alexzzz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν, δεν θυμάμαι να το ξαναβάλαμε αλλά αλλό δεν μου ερχόταν στο μυαλό. Ενα από τα πολύ λίγα adventure που έχω παίξει και από τα ακόμα πιο λίγα που έχω τερματίσει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Runaway, καλό adventure, δεν ξέρω τι λέει γενικά το δεύτερο. Κι αυτό αρκετά καλό φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Runaway, καλό adventure, δεν ξέρω τι λέει γενικά το δεύτερο. Κι αυτό αρκετά καλό φαίνεται. Σωστός ο φίλος... αυτό είναι. Ούτε εγώ ξέρω τι λέει το δεύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Αργώ να μπω στο topic και χάνω επεισόδια. Στο Raptor μου άρεσε πολύ η εισαγωγή του. Δεν θυμάμαι πολλά από το παιχνίδι τώρα όμως... Shareware δεν ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Αργώ να μπω στο topic και χάνω επεισόδια. Στο Raptor μου άρεσε πολύ η εισαγωγή του. Δεν θυμάμαι πολλά από το παιχνίδι τώρα όμως... Shareware δεν ήταν; είχα 2 εκδόσεις του παιχνιδιού και ποτέ δεν κατάλαβα άμα είναι ή όχι. Η εισαγωγή ήταν ένα αεροπλάνο που έπεφτε αν θυμάμαι καλά, ε; Είχα φάει πολύ κόλλημα με το συγκεκριμένο game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Αρκετά παλιό παιχνιδάκι, το είχα πρωτοδεί σε ένα review του pixel κάμποσα χρόνια πριν και πριν από 3-4 χρόνια κατάφερα και το βρήκα στο underdogs και το απόλαυσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 είχα 2 εκδόσεις του παιχνιδιού και ποτέ δεν κατάλαβα άμα είναι ή όχι. Η εισαγωγή ήταν ένα αεροπλάνο που έπεφτε αν θυμάμαι καλά, ε;Είχα φάει πολύ κόλλημα με το συγκεκριμένο game. Ήταν το πρωταγωνιστικό διαστημοπλοιάκι (αεροπλάνο; ) και κυνηγούσε ένα αντίπαλο μέσα στην πόλη, του ρίχνει μερικές και μπουμ! Χμ... αυτό του Mimisdutch κάτι μου θυμίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Immortal στην AMIGA 500 αν δεν κάνω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Παίζει και pc, αυτό είναι, σωστός. Στο http://www.the-underdogs.info υπάρχει διαθέσιμο για κατέβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ALL TIME CLASSIC (αν δεν το βρείτε αυτο....) Απλα το βάζω γιατι είναι κλασικο κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Πιο classic δεν γίνεται, Dungeon Master. Τώρα ψήνομαι και εγώ τίποτα από beholder's γιατί μου το θύμισαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Τελοσπάντων, μετά το προηγούμενο ασυνάρτητο μήνυμά μου βάζω αυτό: Αρκετά καλό action με πολλά στοιχεία rpg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Shadowcaster... Το τελείωσα πριν από 1 μήνα Cool,huh? Πραγματικά καλό παιχνίδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Σωστός ο livewire!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ορίστε μια και από μένα: Απίστευτο team-based RPG και "σχετικά" πρόσφατο. Κακώς δεν αναφέρεται στις λίστες με τα κορυφαία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις