v-tidus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Eπιβεβαιώνω εγώ. Βάζεις Πέτρο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Eπιβεβαιώνω εγώ. Βάζεις Πέτρο!! Ε, εγώ δηλαδή τι παριστάνω εδώ πέρα; Σωστό πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Ελπίζω να μην έχει ήδη τεθεί... Πολύ ωραίο Space RTS, πραγματικά το απόλαυσα (αν και μικρό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Homeworld (1 ή 2 ; ) Ξεχωρίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ναι, βεβαίως! Το 2 είναι. Plz go on... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ας βάλει όποιος θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Λοιπόν θα βάλω εγώ Tρελά εύκολο, μόνο και μόνο για να υπάρχει. Από τα καλύτερα όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Gabriel Knight? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanaxix Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 broken sword? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Broken Sword 2:The Smoking Mirror Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanaxix Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 se prolaba,alla bale screenshot giati topes olokleirwmena :> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 sorry :oops:.ok bazo. ena poly kalo RTS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Yup yup! Και με μερικά πολύ καλά mods (έχεις το Dark Crusade ε; )! Το συγκεκριμένο screenshot είναι από το Dawn of War: Winter Assault. Μερικοί Imperial Guard στρατιώτες με έναν Techpriest κι ένα Chimera με ένα Baneblade εναντίον μερικών Chaos Marines. Για να πιάσουμε ένα παλιό (που δυστυχώς δεν έπαιξα ποτέ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 BioForge ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μα καλά δεν έχεις παίξει το bioforge! Βάζει όποιος θέλει EDIT: Με πρόλαβε ο moderatoras:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις