Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάντως σίγουρα δεν το ξέρω το συγκεκριμένο. Μάλλον θα έχω ακούσει το όνομα, αλλά από screen...μπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Αν δε με απατά η μνήμη μου είναι το Wizardy 8. Θυμάμε τον αδερφό μου να το παίζει και να τον χαζεύω πίνωντας καφεδιά. Δύναμη το γκειμακι.Επειδή όμως στην δουλεία τώρα δεν μπορώ να βάλω σκρινσοτ.Οπότε όποιος δεί την απάντησή μου πριν τις 4 (Και αφού βέβαια το επιβεβαιώσει ο livewire) ας βάλει για να συνεχίσει το γκειμ. Ty:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Σωστό το kafeneio !!! Wizardry 8! Turn based δράση, φοβερός κόσμος, αρκετά (όσο πρέπει) δύσκολο, πολύ εύκολη τελική μάχη. Your turn kafeneio... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Έλα πάμε πάμε καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μου θυμίζει DOOΜ (όχι το 3) αλλά δεν πρέπει να είναι...Σίγουρα πιο καινούριο από DOOM 2... Δεν μου'ρχεται κάτι, κόλλησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Τσου... Είναι ο τρόμος των video games που αργούν πολύ. "Will we have another Daikatana in our hands?" Με τα ρομποτικά βατράχια του Τρόμου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μπράβο Ghostrider.Your turn:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Ένα από τα πρώτα παιχνίδια που είχα παίξει ποτέ. Spectrum era. http://img134.imageshack.us/img134/2802/hehog0.gif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 lineage 2 nomizo einai o valakas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 lineage 2 nomizo einai o valakas και το topic είχα ξεχάσει και τι λες δεν καταλαβαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Will the river take it? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Will the river take it? Άιντε ντε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Το παιχνίδι λέγεται Cookie. Ας βάλει όποιος θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν θα βάλω εγώ ένα εύκολο για να ξαναπάρουμε μπρός!!! Από τα αγαπημένα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Wacky Wheels nomizw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις