour) με τον τίτλο The 7th Guest Part III: The Collector που όμως ακυρώθηκε ή αναβλήθηκε επ αόριστο. Ένα ενδιαφέρον τρέχον fan-project ως tribute στο 7th guest είναι το The 13th Doll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τα παιχνίδια που βγήκαν πρώτα σε CD-ROM Jones in the Fast Lane, Mixed-up Mother Goose 1992 to 7th guest βγήκε το 1993 όπως και το REBEL ASSAULT που τότε δεν είχα cd εγώ στο PC και είχα πάρει ενός φίλου μέχρι να το τερματίσω!! (Αυτό νομιζα εγω ότι ήταν το πρώτο CD μέχρι που έψαξα στο net) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Παλούκι το Rebel Assault 1. Μόνο με cheat (δυστυχώς) το κατάφερα. Το Rebel Assault 2 που μου άρεσε και περισσότερο (ε, είχε ωραία FMVs, κλπ) το είχα τερματίσει κανονικά. Anyways, βάλτε κανένα screenshot λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ας μπει μια εύκολη μπας και ζεσταθεί το thread.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dyolf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Prey βεβαίως βεβαίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Βάζεις βάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Άντε τι θα γίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 GhostRider βάλε μία εσύ να τρέξει το thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Τι να πω. Τόσο δύσκολο είναι να βρείς ένα screenshot από το internet και να το postάρεις? Τες πα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Α, ξανάνοιξε το thread. Κάτι μου θυμίζει το παιχνίδι, αλλά μάλλον μόνο ακουστά θα το έχω. Κανένα hint; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις