hexenlord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 4 CHRIST SHAKE!o far cry evale to trukz i emena moy fenete?Afto pou ethapse o Alex Navaro sto istoriko pia review tou gamespot?hahahahahahahahahahaahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Το παιχνίδι με τα φοβερά physics? Άντε, το δικό μου θα το βρείτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Το παιχνίδι με τα φοβερά physics? Άντε, το δικό μου θα το βρείτε; ne re man,afto!!!!iha kl@si sto gelio leme! (an ke,an ekanan to review apo screwattack, tha iha pethani stin karekla!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 4 CHRIST SHAKE!o far cry evale to trukz i emena moy fenete?Afto pou ethapse o Alex Navaro sto istoriko pia review tou gamespot?hahahahahahahahahahaahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha oxi de legetai trukz. pantos einai xeiristo game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Για πείτε κι άλλα για αυτό το trukz, γιατί με αυτό το όνομα δε βρίσκω τίποτα στο gamespot να γελάσω κι εγώ λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Βρείτε αυτό που έχω βάλει εγώ και ψάχτε μετά αυτό με τα φορτηγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Big Rigs: Over the Road Racing edit: μάλλον κι ο hexenlord για το ίδιο παιχνίδι μιλάει, τραγικό review στο gamespot από τον Alex Navarro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Big Rigs: Over the Road Racing edit: μάλλον κι ο hexenlord για το ίδιο παιχνίδι μιλάει, τραγικό review στο gamespot από τον Alex Navarro ne file fato ine,to berdepsa me to trukz! O navarro dini resital!dose kana hit re ghost,poy to xethapses afto.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ήταν το πρώτο παιχνίδι με EGA που είχα παίξει αν θυμάμαι καλά. Έχει τανκς. (φαίνεται από τις επιλογές βλημάτων άλλωστε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Steel Thunder από Accolade, GhostRider. Δύσκολο παιχνίδι βρήκες . Επικύρωσε για να βάλω και εγώ ένα screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Το επικυρώνω εγώ!!!! Βαλε γρήγορα screenshot γιατι πρέπει να φύγω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Οκ, βάζω screenshot από αρκετά μούρικο παιχνίδι, σχετικά εύκολο και πολύ γνωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, το παιχνίδι είναι δύσκολο αρκετά αλλά είναι γενικά εύκολο σαν screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μου την έφεραν πισώπλατα! Adventure μοιάζει το παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Είναι κάποιο από τα Indiana Jones? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις