Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Αν δεν ήταν στην shadow έκδοση δεν θα το θυμόμουν... Να βάλω κι εγώ ένα εύκολο (θα θυμάστε το στυλ όσοι το είχατε παίξει):
hexenlord Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 mipos ine to motorhead?an ohi dose hint ghost
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Σωστός! Περίεργο όνομα παρ'όλο που δεν είχε σχέση με το συγκρότημα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Mech Commander! (1 ή 2 δεν είμαι σίγουρος) Αχ...πότε θα δούμε κανένα νέο Battletech / Mechwarrior παιχνίδι στο PC...
hexenlord Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Yo boy! αυτο ειναι!Μηπως να ανοιξουμε ενα δικο μας thread να σε σκισω! βαζεις!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Θα αρχίσω να ψάχνω τα περιοδικά μου για μερικά πιο..."άσχετα".
hexenlord Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Σε τα μας τωρα, rise of the triad! Για να σε δω:
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Το έχω παίξει σίγουρα αυτό... αλλά το όνομα δεν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά, δεν θα σου βάλω κι εγώ κανένα κουλό; Hint;
hexenlord Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 κουλο?Ε,οχι και κουλο ρε ghost!Hint:Eδω το παιχνιδι εχει το ονομα γνωστου sci-fi παραγωγου του χολιγουντ (νταξ,οχι πασιγνωστου αλλα θα δεις οτι χαλαρα τον ξερεις).Eχει να κανει και με ναρκωτικα.Ελα πολυ βοηθησα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό με τα ναρκωτικά και ότι έχει γνωστό όνομα μου λέει κάτι, αλλά και πάλι δεν το θυμάμαι. Θα το βρει κάποιος άλλος...
shodanjr_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Σε τα μας τωρα, rise of the triad! Για να σε δω: Tekwar Και επειδή δεν είμαι τακτικός και δεν θέλω να σας κολλήσω το παιχνίδι ας συνεχίσει κάποιος άλλος
FarCry Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 κουλο?Ε,οχι και κουλο ρε ghost!Hint:Eδω το παιχνιδι εχει το ονομα γνωστου sci-fi παραγωγου του χολιγουντ (νταξ,οχι πασιγνωστου αλλα θα δεις οτι χαλαρα τον ξερεις).Eχει να κανει και με ναρκωτικα.Ελα πολυ βοηθησα! eprepe na peis captain kirk i star trek. ta narkotika pou kolane?
hexenlord Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 to "tek" re farcry den itan to narkotiko pou ginotan oli i istoria?
Προτεινόμενες αναρτήσεις